Posztolva ekkor: January 7, 2020 Sziasztok. Ma életbe lépett az új csatorna kiosztás. Jól értem, hogy a korábbi Viasat Nature/ Hiatory HD-t váltotta a Nature HD? Mert a korábbi HD eltűnt és csak a Nature HD jelent meg. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: January 16, 2020 Telekom platform független csatornasorrend Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: January 16, 2020 Hello @lackotata, Nicktoons nálam 58, a Moziverzum HD-nak a 974-en kellene lennie (nekem csak Szuper családi HD-m van, így az én csomagomban nincs, tehát a helye sem hiányzik ) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 16, 2020 Sziasztok! Valakinek megy a Nicktoons és a moziverzum HD adása? Ha igen, melyik programhelyen? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 11, 2020 Írjon mindenki akinek hiányzik a food network a telekomnak. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 11, 2020 Igen sajnos a food networkot is elvették de miért is? Szerintem nem ezt az adót nézték a legkevesebben,vannak olyan adok szerintem amit szinte soha be nem kapcsolnak. Kérem akinek akiknek kell ez a csatorna ázok írjanak a telekomnak. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 11, 2020 (szerkesztve) Azért mert nyomi az egész telekomos banda az elme..josVanda nevű droidjukkal együtt. Amint elérhető lesz a V... fone tv-je azonnal váltani fogok Szerkesztve ekkor: January 11, 2020 Szerkesztő: horti22 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: January 7, 2020 Szia! Az lett a helyén, de azt nem jelezték, hogy a Viasat History HD meg kikerül. Hmm. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sziasztok. Ma életbe lépett az új csatorna kiosztás. Jól értem, hogy a korábbi Viasat Nature/ Hiatory HD-t váltotta a Nature HD? Mert a korábbi HD eltűnt és csak a Nature HD jelent meg.
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon