antal.miklos@t-online.hu Posztolva ekkor: 2020. augusztus 28. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. augusztus 28. Szeretném megkérdezni, hogy a Sagem ST3686 Router USB portját szeretném hálózati nyomtató csatlakozására használni. Hogyan kell a nyomattó megosztást itt bekapcsolni. Az USB portot mint hálózati tárhelyet (4GB USB pen drive) már használtam, működik. A nyomtatóval a kapcsolat beállítás nem. Köszönöm válaszát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2020. augusztus 29. Telekom Megosztás Posztolva: 2020. augusztus 29. 17 órája, antal.miklos@t-online.hu írta: Szeretném megkérdezni, hogy a Sagem ST3686 Router USB portját szeretném hálózati nyomtató csatlakozására használni. Hogyan kell a nyomattó megosztást itt bekapcsolni. Az USB portot mint hálózati tárhelyet (4GB USB pen drive) már használtam, működik. A nyomtatóval a kapcsolat beállítás nem. Köszönöm válaszát. Szia @antal.miklos@t-online.hu! Otthoni szolgáltatásainkhoz biztosított hálózati eszközeinken az USB-funkciók korlátozottak, tiltva vannak. Az USB-port szervizelési célokra használható, azon keresztül nem lehetséges hálózatra kötni a nyomtatót. Ha a nyomtató rendelkezik Ethernet csatlakozóval, akkor a modem egy szabad hálózati portjára kötve, vagy ha WiFi képes, vezeték nélkül kapcsolható hozzá az otthoni hálózathoz. ^Levente Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Atesz Posztolva: 2020. szeptember 2. Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 2. hát igen, nehogy +1 jó pont legyen a Telekomnak, hogy az usb portot lehessen használni. Pedig szerintem sokan élveznék több géppel vagy tabletről tudnának otthon nyomtani. Meggondolandó lenne ezt müködőképesen hagyni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
antal.miklos@t-online.hu
Szeretném megkérdezni, hogy a Sagem ST3686 Router USB portját szeretném hálózati nyomtató csatlakozására használni.
Hogyan kell a nyomattó megosztást itt bekapcsolni.
Az USB portot mint hálózati tárhelyet (4GB USB pen drive) már használtam, működik.
A nyomtatóval a kapcsolat beállítás nem. Köszönöm válaszát.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.