sland Posztolva ekkor: 2020. szeptember 27. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. szeptember 27. (szerkesztve) Sziasztok. A PL meccsek tvgo-n keresztül nem elérhetők. Ez az egész szezonban végig így lesz? Korábban minden meccs nézhető volt hétvégéken is. Szerkesztés: A topikot a tvgo szekció helyett véletlenül ide a csatornák közé nyitottam, majd légy szíves helyezzétek át! Szerkesztve ekkor: 2020. szeptember 27. Szerkesztő: sland Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. szeptember 29. Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 29. Szerintem online közvetítési jogok hiánya miatt lehet a probléma. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sland Posztolva: 2020. szeptember 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 30. Tegnap már a spanyol meccset se lehetett nézni. És a mai Huesca-Atletico ill. Real-Valladolid meccset se lehet majd, mert már jelzi a rendszer, hogy a tartalom lejátszása nem lehetséges. Nem értem miért nem lehet jogilag megegyezni, ha már fizeti az ember az amúgy sem olcsó tv csomagot. A focikedvelőkkel szemben jó nagy kiszúrás, így kb semmit nem ér a TVGO. Kár, mert amúgy tetszik az új webes felület. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2020. szeptember 30. Telekom Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 30. 1 órája, sland írta: Tegnap már a spanyol meccset se lehetett nézni. És a mai Huesca-Atletico ill. Real-Valladolid meccset se lehet majd, mert már jelzi a rendszer, hogy a tartalom lejátszása nem lehetséges. Nem értem miért nem lehet jogilag megegyezni, ha már fizeti az ember az amúgy sem olcsó tv csomagot. A focikedvelőkkel szemben jó nagy kiszúrás, így kb semmit nem ér a TVGO. Kár, mert amúgy tetszik az új webes felület. Szia! El tudnád nekünk küldeni képernyőfotóval, hogy milyen hibaüzenetet kapsz? Csak egyes műsoroknál jelzi azt, hogy a tartalom nem érhető el? ^Kitti Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sland Posztolva: 2020. szeptember 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 30. 7 órája, Telekom szakértő írta: Szia! El tudnád nekünk küldeni képernyőfotóval, hogy milyen hibaüzenetet kapsz? Csak egyes műsoroknál jelzi azt, hogy a tartalom nem érhető el? ^Kitti Szia! Nincs hibaüzenetem, csak ha rámegyek a műsorra akkor nincs lehetőség élőben indítani. "A tartalom lejátszása nem lehetséges". Más csatornákat nem nagyon nézek a Spíler1, Spíler2, Sport1, Sport2-n kívül, de eddig csak a Spíler1-en tapasztaltam ezt kizárólag a Premier League és La Liga meccsek esetén. Amíg viszont a Spíler2-n mentek a spanyol meccsek ott még lehetett őket nézni. A PL meccsek is az előző szezonban még nézhetők voltak, mostanra meg már egyik sem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. október 1. Megosztás Posztolva: 2020. október 1. 13 órája, sland írta: Szia! Nincs hibaüzenetem, csak ha rámegyek a műsorra akkor nincs lehetőség élőben indítani. "A tartalom lejátszása nem lehetséges". Más csatornákat nem nagyon nézek a Spíler1, Spíler2, Sport1, Sport2-n kívül, de eddig csak a Spíler1-en tapasztaltam ezt kizárólag a Premier League és La Liga meccsek esetén. Amíg viszont a Spíler2-n mentek a spanyol meccsek ott még lehetett őket nézni. A PL meccsek is az előző szezonban még nézhetők voltak, mostanra meg már egyik sem. Ugyan ez a helyzet nálam is. Ahogy már írtam, ez az online közvetítési jogok hiányából fakad. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
sland
Sziasztok.
A PL meccsek tvgo-n keresztül nem elérhetők. Ez az egész szezonban végig így lesz? Korábban minden meccs nézhető volt hétvégéken is.
Szerkesztés: A topikot a tvgo szekció helyett véletlenül ide a csatornák közé nyitottam, majd légy szíves helyezzétek át!
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: slandLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.