Szoknyácska Posztolva ekkor: 2020. október 26. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. október 26. Érdeklődnék hogy van e már információ arról hogy a Oneplus 8t bekerül e a kínálatába és ha igen akkor körülbelül mikor? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tomtotom Posztolva: 2020. október 26. Megosztás Posztolva: 2020. október 26. Nagyon várom én is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2020. október 27. Telekom Megosztás Posztolva: 2020. október 27. Szia @Szoknyácska és @Tomtotom! Illetékes csoportunk dolgozik rajta, hogy meg tudjon jelenni a készülék a kínálatunkban. Visszajelzésed alapján viszont ezzel kapcsolatban sajnos még nincs fix információjuk. Bízunk benne, hogy elérhető lesz! Kérjük, kövessétek közösségi csatornáink, ahogy ezzel kapcsolatban friss információval rendelkezünk rögtön feltüntetjük. ^Oszkár Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szoknyácska Posztolva: 2020. október 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. október 27. Köszönöm! Remélem hogy bekerül majd a kínálatba és hogy minél előbb mert ezen múlik most hogy váltok e majd szolgáltatót vagy nem. Mindenesetre kivárok még. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Gergőőő Posztolva: 2020. november 24. Megosztás Posztolva: 2020. november 24. Valami fejlemény a telefonnal? Mert engem is nagyon érdekelne!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2020. november 24. Telekom Megosztás Posztolva: 2020. november 24. Szia Gergő! Sajnos nem kaptunk újabb infókat a legutóbbi válaszunk óta Érdemes figyelemmel kísérned a Facebook oldalunkat, ahol folyamatosan beszámolunk az újdonságainkór, így új készülékek kínálatba kerüléséről is itt értesülhetsz a leggyorsabban. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szoknyácska Posztolva: 2020. november 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. november 26. A Német telekomnál már megjelenés után egyből volt a kínálatban. Sokan várjuk pedig. Ha idén nem lesz akkor szerintem szolgáltatót váltok majd. Jó lenne azért valami konkrét infó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szoknyácska Posztolva: 2020. november 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. november 26. Twitteren azt a választ kaptam hogy a közeljövőben nem fog bekerülni. Akkor irány egy másik szolgáltató. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2020. november 26. Megosztás Posztolva: 2020. november 26. 18 perce, Szoknyácska írta: Twitteren azt a választ kaptam hogy a közeljövőben nem fog bekerülni. Akkor irány egy másik szolgáltató. Ha alapvetően meg vagy elégedve a szolgáltatóval, én azt javaslom válassz más készüléket és maradj a szolgáltatónál. Esetleg nézz szét interneten, számos webshopban kaphatóak olyan készülékek, amik szolgáltatónál nem. Anno én is így voltam. Kinéztem egy x készüléket, ami már sajnos addigra elfogyott. Ajánlottak y-t és tökéletesen bevált (sőt, utána ismerősök utólagos tapasztalata alapján nem is bántam meg, hogy nem az eredetileg kiszemelt készüléket választottam ) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szoknyácska Posztolva: 2020. november 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. november 26. Semmi választék ami érdekelne. Az 50 mobilnak a háromnegyede xiaomi, apple, samsung. Egyik sem kéne. Huawei jöhetne szóba még, (most is az van) de google szolgáltatás nélkül nem kell. Oneplus az egyetlen ami kéne. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Gergőőő Posztolva: 2020. november 27. Megosztás Posztolva: 2020. november 27. 15 órája, Szoknyácska írta: Twitteren azt a választ kaptam hogy a közeljövőben nem fog bekerülni. Akkor irány egy másik szolgáltató. Csodálkoztam is volna... 14 órája, Szoknyácska írta: Semmi választék ami érdekelne. Az 50 mobilnak a háromnegyede xiaomi, apple, samsung. Egyik sem kéne. Huawei jöhetne szóba még, (most is az van) de google szolgáltatás nélkül nem kell. Oneplus az egyetlen ami kéne. Ezzel sajnos én is így vagyok, bár én s20 plust elfogadnám, de havi 20 - 22ezer Ft egy telefonért nekem már nonszensz. Sajnos a többi szolgáltató is ezeket szarokat árulja nagyrészt (*****fone-nál van One Plus 8 Pro havi 36 ezerért...) , így én várok még. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szoknyácska Posztolva: 2020. november 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. november 27. Közben meg a német telekomnál kb az összes Oneplus kapható. De min csodálkozok...... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Gergőőő Posztolva: 2020. november 27. Megosztás Posztolva: 2020. november 27. Hát ezt én sem értem egyébként Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szoknyácska Posztolva: 2020. november 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. november 27. 23 perce, Gergőőő írta: Hát ezt én sem értem egyébként Talán a magyar telekomnál nem jön ki a profit maximalizálás vagy nem tudom. Mindenesetre kb az az első hogy szolgáltatót váltok. A magyar telekom kb meg sem érdemelné hogy felvegye ezt e nevet a Német anyacég után. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szoknyácska Posztolva: 2020. december 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. december 1. Mégiscsak bekerült még épp időben! Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Gergőőő Posztolva: 2020. december 2. Megosztás Posztolva: 2020. december 2. Végre Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Szoknyácska
Érdeklődnék hogy van e már információ arról hogy a Oneplus 8t bekerül e a kínálatába és ha igen akkor körülbelül mikor?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
15 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.