Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Beltéri egységek


drobika3659

Kérdés

Sziasztok.

Nekem az lenne akérdésem hogy melyek azok a beltéri egységek, amiket lehet használni t-home tányéros tv elöfizetéshez.

Mert ami nekünk van, azon nincs hdmi kimenet. Rendeltem egy tv-t a t-home tól, és szeretném azért jobb minöségben is nézni a tv adásokat, de a scart csatlakozás az eléggé ómódi. Tudtok ebben nekem tanácsot adni?

 

Biztosan lehet kérni tölük is ilyen készüléket, de ha m egoldható ez más tipussal is akkor inkább vennék egyet, havidij nélkül.

 

Köszönöm.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

7 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Szia.

 

Csak a Telekom által adott boxal lehet használni a szolgáltatást,mert a kártya párosítva van a boxal,tehát ne vegyél saját boxot mert nem fog müködni.

 

Ha HD képes boxot szeretnél, akkor válts Családi+HD csomagra és akkor kicserélik ingyen a boxot,olyanra amin van már HDMI csatlakozás is.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

A családban 3 db box van, de csak 1 db HD-s tv lesz, ezért csak 1 db oylan készülék kellene ami tudja  a hdmi kimenetet, a másik két tv az hagyományos, ezért is kérdeztem meg itt töletek a fórumban.Mindenképpen váltanom kell szerinted dijcsomagot a készülék cseréhez, vagy anélkül is adnak 1 et?

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

ÖÖÖ már megbocsáss a válaszért, de ez egy nagyon nagy baromság, ugyanis akkor csak 13-15 adást tudnék nézni normálisan, ha hd csatornára is elöfizetnék, vagyis állitásod szerint, mert a többi az kockás kép lenne......és a minösége sem lenne jobb....vicces...mivel a scart és az svideó, az analóg jelátvitel, a hdmi pedig digitális....még ha roszabb is az adás ami jön tányéroson, a kimenet akkor is jobb lesz mint alap esetben.

 

 

De egyébként  akérdésemre amit itt feltettem már délután meg kaptam a választ, egy pár kedves embertöl, + beszéltem a t-home al is...szóvall, feleslegesen koptattad a billentyüt.

 

Üdv.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...