Mullerf Posztolva ekkor: 2020. december 4. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. december 4. Szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan beltéri egység ami tudja a 4K felbontást, mivel egyre több ilyen sorozat ill. Filmet lehetne nézni ilyen minőségben. Köszönöm. U.i. Ha nincs mikorra várható. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2020. december 4. Megosztás Posztolva: 2020. december 4. Szia! Egyelőre nincs. Várhatóan a jövő év elsőfelében lesz ilyen! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Mullerf Posztolva: 2020. december 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. december 4. Köszönöm! Várjuk! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 batika Posztolva: 2020. december 30. Megosztás Posztolva: 2020. december 30. üdv Mullerf a kérdés az lenne minek a 4kSTB mikor az országban nincs 4k adás csak a sima sd vagy hd néznéd fel konvertálva Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2020. december 30. Megosztás Posztolva: 2020. december 30. (szerkesztve) Személyes véleményem de egyik félnek lépnie kell, ha az egyik nagy szolgáltatónak megvan hozzá az eszköz parkja utána a tv csatornák is könyebben mozdulnak. Mert a mostani állapotban hogy/minek indítson egy tv csatorna 4K sugárzást ha nem tud eljutni az ügyfelekig. Illetve elég sok kényelmi alkalmazás van, youtube, hbo go, plex, netflix stb ezeknél azért jó a 4k Szerkesztve ekkor: 2020. december 30. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2020. december 30. Megosztás Posztolva: 2020. december 30. Lennie kell hamarosan 4K-nak,mert fogadtam, hogy 2025-re olyan elterjedt lesz, mint a HD volt kb úgy 4-5 évvel ezelőtti szinten 😃 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2020. december 30. Megosztás Posztolva: 2020. december 30. Épp most, btz írta: Lennie kell hamarosan 4K-nak,mert fogadtam, hogy 2025-re olyan elterjedt lesz, mint a HD volt kb úgy 4-5 évvel ezelőtti szinten 😃 Lesz lesz meglesz az első 1-2 fecske aztán a többi jön majd. Elég sokat mernék rá fogadni hogy természet csatornák lesznek az elsők. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2020. december 31. Megosztás Posztolva: 2020. december 31. 11 órája, anonymus írta: Lesz lesz meglesz az első 1-2 fecske aztán a többi jön majd. Elég sokat mernék rá fogadni hogy természet csatornák lesznek az elsők. Vagy a sport! 21 olimpia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 batika Posztolva: 2020. december 31. Megosztás Posztolva: 2020. december 31. üdv nekem kb 200-250 4k csatornám van ***** APP telepítve a tv-re aztán kerestem egy IPTV szolgáltatót ***** élvezed Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. december 31. Megosztás Posztolva: 2020. december 31. 12 órája, batika írta: üdv nekem kb 200-250 4k csatornám van SMART IPTV APP telepítve a tv-re aztán kerestem egy IPTV szolgáltatót /IPTV.TUBE 1 év 100eu/ élvezed De gondolom itt ez mind angolnyelvű csatorna. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 batika Posztolva: 2021. január 1. Megosztás Posztolva: 2021. január 1. üdv btz igen Angol, Francia ,Ukrán , Török , Román a legtöbb 4k csatorna mivel Magyar 4k csatona nincs viszont 160 Magyar csatornám is van a listát meg találod az *****oldalon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Mullerf
Szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan beltéri egység ami tudja a 4K felbontást, mivel egyre több ilyen sorozat ill. Filmet lehetne nézni ilyen minőségben. Köszönöm. U.i. Ha nincs mikorra várható.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
10 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.