cOdy_The_Hun Posztolva ekkor: 2021. január 19. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. január 19. A webes felület nem fogadja el az adataim! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2021. január 19. Megosztás Posztolva: 2021. január 19. Melyik mezőnél ad vissza hibát? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Brutusz Posztolva: 2021. január 19. Megosztás Posztolva: 2021. január 19. ugyan ez a hiba nekem is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 cOdy_The_Hun Posztolva: 2021. január 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. január 19. Köszönöm a választ! Szinte mindenhol hibát jelez! Személyi Igazolvány - Okmány száma Előfizető neve - Vezetéknév, Utónév Születési hely - Város Születési dátum - Év Hónap Nap Anyja neve - Vezetéknév, Utónév Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 cOdy_The_Hun Posztolva: 2021. január 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. január 19. Ezekre mind! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2021. január 20. Telekom Megosztás Posztolva: 2021. január 20. Sziasztok! Fontos, hogy az egyeztetéskor minden adatot pontosan úgy írjatok be, ahogy az az érvényes igazolványon szerepel. Pl. ha a születési helynél fel van tüntetve, hogy (Magyarország), akkor ezt is be kell írni a zárójelekkel együtt. Ha ennek ellenére is hibát jelez az oldal, úgy átalános megoldásként segíthet a böngészési előzmények és sütik törlése. A fentiek mellett az egyeztetés kollégáink segítségével is elvégezhető a honlapunkon elérhető chat-en keresztül - ha nem tapasztaltok javulást javasoljuk, hogy itt vegyétek fel a kapcsolatot munkatársainkkal. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 cOdy_The_Hun Posztolva: 2021. január 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. január 20. Köszönöm a választ Dániel! Mozilla Firefox volt az első, amivel próbáltam, de az Microsoft Edge is ugyanazt a hibát adja. Tehát „...a böngészési előzmények és sütik törlése...” nem segítene, mert nem az én rendszeremben van a hiba!!! Dániel, te mikor nézted meg utoljára a DOMINO ADATEGYEZTETÉS oldalt? Mert ez a „...ha a születési helynél fel van tüntetve, hogy (Magyarország), akkor ezt is be kell írni a zárójelekkel együtt...” megvalósíthatatlan! A városhoz kellene beírni, hogy Magyarország? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. január 20. Megosztás Posztolva: 2021. január 20. 17 perce, cOdy_The_Hun írta: Köszönöm a választ Dániel! Mozilla Firefox volt az első, amivel próbáltam, de az Microsoft Edge is ugyanazt a hibát adja. Tehát „...a böngészési előzmények és sütik törlése...” nem segítene, mert nem az én rendszeremben van a hiba!!! Dániel, te mikor nézted meg utoljára a DOMINO ADATEGYEZTETÉS oldalt? Mert ez a „...ha a születési helynél fel van tüntetve, hogy (Magyarország), akkor ezt is be kell írni a zárójelekkel együtt...” megvalósíthatatlan! A városhoz kellene beírni, hogy Magyarország? Esetleg azt meg lehet próbálni, hogy nem a személyi igazolvány számot megadni, hanem más okmány azonosítóját. Én már egyszer jártam úgy egy korábbi adategyeztetésnél, hogy a személyi igazolvány azonosítóját nem tudta ellenőrizni többszöri nekifutásra sem, a jogosítvány számát meg elsőre elfogadta. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 cOdy_The_Hun Posztolva: 2021. január 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. január 20. Nincs más okmány, amit használni tudnék, de telefonon sikerült az adat egyeztetés! A webes felület nekem nem működök! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
cOdy_The_Hun
A webes felület nem fogadja el az adataim!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.