oroviczg Posztolva ekkor: 2021. január 31. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. január 31. (szerkesztve) Sziasztok! Olyan problémám van,hogy már napok óta nem tudok játszani!PC-s felhasználó vagyok és a modem egy Sagemcom F@ST 3686 V2 Kerestem már beállítást máshol is de semmit nem találtam!Ezeket a képeket dobja fel: Szerkesztve ekkor: 2021. január 31. Szerkesztő: oroviczg Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 6. Megosztás Posztolva: 2021. február 6. 2x jeleztem, hogy haladjunk, semmilyen reakciót nem kaptam. Egy biztos többet nem válalom el az ilyesmit sem a Sagemcom témában sem a Kaon témában, mert nekem kellemetlen már. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. (szerkesztve) Ekkor: 2021. 02. 11. at 18:16, djcand írta: És hogy lehetne lecseréltetni a modemet? Expand Bejelented hibára, nem ezzel a problémával, mert szerintem fel sem veszik hibára, vagy ha felveszik, akkor le is zárják pár óra múlva, hogy nincs hiba... Tipp: Random újra indul a cucc, szakadozik a kapcsolat, TV akadozik. Persze ilyen huncutsághoz nem árt kikapcsolni bekapcsolni többször is a Sagemet, különböző időpontokban, hogy látszódjon a "hiba". Szerelő kijön és ha szerencséd van nem csak tápot meg csatlakozót és osztót fog cserélni, hanem az eszközt is! Ha meg nem jársz sikerrel, akkor visszanyitatod a hibajegyet újra és újra. Szerkesztve ekkor: 2021. február 11. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. Sziasztok! Nos egyelőre @djcand -nek ma be lett állítva egy újabb szoftver. Ha megoldja ez a problémát, akkor megkapjátok ti is. Ha nem akkor hiba bejelentés és másik típus kérése, ennél jobb ötletem nincs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. (szerkesztve) Ekkor: 2021. 02. 16. at 13:18, oroviczg írta: Szuper! Remélem jelez vissza minél hamarabb, mert én már bejelentettem mjnt hiba! Expand 4 óra utánt írt. Ha ma jelentkezik nálad egy szerelő, és cserélné, akkor nyugodtan cseréltesd. Szerkesztve ekkor: 2021. február 16. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. Ekkor: 2021. 02. 16. at 15:28, djcand írta: Na szóval, A router lefrissült a 4.121.0 verzióra. A játék hála istennek beenged, és a nat type is moderate-ra változott. Annyi hogy most a router kezelőfeletét nem tudom elérni sem telefonról sem gépről, de szerintem várok még vele a biztonság kedvéért egy 20-30 percet és utána újraindítom a biztonság kedvéért. Újraindítás után még írok, hogy van-e valami változás. Expand Tettünk egy lépést előre. 192.168.0.1 próbálod elérni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. Ekkor: 2021. 02. 16. at 15:47, djcand írta: Igen, újraindítottam a routert és egyből el tudtam érni Annyi változott még hogy a gépem IP címe megváltozott a frissítés alatt, úgyhogy a portforward IP címeket át kellett írnom, és így mostmár a nat typeom Openre változott Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget Expand Remek. A publikus IPv4 címed is megváltozott? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. Ekkor: 2021. 02. 16. at 16:55, djcand írta: Igen, az is változott. Expand Lehet, hogy csak simán ki volt tiltva az IP cím és valójában nem a SW frissítés oldotta meg a problémát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 djcand Posztolva: 2021. február 2. Megosztás Posztolva: 2021. február 2. Ekkor: 2021. 02. 02. at 13:06, Roli82 írta: Sziasztok! Felvettem az illetékessel a kapcsolatot. Esetleg próbaképpen érdemes lenne megpróbálni mobilnettel vagy más internet uplinkkel, ami független a mostanitól. Ezzel kizárható vagy beazonosítható lenne a kliens oldali hiba, amennyiben mobilnettel nem tapasztaljátok ezt a hibát, akkor privátüzenetben küldjétek el az MT ügyfél azonosítótokat és sw frissítést küld rá az illetékes. Expand Szia! Sajnos nincsen lehetőségem más hálózaton kipróbálni, de privát üzenetben küldöm az MT azonosítót és a szoftververziót. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 oroviczg Posztolva: 2021. február 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 2. Ekkor: 2021. 02. 02. at 16:52, Roli82 írta: Szia! Oké megkaptam az üzeneted, megvárom @oroviczg is és akkor egyben adom le az MT-t. Expand Szia!Írtam privátot neked! A probléma nem oldódott meg!Csak mobil nettel megy!A Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Vargageri Posztolva: 2021. február 2. Megosztás Posztolva: 2021. február 2. Ekkor: 2021. 02. 02. at 13:06, Roli82 írta: Sziasztok! Felvettem az illetékessel a kapcsolatot. Esetleg próbaképpen érdemes lenne megpróbálni mobilnettel vagy más internet uplinkkel, ami független a mostanitól. Ezzel kizárható vagy beazonosítható lenne a kliens oldali hiba, amennyiben mobilnettel nem tapasztaljátok ezt a hibát, akkor privátüzenetben küldjétek el az MT ügyfél azonosítótokat és sw frissítést küld rá az illetékes. Expand Szia, ugyan ezzel a gonddal küzdök. Nekem is tudnál segíteni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 2. Megosztás Posztolva: 2021. február 2. (szerkesztve) Ekkor: 2021. 02. 02. at 18:41, Vargageri írta: Szia, ugyan ezzel a gonddal küzdök. Nekem is tudnál segíteni? Expand Szia. Küld át az MT azonosítódat Te is privát üzenetben! Köszi. Szerkesztve ekkor: 2021. február 2. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 oroviczg Posztolva: 2021. február 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 6. Nallam is változatlan a dolog! Ma rakom újra a gépet és meglatom mi lesz! ROLI82ne problémáz rajta, hogy még nem kaptál választ rá! Ez nem a te hibád! Majd írnak! Mi pedig köszönjük higy segítesz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 djcand Posztolva: 2021. február 6. Megosztás Posztolva: 2021. február 6. Ekkor: 2021. 02. 06. at 7:20, oroviczg írta: Nallam is változatlan a dolog! Ma rakom újra a gépet és meglatom mi lesz! ROLI82ne problémáz rajta, hogy még nem kaptál választ rá! Ez nem a te hibád! Majd írnak! Mi pedig köszönjük higy segítesz Expand Így van! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2021. február 7. Megosztás Posztolva: 2021. február 7. Ekkor: 2021. 02. 02. at 16:04, djcand írta: Szia! Sajnos nincsen lehetőségem más hálózaton kipróbálni, de privát üzenetben küldöm az MT azonosítót és a szoftververziót. Expand Dehogy nincs. Egy VPN-el le lehet tesztelni, az olyan, mintha más szolgáltató hálózatáról mennél. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2021. február 7. Megosztás Posztolva: 2021. február 7. Érdemes lenne még WireShark-kal kikeresni, hogy pontosan milyen IP-re szeretne csatlakozni a játék és azt lehet e pingelni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 djcand Posztolva: 2021. február 8. Megosztás Posztolva: 2021. február 8. Ekkor: 2021. 02. 08. at 2:40, Roli82 írta: Nem lehet, hogy NAT mögé kerültetek , az az NAT-olt IP címet kaptok? Meg kellene keresni a Sagemben az IPv4 címeteket és ellenőrizni mondjuk ezen az oldalon ha egyezik akkor nincs NAT-olva, ha nem egyezik akkor 1414 felhív , hiba bejelentés és NAT mögül kivételt kell kérni. Expand Szia! Összehasonlítottam az ip címet a routeren és az általad írt honlapon, egyezik a kettő. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 oroviczg Posztolva: 2021. február 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 8. Meg néztem és nekem így van: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 8. Megosztás Posztolva: 2021. február 8. Ekkor: 2021. 02. 08. at 4:39, oroviczg írta: Meg néztem és nekem így van: Expand Az IPconfigos az belső hálózati. Valahol a Sagemben megtalálható. Kicsi az esélye, hogy koaxon NAT mögé kerüljetek, de sose lehet tudni ezért kérdeztem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Vargageri Posztolva: 2021. február 8. Megosztás Posztolva: 2021. február 8. Ekkor: 2021. 02. 08. at 5:00, djcand írta: Akkor lehet itt Győrben van valami hiba, mert én is szintén Győri vagyok. Expand En is Győri vagyok, ugyan ezzel a hibaval, ugyan ezzel a routerrel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 oroviczg Posztolva: 2021. február 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 8. Akkor vagyunk egy páran akik ezzel küzdenek! Remélem valaki tud rá valami megoldást hamar! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 oroviczg Posztolva: 2021. február 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 8. Ekkor: 2021. 02. 08. at 6:26, Roli82 írta: Az IPconfigos az belső hálózati. Valahol a Sagemben megtalálható. Kicsi az esélye, hogy koaxon NAT mögé kerüljetek, de sose lehet tudni ezért kérdeztem. Expand Roli82 erre gondolsz? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 8. Megosztás Posztolva: 2021. február 8. Ekkor: 2021. 02. 08. at 15:31, oroviczg írta: Roli82 erre gondolsz? Expand Igen. Ez nem NAT-olt. Akkor ez is kölőve. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 oroviczg Posztolva: 2021. február 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 8. Ekkor: 2021. 02. 08. at 17:09, Roli82 írta: 99% hogy Kaon-t kapnál az még rosszabb. Expand Hát akkor nem tudom mi legyen!Tanácstalan vagyok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2021. február 8. Megosztás Posztolva: 2021. február 8. Ekkor: 2021. 02. 07. at 19:48, djcand írta: ...Esetleg nem lehet hogy a csodálatos telekom dupla Nat-olja a hálózatot és ez miatt nem jó?.... Expand A NAT akkor játszik fontos szerepet, ha te akarsz indítani valamilyen szervert a saját gépeden, amihez portok szükségesek. Itt ugyebár arról van szó, hogy ti akartok játékszerverre csatlakozni. Ebben az esetben nem kéne sem dupla, sem tripla NAT-nak számítania. Amúgy csak DSL-en van NAT (kérésre azt is bármikor megszüntetik), én más információval még nem találkoztam sem más fórumokon, sem hivatalos helyről. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2021. február 8. Megosztás Posztolva: 2021. február 8. Ekkor: 2021. 02. 07. at 19:48, djcand írta: ...Mert nem akarok azért fizetni vpn-t amit a telekomnak kellene megoldania hogy egy egyszerű játékkal lehessen játszani... Expand Ez teljesen egyértelmű, de tesztelés céljából teljesen tökéletes a VPN használata. Ebből kiderül, hogy a Telekom által biztosított útvonalon van a hiba, de az is előfordulhat, hogy a szerverüzemeltető zárta ki a Telekomot a szerveréről, ha valakinek van ideje, rákérdezhetne a játék üzemeltető ügyfélszolgálatánál is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
oroviczg
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy már napok óta nem tudok játszani!PC-s felhasználó vagyok és a modem egy Sagemcom F@ST 3686 V2
Kerestem már beállítást máshol is de semmit nem találtam!Ezeket a képeket dobja fel:
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
28
28
25
7
Népszerű napok
2021. Február 11.
19
2021. Február 8.
16
2021. Február 9.
10
2021. Február 16.
10
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
djcand 28 poszt
oroviczg 28 poszt
Roli82 25 poszt
uzman 7 poszt
Népszerű napok
2021. Február 11.
19 poszt
2021. Február 8.
16 poszt
2021. Február 9.
10 poszt
2021. Február 16.
10 poszt
Posztolt képek
99 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.