oroviczg Posztolva ekkor: 2021. január 31. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. január 31. (szerkesztve) Sziasztok! Olyan problémám van,hogy már napok óta nem tudok játszani!PC-s felhasználó vagyok és a modem egy Sagemcom F@ST 3686 V2 Kerestem már beállítást máshol is de semmit nem találtam!Ezeket a képeket dobja fel: Szerkesztve ekkor: 2021. január 31. Szerkesztő: oroviczg Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 6. Megosztás Posztolva: 2021. február 6. 2x jeleztem, hogy haladjunk, semmilyen reakciót nem kaptam. Egy biztos többet nem válalom el az ilyesmit sem a Sagemcom témában sem a Kaon témában, mert nekem kellemetlen már. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 11. Megosztás Posztolva: 2021. február 11. (szerkesztve) 6 perce, djcand írta: És hogy lehetne lecseréltetni a modemet? Bejelented hibára, nem ezzel a problémával, mert szerintem fel sem veszik hibára, vagy ha felveszik, akkor le is zárják pár óra múlva, hogy nincs hiba... Tipp: Random újra indul a cucc, szakadozik a kapcsolat, TV akadozik. Persze ilyen huncutsághoz nem árt kikapcsolni bekapcsolni többször is a Sagemet, különböző időpontokban, hogy látszódjon a "hiba". Szerelő kijön és ha szerencséd van nem csak tápot meg csatlakozót és osztót fog cserélni, hanem az eszközt is! Ha meg nem jársz sikerrel, akkor visszanyitatod a hibajegyet újra és újra. Szerkesztve ekkor: 2021. február 11. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. Sziasztok! Nos egyelőre @djcand -nek ma be lett állítva egy újabb szoftver. Ha megoldja ez a problémát, akkor megkapjátok ti is. Ha nem akkor hiba bejelentés és másik típus kérése, ennél jobb ötletem nincs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. (szerkesztve) 1 perce, oroviczg írta: Szuper! Remélem jelez vissza minél hamarabb, mert én már bejelentettem mjnt hiba! 4 óra utánt írt. Ha ma jelentkezik nálad egy szerelő, és cserélné, akkor nyugodtan cseréltesd. Szerkesztve ekkor: 2021. február 16. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. 7 perce, djcand írta: Na szóval, A router lefrissült a 4.121.0 verzióra. A játék hála istennek beenged, és a nat type is moderate-ra változott. Annyi hogy most a router kezelőfeletét nem tudom elérni sem telefonról sem gépről, de szerintem várok még vele a biztonság kedvéért egy 20-30 percet és utána újraindítom a biztonság kedvéért. Újraindítás után még írok, hogy van-e valami változás. Tettünk egy lépést előre. 192.168.0.1 próbálod elérni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. 4 perce, djcand írta: Igen, újraindítottam a routert és egyből el tudtam érni Annyi változott még hogy a gépem IP címe megváltozott a frissítés alatt, úgyhogy a portforward IP címeket át kellett írnom, és így mostmár a nat typeom Openre változott Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget Remek. A publikus IPv4 címed is megváltozott? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2021. február 16. Megosztás Posztolva: 2021. február 16. 23 perce, djcand írta: Igen, az is változott. Lehet, hogy csak simán ki volt tiltva az IP cím és valójában nem a SW frissítés oldotta meg a problémát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 djcand Posztolva: 2021. február 2. Megosztás Posztolva: 2021. február 2. 2 órája, Roli82 írta: Sziasztok! Felvettem az illetékessel a kapcsolatot. Esetleg próbaképpen érdemes lenne megpróbálni mobilnettel vagy más internet uplinkkel, ami független a mostanitól. Ezzel kizárható vagy beazonosítható lenne a kliens oldali hiba, amennyiben mobilnettel nem tapasztaljátok ezt a hibát, akkor privátüzenetben küldjétek el az MT ügyfél azonosítótokat és sw frissítést küld rá az illetékes. Szia! Sajnos nincsen lehetőségem más hálózaton kipróbálni, de privát üzenetben küldöm az MT azonosítót és a szoftververziót. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 oroviczg Posztolva: 2021. február 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 2. 7 perce, Roli82 írta: Szia! Oké megkaptam az üzeneted, megvárom @oroviczg is és akkor egyben adom le az MT-t. Szia!Írtam privátot neked! A probléma nem oldódott meg!Csak mobil nettel megy!A Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Vargageri Posztolva: 2021. február 2. Megosztás Posztolva: 2021. február 2. 5 órája, Roli82 írta: Sziasztok! Felvettem az illetékessel a kapcsolatot. Esetleg próbaképpen érdemes lenne megpróbálni mobilnettel vagy más internet uplinkkel, ami független a mostanitól. Ezzel kizárható vagy beazonosítható lenne a kliens oldali hiba, amennyiben mobilnettel nem tapasztaljátok ezt a hibát, akkor privátüzenetben küldjétek el az MT ügyfél azonosítótokat és sw frissítést küld rá az illetékes. Szia, ugyan ezzel a gonddal küzdök. Nekem is tudnál segíteni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 2. Megosztás Posztolva: 2021. február 2. (szerkesztve) 3 perce, Vargageri írta: Szia, ugyan ezzel a gonddal küzdök. Nekem is tudnál segíteni? Szia. Küld át az MT azonosítódat Te is privát üzenetben! Köszi. Szerkesztve ekkor: 2021. február 2. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 oroviczg Posztolva: 2021. február 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 6. Nallam is változatlan a dolog! Ma rakom újra a gépet és meglatom mi lesz! ROLI82ne problémáz rajta, hogy még nem kaptál választ rá! Ez nem a te hibád! Majd írnak! Mi pedig köszönjük higy segítesz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 djcand Posztolva: 2021. február 6. Megosztás Posztolva: 2021. február 6. 21 perce, oroviczg írta: Nallam is változatlan a dolog! Ma rakom újra a gépet és meglatom mi lesz! ROLI82ne problémáz rajta, hogy még nem kaptál választ rá! Ez nem a te hibád! Majd írnak! Mi pedig köszönjük higy segítesz Így van! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2021. február 7. Megosztás Posztolva: 2021. február 7. Ekkor: 2021. 02. 02. at 17:04, djcand írta: Szia! Sajnos nincsen lehetőségem más hálózaton kipróbálni, de privát üzenetben küldöm az MT azonosítót és a szoftververziót. Dehogy nincs. Egy VPN-el le lehet tesztelni, az olyan, mintha más szolgáltató hálózatáról mennél. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2021. február 7. Megosztás Posztolva: 2021. február 7. Érdemes lenne még WireShark-kal kikeresni, hogy pontosan milyen IP-re szeretne csatlakozni a játék és azt lehet e pingelni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 djcand Posztolva: 2021. február 8. Megosztás Posztolva: 2021. február 8. 1 órája, Roli82 írta: Nem lehet, hogy NAT mögé kerültetek , az az NAT-olt IP címet kaptok? Meg kellene keresni a Sagemben az IPv4 címeteket és ellenőrizni mondjuk ezen az oldalon ha egyezik akkor nincs NAT-olva, ha nem egyezik akkor 1414 felhív , hiba bejelentés és NAT mögül kivételt kell kérni. Szia! Összehasonlítottam az ip címet a routeren és az általad írt honlapon, egyezik a kettő. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 oroviczg Posztolva: 2021. február 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 8. Meg néztem és nekem így van: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 8. Megosztás Posztolva: 2021. február 8. 1 órája, oroviczg írta: Meg néztem és nekem így van: Az IPconfigos az belső hálózati. Valahol a Sagemben megtalálható. Kicsi az esélye, hogy koaxon NAT mögé kerüljetek, de sose lehet tudni ezért kérdeztem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Vargageri Posztolva: 2021. február 8. Megosztás Posztolva: 2021. február 8. 4 órája, djcand írta: Akkor lehet itt Győrben van valami hiba, mert én is szintén Győri vagyok. En is Győri vagyok, ugyan ezzel a hibaval, ugyan ezzel a routerrel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 oroviczg Posztolva: 2021. február 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 8. Akkor vagyunk egy páran akik ezzel küzdenek! Remélem valaki tud rá valami megoldást hamar! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 oroviczg Posztolva: 2021. február 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 8. 9 órája, Roli82 írta: Az IPconfigos az belső hálózati. Valahol a Sagemben megtalálható. Kicsi az esélye, hogy koaxon NAT mögé kerüljetek, de sose lehet tudni ezért kérdeztem. Roli82 erre gondolsz? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. február 8. Megosztás Posztolva: 2021. február 8. 1 órája, oroviczg írta: Roli82 erre gondolsz? Igen. Ez nem NAT-olt. Akkor ez is kölőve. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 oroviczg Posztolva: 2021. február 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 8. 4 perce, Roli82 írta: 99% hogy Kaon-t kapnál az még rosszabb. Hát akkor nem tudom mi legyen!Tanácstalan vagyok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2021. február 8. Megosztás Posztolva: 2021. február 8. 22 órája, djcand írta: ...Esetleg nem lehet hogy a csodálatos telekom dupla Nat-olja a hálózatot és ez miatt nem jó?.... A NAT akkor játszik fontos szerepet, ha te akarsz indítani valamilyen szervert a saját gépeden, amihez portok szükségesek. Itt ugyebár arról van szó, hogy ti akartok játékszerverre csatlakozni. Ebben az esetben nem kéne sem dupla, sem tripla NAT-nak számítania. Amúgy csak DSL-en van NAT (kérésre azt is bármikor megszüntetik), én más információval még nem találkoztam sem más fórumokon, sem hivatalos helyről. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2021. február 8. Megosztás Posztolva: 2021. február 8. 23 órája, djcand írta: ...Mert nem akarok azért fizetni vpn-t amit a telekomnak kellene megoldania hogy egy egyszerű játékkal lehessen játszani... Ez teljesen egyértelmű, de tesztelés céljából teljesen tökéletes a VPN használata. Ebből kiderül, hogy a Telekom által biztosított útvonalon van a hiba, de az is előfordulhat, hogy a szerverüzemeltető zárta ki a Telekomot a szerveréről, ha valakinek van ideje, rákérdezhetne a játék üzemeltető ügyfélszolgálatánál is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
oroviczg
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy már napok óta nem tudok játszani!PC-s felhasználó vagyok és a modem egy Sagemcom F@ST 3686 V2
Kerestem már beállítást máshol is de semmit nem találtam!Ezeket a képeket dobja fel:
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
28
28
25
7
Népszerű napok
2021. Február 11.
19
2021. Február 8.
16
2021. Február 16.
10
2021. Február 9.
10
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
djcand 28 poszt
oroviczg 28 poszt
Roli82 25 poszt
uzman 7 poszt
Népszerű napok
2021. Február 11.
19 poszt
2021. Február 8.
16 poszt
2021. Február 16.
10 poszt
2021. Február 9.
10 poszt
Posztolt képek
99 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.