Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Call Of Duty Sagemcom routeren

oroviczg

Kérdés

• Válaszok 99
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

• 2
  Ekkor: 2021. 02. 11. at 18:16, djcand írta:

És hogy lehetne lecseréltetni a modemet? 

Expand  

Bejelented hibára, nem ezzel a problémával, mert szerintem fel sem veszik hibára, vagy ha felveszik, akkor le is zárják pár óra múlva, hogy nincs hiba...

Tipp: Random újra indul a cucc, szakadozik a kapcsolat, TV akadozik.

Persze ilyen huncutsághoz nem árt kikapcsolni bekapcsolni többször is a Sagemet, különböző időpontokban, hogy látszódjon a "hiba". :D 

Szerelő kijön és ha szerencséd van nem csak tápot meg csatlakozót és osztót fog cserélni, hanem az eszközt is!

Ha meg nem jársz sikerrel, akkor visszanyitatod a hibajegyet újra és újra.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
  Ekkor: 2021. 02. 16. at 13:18, oroviczg írta:

Szuper! Remélem jelez vissza minél hamarabb, mert én már bejelentettem mjnt hiba! :)

Expand  

4 óra utánt írt. :)

Ha ma jelentkezik nálad egy szerelő, és cserélné, akkor nyugodtan cseréltesd.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
  Ekkor: 2021. 02. 16. at 15:28, djcand írta:

Na szóval,

A router lefrissült a 4.121.0 verzióra.

A játék hála istennek beenged, és a nat type is moderate-ra változott.

Annyi hogy most a router kezelőfeletét nem tudom elérni sem telefonról sem gépről, de szerintem várok még vele a biztonság kedvéért egy 20-30 percet és utána újraindítom a biztonság kedvéért.

Újraindítás után még írok, hogy van-e valami változás.

FEA01810-BCBE-4C38-8C07-3B8BB65D692C.jpeg

Expand  

Tettünk egy lépést előre.

192.168.0.1 próbálod elérni?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
  Ekkor: 2021. 02. 16. at 15:47, djcand írta:

Igen, újraindítottam a routert és egyből el tudtam érni :) 

Annyi változott még hogy a gépem IP címe megváltozott a frissítés alatt, úgyhogy a portforward IP címeket át kellett írnom, és így mostmár a nat typeom Openre változott :) 

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget :) 

C031791E-F343-40EE-9870-F7CECE9546F7.jpeg

Expand  

Remek. A publikus IPv4 címed is megváltozott? :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
  Ekkor: 2021. 02. 02. at 13:06, Roli82 írta:

Sziasztok!

Felvettem az illetékessel a kapcsolatot.

Esetleg próbaképpen érdemes lenne megpróbálni mobilnettel vagy más internet uplinkkel, ami független a mostanitól. Ezzel kizárható vagy beazonosítható lenne a kliens oldali hiba, amennyiben mobilnettel nem tapasztaljátok ezt a hibát, akkor privátüzenetben küldjétek el az MT ügyfél azonosítótokat és sw frissítést küld rá az illetékes.

Expand  

Szia!  Sajnos nincsen lehetőségem más hálózaton kipróbálni, de privát üzenetben küldöm az MT azonosítót és a szoftververziót.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
  Ekkor: 2021. 02. 02. at 13:06, Roli82 írta:

Sziasztok!

Felvettem az illetékessel a kapcsolatot.

Esetleg próbaképpen érdemes lenne megpróbálni mobilnettel vagy más internet uplinkkel, ami független a mostanitól. Ezzel kizárható vagy beazonosítható lenne a kliens oldali hiba, amennyiben mobilnettel nem tapasztaljátok ezt a hibát, akkor privátüzenetben küldjétek el az MT ügyfél azonosítótokat és sw frissítést küld rá az illetékes.

Expand  

Szia, ugyan ezzel a gonddal küzdök. Nekem is tudnál segíteni?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
  Ekkor: 2021. 02. 02. at 16:04, djcand írta:

Szia!  Sajnos nincsen lehetőségem más hálózaton kipróbálni, de privát üzenetben küldöm az MT azonosítót és a szoftververziót.

Expand  

Dehogy nincs. Egy VPN-el le lehet tesztelni, az olyan, mintha más szolgáltató hálózatáról mennél.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
  Ekkor: 2021. 02. 08. at 2:40, Roli82 írta:

Nem lehet, hogy NAT mögé kerültetek , az az NAT-olt IP címet kaptok?

Meg kellene keresni a Sagemben az IPv4 címeteket és ellenőrizni mondjuk ezen az oldalon ha egyezik akkor nincs NAT-olva, ha nem egyezik akkor 1414 felhív , hiba bejelentés és NAT mögül kivételt kell kérni.

Expand  

Szia! Összehasonlítottam az ip címet a routeren és az általad írt honlapon, egyezik a kettő.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
  Ekkor: 2021. 02. 07. at 19:48, djcand írta:

...Esetleg nem lehet hogy a csodálatos telekom dupla Nat-olja a hálózatot és ez miatt nem jó?....

Expand  

A NAT akkor játszik fontos szerepet, ha te akarsz indítani valamilyen szervert a saját gépeden, amihez portok szükségesek. Itt ugyebár arról van szó, hogy ti akartok játékszerverre csatlakozni. Ebben az esetben nem kéne sem dupla, sem tripla NAT-nak számítania. Amúgy csak DSL-en van NAT (kérésre azt is bármikor megszüntetik), én más információval még nem találkoztam sem más fórumokon, sem hivatalos helyről.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
  Ekkor: 2021. 02. 07. at 19:48, djcand írta:

...Mert nem akarok azért fizetni vpn-t amit a telekomnak kellene megoldania hogy egy egyszerű játékkal lehessen játszani...

Expand  

Ez teljesen egyértelmű, de tesztelés céljából teljesen tökéletes a VPN használata. Ebből kiderül, hogy a Telekom által biztosított útvonalon van a hiba, de az is előfordulhat, hogy a szerverüzemeltető zárta ki a Telekomot a szerveréről, ha valakinek van ideje, rákérdezhetne a játék üzemeltető ügyfélszolgálatánál is.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...