KuruczJoci Posztolva ekkor: 2014. december 29. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2014. december 29. Sziasztok! Kb 2hete találtam a telekom oldalon egy olyat opciót ahol vissza számolva mutatta hogy mikor cserélhetek készüléket. Nos azóta sehogy nem találom...valaki találkozott már vele? Vagy hogy találhatnám meg újra? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2014. december 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. december 29. Szia!Előrehozott készülék váltást, arany vagy platina kártyás ügyfélnek ,a szerződés lejárata előtt 90 nappal ,míg kiemeltségi szintet nem rendelkező ügyfélnek a szerződés lejárata előtt 30 nappal már lehet előrehozott készülék váltást csinálni. Számládon a díjcsomagod felett találhatod a szerződés lejáratának időpontját. Ilyen visszaszámlálót én nem láttam a weboldalon. Remélem segítségedre lehettem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 kugli Posztolva: 2014. december 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. december 29. szia! ezt a visszaszámlálós cuccot én még nem láttam. Nem vmi akcióról volt szó, ahol az igénybevételi időt számlálta vissza?A hűségidőd lejártáról a számlán találsz pontos infót, nézd meg ott.Illetve, ha belépsz a My T-be, és egy készüléknél "meglévő havidíjas" vásárlást választod, látni fogod, hogy engedélyezett-e vagy sem a készülékcsere :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Ricsi13 Posztolva: 2014. december 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. december 29. Kedves a két dolog, amit írtál, összefügg. Nekem sem engedte a rendszer addig a vásárlást, amíg lejárt tartozásom volt. De befizettem és utána már engedte. A befizetetlen számlákat itt tudod megnézni, rögtön a belépés után. Ha korábban volt pl. számlakorrekciód, az a weboldalon nem látható, ilyenkor érdemes újra rákérdezned az ügyf.szolg-on, mert amíg a könyvelés nincs rendben, és a rendszer tartozást mutat, addig vásárolni sem tudsz. Egyébként a fent hivatkozott oldalon a Hűségprogram menüben tudod ellenőrizni, hogy a szerződésed milyen szinten van, arany platina-e. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 KuruczJoci Posztolva: 2014. december 29. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. december 29. Igen olvastam, viszont Kb 2 hónapja hívtam őket hogy mikor vehetek új telefont...azt mondta az úriember, hogy December 29én..erre belépek a telekom oldalra de nem enged telefont venni :@@@@Számlán 2015.03.29 a dátum de a telekom oldal nem írja hogy arany vagy platina lennék...de akkor megint nem értem hogy miért mondta az emberke hogy vehetek....ez az egyik dolog..A másik!Telekom oldal azt írja hogy pár számlám nincs befizetve már jó pár hónapja, kaptam is csekkett bementem személyesen hogy mondom ez mi? Én mindent kifizettem.Megnézte a rendszerbe a hölgy és mutatta is hogy semmi elmaradásom sincs és hogy tépjem szét a csekket... Szóval valami nem oké ezzel az oldallal... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 KuruczJoci Posztolva: 2014. december 29. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. december 29. Köszönöm Délután bemegyek személyesen, és lesz ami lesz :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
KuruczJoci
Sziasztok! Kb 2hete találtam a telekom oldalon egy olyat opciót
ahol vissza számolva mutatta hogy mikor cserélhetek készüléket.
Nos azóta sehogy nem találom...valaki találkozott már vele? Vagy hogy találhatnám meg újra?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.