Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Kedvencek létrehozása


lazaristi64@gmail.com

Kérdés

Az lenne a kérdésem,hogy a kedvencek szűrést megjegyzi-e a box az újraindítás után,továbbá esetleg ki lehet-e kapcsolni azokat a csatornákat amelyeket nem szeretnénk nézni ( hogy ne kelljen egy adott csatornához a lista végén 150-et léptetni, mert,hogy keresni sem lehet csatornára)?

Azt is kérdezném, ha a felhő alapú rögzítés bizonyos csatornák esetén nem engedélyezett (pl.forma1,filmek,angol foci), akkor miért nem lehet sd-kártyára rögzíteni?

A választ előre is köszönöm.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

Szia! TV szolgáltatásunk vevőegységgel működik, ezért kártyás lehetőség nincsen, így arra rögzíteni sem lehet. A csatornasorrend módosítására nincs lehetőség, azonban a távirányító segítségével néhány gombnyomással a csatornákat egyenként ki és bekapcsolhatod. Ha beállítod a Kedvenceket, akkor a műsorújságban csak a kiválasztott (Kedvenc) tévécsatornáid jelennek meg. A Kedvencek kiválasztásával már csak a Kedvenc lista csatornái között lehet váltani a gombokkal. A teljes csatornakínálathoz vissza kell lépni az Összes csatorna nézetbe. A Telekom TV használatáról bővebben ezen az oldalon https://bit.ly/3LddwvN tájékozódhatsz.^Szilvia 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
  • VIP
Ekkor: 2022. 04. 25. at 8:50, Telekom szakértő írta:

TV szolgáltatásunk vevőegységgel működik, ezért kártyás lehetőség nincsen

szerintem kivételesen nem a CI-modulos tévézésre gondoltak, hanem SD-memóriakártyás személyes másolat létrehozására, aminek egyébként a fő akadálya, hogy a SmartBox & Telekom TV szoftver nem támogat ilyen funkciót jelenleg.

Nem számítanék arra, hogy ez a közeljövőben (1 éves táv) változna. Ugyanakkor a felhős felvétel egy jogi kérdés, tehát a "sportjog-boltban" ilyet is árulnak. Éppen emiatt, a hasonló igényeket bátran jelezd kedvenc sportcsatornádnak! :) 

(Eurosport - Warner-Discovery csoport, Arena4 - Network4 csoport, Sport1-2 - AMC csoport - ők mind meg tudták oldani, bár a fenti jogok (Forma-1, PL stb.) valóban komolyabbak)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sajnos a szakértők a tájékoztatóban leírtakat ismétlik, ami nem oldja meg a problémát. Valóban két kattintással lehet szűrni a kijelölt kedvencekre, a műsorújságban, de ez csak addig "jegyződik" meg, amíg nem csak az aktuális műsorokra kíváncsi valaki. Ahogy jobbra lép a menüben, és látja a többi műsort, már a teljes listát látja. (és persze nem azon a csatornán áll, amit néz, váltáskor). Ha az aktuális, szűrtből lépsz ki, akkor marad, de ha stand by-ba lépsz ki, akkor már visszalépéskor teljes lista van újra.

Csatornaléptetésnél, pedig még ez sincs. Ott nem él a szűrés.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...