Ugrás a tartalomhoz
 • 0

Mobil hangszolgáltatás


Balfi

Kérdés

Én affelől szeretnék érdeklődni,hogy a műholdak és az egyéb nem vezetékes távközlés korában,miért nem lehet megoldani,hogy egy mobil hálóza 100%os lefedetséggel éljen.Vonatozásnál a legkatasztrofálisabb a helyezet!Volt,aki 4G-t használta Szombathely-Budapest között,vagyis használta volna,ha működött volna,az ismerőse Vodafonenál használt hasonlót és végig dolgozott a laptopján.Egy sima telefonálás is turtúra tud lenni,ha vonatozik az ember,mert hol van térerő,hol nincs.Miért olyan nehéz 2014ben ezt kiépíteni?Mi nem áll rendelkezésre?Az ilyen-olyan havidíjak,meg egyebek azonnal kiszámlázásra kerülnek,de a szolgáltatás ellenértéke,nem egyenlő?Akkor hogy van ez?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • Válaszok 146
 • Létrehozva
 • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

 • 3

Szia Móni!

A Domino Most az nem díjcsomag hanem egy opció tehát klasszikus értelemben csomagot váltani nem lehet rá, csak bekapcsolni az opciót.

Ha még nem tetted meg akkor a 1777 hívd fel, hozz létre egy domino jelszót ami 5 számjegyből áll ezt a 2 . 3 . 5. Biztonsági és értesítő szolgáltatások menüpontban tudod megtenni, elvileg a 1777 keresztül is aktiválható a most  - de ebben nem vagyok biztos - ezt követően már az online felületen belépve a testreszabás és azon belül a hívás menüpontban kapcsolhatod be vagy a Telekom mobil alkalmazáson keresztül.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 6
53 perce, fgabor87 írta:

Domino adategyeztetni már lehet ügyfélszolgálaton? Azt írják a GYIK-ban, hogy majd értesítenek minden előfizetőt, akit érint, és bár én még nem kaptam semmit, elintézném minél hamarabb, elkerülvén az utolsó napos pánikot és káoszt. :)

Nem kell értesítőre várni, nyugodtan belehet fáradni bármelyik üzletbe akár Telekom Partner akár Telekom üzlet! Én se kaptam,arra jártam lerendeztem azt ennyi.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 5

"Domino Fix SIM és Domino Fix Quick SIM (készülékes csomag esetén is) - 990 Ft
A SIM csomag ára tartalmaz 1 db SIM kártyát, 500 MB adatforgalmat, belföldi alapdíjas irányba felhasználható 40 perc lebeszélhetőséget, 180 napos rendelkezésre állási idővel.

Domino Fix Extra és Domino Fix Extra Quick - 1990 Ft
A SIM csomag ára tartalmaz 1 db SIM kártyát, 1 GB adatforgalmat, belföldi alapdíjas irányba felhasználható 80 perc lebeszélhetőséget, 366 napos rendelkezésre állási idővel.

A Domino Fix konstrukciók mindegyikének kezdő díjcsomagja a Domino Fix.
Belépési díj Domino FIX és Domino FIX Extra esetén is 0 Ft.

A Domino Fix díjcsomagban a belföldről belföldre irányuló hívások díja minden alapdíjas irányba, minden időszakban percenként 25 Ft.
A NapiNet szolgáltatás nem vehető igénybe ezzel a díjcsomaggal, valamint a Domino Fix díjcsomag nem rendelkezik benne foglalt adatforgalommal.

A Domino Fix díjcsomaghoz igénybe vehetők a Családi mobil opció, Családbarát, T-Percek, SMS S csomag és SMS M csomag, valamint a Domino S és Domino M szolgáltatások.
Domino 7 díjcsomagról Domino Fix díjcsomagra való váltás esetén a Domino 7 Extra kedvezmény deaktiválásra kerül, illetve Domino Nap díjcsomagról való váltás esetén a Domino Nap Plusz kedvezmény deaktiválásra kerül.

A Domino Fix díjcsomag mellé megrendelhetőek a Maraton adatopciók, Turbó eseti adatopciók adatcsomagok, valamint a Domino Fix díjcsomagra való váltás esetén a már meglévő Go!Net/NetPlusz szolgáltatás a továbbiakban is elérhető marad."

Forrás

Ui: Domino Fix mellé a Domino Most opció bekapcsolható!

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 5
4 perce, fgabor87 írta:

Akkor lehet, hogy foglalok majd egy időpontot, az lenne a legjobb. Egy időpontra mehetünk ketten is, vagy csúnyán fognak nézni ránk? :D
Gondolom nem egy hosszú folyamatról van szó.

Gyorsan megvan elkérik a telszámod meg az okmányod összehasonlítja a gépben lévővel ha eltér átírja, ennyi és mindenki csak a sajátját intézheti, szóval nem lehet anyuciét is intézni ha ő nincs ott stb. :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 5

Igazából nem tudom, hogy ez a SIM kinek a nevén van, de akkor majd most kiderül. :D

Eredetileg nem az enyémen volt, át akartam íratni, de ahhoz kellett volna a másik személy jelenléte, amit nem tudtunk megoldani. Erre adtak valami papírt, hogy töltsem ki, és azt mondták, hogy ha 30 napig nem érkezik rá ellenvetés, akkor át fog íródni a nevemre. Ez már vagy 15 éve volt. Most, ha telekom mobil appba lépek be, saját nevemet látom, ha a webes felületen, akkor az "előző tulaj" nevét. :D Érdekes lesz.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 5

2017. június 1. hatályú változások:

Módosításra kerülnek a lezárt Like S díjcsomagról új értékesíthető díjcsomagra történő átváltás feltételei,
az előfizető a legalacsonyabb havidíjú, számára elérhető, mindenkor hatályos díjszabásban szereplő díjcsomagba kerül átváltásra.

Lakossági ÁSZF 5/a havidíjas - lezárt - melléklet 1.1.3. pont

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 5

" Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2017. Július. 1-jétõl a Kapcsolat pontok gyűjtését lezárjuk. Összegyűjtött Kapcsolat pontjait 2017. Szeptember. 30-ig válthatja be okostelefonra, táblagépre, TV-készülékre, notebookra, tartozékra weboldalunkon, telefonos ügyfélszolgálatunkon, illetve Telekom üzleteinkben, vagy akár mobil parkolásra, autópálya-matrica és mobil lottó vásárlásra is. Aktuális pontegyenleget megtalálja havi számláján és a belépést követően online ügyfélszolgálatunkon a Hűségprogram menüpontban. Kérjük, váltsa be Kapcsolat pontjait 2017. Szeptember. 30-ig, mert a pontok beváltására ezt követően nincs lehetőség. Programunk partneri ajánlatai továbbra is elérhetők maradnak és hamarosan újabb kedvezményekkel várjuk.  "

Forrás e-havi számla.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 4
Úgy tűnik, beakadt a lemezjátszó megint.
Lehet én vagyok túl egyszerű felhasználó, vagy hiányosak az ismereteim, de ha van egy 1 Mbit/s (legyen 1024 kbit/s) DSL szolgáltatásom és az 1912 k/s (legyen jóhiszeműen ez is kbit/s) sebességgel jön, akkor 1,86-szoros a hálózatom teljesítménye, tehát többet kapok, mint ami járna vagy amit ígértek (ha az 1912-es érték az kbyte, akkor pedig az bizony már egy 15 Mbit/s sebességű kapcsolat).

A mondókád többi része már valóban unalmas, kitalálhatnál végre újat, hátha lesz megint min röhögni, megbotránkozni :)
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 4

Next Aranytárskártya akció 2016.09.01 - 2016.12.31. között.

Egy éven keresztül havi 1500 Ft kedvezmény a Next M Aranytárskártya és a Next XL Aranytárskártya díjcsomagok díjából, illetve egy éven keresztül havi 700 Ft kedvezmény a Next S Aranytárskártya díjcsomagok havi díjából. Az akcióban az vehet részt aki a 2016.09.01 - 2016.12.31. között köt szerződést társkártyás Next csomagok egyikére,illetve aki Dominóról vált társkártyás Next csomagra.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 4

" Új dominó opciók kerülnek bevezetésre, amelyek minden új és meglévő dominó hang előfizetéshez igénybe vehetőek (Domino webhez, Domino Net&roll-hoz értelemszerűen nem)

A Domino most opció elsőként új promócióként van kiírva (2017.01.31-ig van kiírva jelenleg), s utána a megrendelhetőséget hosszabbítják, vagy visszavonásig hatályba helyezik(ezzel kapcsolatban én is csak találgatni tudok ;) ). A Domino M/domino S visszavonásig van érvénybe helyezve

DOMINO MOST

Nincs időszaki díja, s 30 naponta megújul az opció
Hálón belül 9 Ft/perc
Hálón kívül 19 Ft/perc

Domino S: Időszaki díja 3990 Ft, 30 naponta megújul.
Korlátlan hálózaton belül belföldi alapdíjas hívásirányokba, minden időszakban a meglévő díjcsomagjának megfelelő hálózaton kívül és vezetékes hálózatban belföldi alapdíjas hívásirányokba, minden időszakban.

Domino M: Időszaki díja 14990 Ft, 30 naponta megújul
Korlátlan hálózaton belül, kívül és vezetékes hálózatban belföldi alapdíjas hívásirányokba, minden időszakban.

Adat opciók

Maraton 100 MB: Egyszeri díja 490 Ft

Maraton 500 MB: Egyszeri díja 1 290 Ft

Maraton 1 GB: Egyszeri díja 1 990 Ft

Az adatopciók érvényessége a Domino SIM kártya rendelkezésre állás idejéig tart, működésük megegyezik a Domino Turbó opcióéval.

Elvileg az opciók már ma megigényelhetőek a 1777-en. "

Forrás

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 4

Szia!

Ha esetleg nincs még dominó jelszavad akkor a 1777 hívd fel, hozz létre egy dominó jelszót ami 5 számjegyből áll ezt a 2 . 3 . 5. Biztonsági és értesítő szolgáltatások menüpontban tudod megtenni, elvileg a 1777 automata rendszeren keresztül is aktiválható a most  - de ebben nem vagyok biztos - ezt követően már az online felületen belépve a testreszabás és azon belül a hívás menüpontban kapcsolhatod be vagy a Telekom mobil alkalmazáson keresztül, illetve 1430-on ügyintéző segítségével is aktiválható.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 4

Mastercard online promóció 2016.12.01-2017.01.10 között:

Minden olyan ügyfél aki webshopban feltöltőkártyás telefont vásárol és azt MaterCard vagy Maestro bankkártyával fizeti ki , egy 5.000 Ft értékű online kupont kap, melyet egyösszegű tartozékra válthat be.
A kupon beváltása nincs minimális értékhez kötve. Egy ügyfél csak egy kupont kaphat. Beváltási határidő 2017.04.10

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 4

Szia!

A Domino Most az nem díjcsomag hanem egy opció tehát klasszikus értelemben csomagot váltani nem lehet rá, csak bekapcsolni az opciót.

Bekapcsolást többek között kezdeményezheted a  1777 dominó központon keresztül a  2 . 3 . 1 . Kedvezmények menüpontban , ehhez szükség lesz egy 5 számból álló dominó jelszóra is ezt a 2 . 3 . 5. 1 Biztonsági és értesítő szolgáltatások menüpontban tudod létrehozni.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Új...