Feco100 Posztolva ekkor: 2014. december 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. december 6. Sziasztok Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy a Nokia lumia 530 as telefonhoz jár dzsek kábeles hangszoró...És hogyha én például fehér színbe rendelem a telót akkor a hangszoró is olyan szinű lessz? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2014. december 6. Megosztás Posztolva: 2014. december 6. Jár hozzá a Telekom oldala szerint egy mini hangfal ami nagy esélyel csak egy színben van (Pl iphone csak fehér tartozékok vannak) És ha most rendeled jár hozzá egy ajándék külső akumlátor. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 kugli Posztolva: 2014. december 8. Megosztás Posztolva: 2014. december 8. Ha a telószínekre kattintasz, akkor látszik, hogy melyik színű készülékhez milyen hangszóró jár(na).Fehérhez -> zöld.Vedd fel mielőbb készletértesítőre, mert már elfogyott! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Ricsi13 Posztolva: 2014. december 8. Megosztás Posztolva: 2014. december 8. Hali! Zöld és szürke színben van a tartozék, tehát ha mégsincs zöld, legrosszabb esetben szürkét kapsz, ajándékba. Mivel nagy a pörgés a netes rendelésnél érdemes minél előbb készletértesítést kérned. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 10. Megosztás Posztolva: 2014. december 10. hát nem tudom, most per pillanat online rendelhető az 530-as Lumia, de hogy hangszóróból milyen színű van...a fehér telefonnál most nincs hangszórós kép, lehet eddig volt...legrosszabb esetben szürke / fekete lesz a kiegészítő... a linked nem működik, legalábbis nekem 404-es hibát dobott... Ha a telószínekre kattintasz, akkor látszik, hogy melyik színű készülékhez milyen hangszóró jár(na).Fehérhez -> zöld.Vedd fel mielőbb készletértesítőre, mert már elfogyott! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Robi90 Posztolva: 2014. december 27. Megosztás Posztolva: 2014. december 27. Sziasztok! Sony Z1-nek 2db hangszórója van.Nekem ebből csak 1, a jobb oldali szól!Ez természetes vagy ez hibás készülék? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 bobika0422 Posztolva: 2014. december 28. Megosztás Posztolva: 2014. december 28. Üdv!Nincs kizárva hogy rosz,de még mielött visszavinnéd probáld meg a zenelejátszó programodban a beállításoknál sztereo módra kapcsolni,vagy esetleg a beállítások menüpontban a hang beállításoknál,mert lehetséges hogy alapból mono-ra van állítva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Feco100
Sziasztok Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy a Nokia lumia 530 as telefonhoz jár dzsek kábeles hangszoró...És hogyha én például fehér színbe rendelem a telót akkor a hangszoró is olyan szinű lessz?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.