Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5982 Posztolva: 2016. február 22. Megosztás Posztolva: 2016. február 22. (szerkesztve) 2 órája, Attila70 írta: Elárulhatnád, hogy milyen típusú az a szolgáltatói stb. Sima T-Home stb., fekete, amit most osztogatnak. De tökmindegy, mert más miatt sem tetszik (pl. miért van benne olyan erős állapotjelző led? Nagyon zavaró, főleg este.) A lényeg, ha nem lehet a saját boxomat használni, akkor pá. Most próbaképp bekapcsoltam, mit ír ki? Gyenge jelszint, kérem hívja az ügyfélszolgálatot! Úgy gagyi az egész, ahogy van. Szerkesztve ekkor: 2016. február 22. Szerkesztő: István90 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. február 22. Megosztás Posztolva: 2016. február 22. Lényeg a lényeg nem lehet ez van Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5982 Posztolva: 2016. február 22. Megosztás Posztolva: 2016. február 22. 24 perce, anonymus írta: Lényeg a lényeg nem lehet ez van Ez most a Telekom hivatalos álláspontja? Vagy fórumozók vagytok? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. február 22. Megosztás Posztolva: 2016. február 22. Veheted T hivatalos állás pontjának, csak a T által adott eszközökkel használhatod a szolgáltatást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5982 Posztolva: 2016. február 22. Megosztás Posztolva: 2016. február 22. 1 perce, anonymus írta: Veheted T hivatalos állás pontjának, csak a T által adott eszközökkel használhatod a szolgáltatást. Ebben miért vagy olyan biztos? Felhívom a szerelőt, hogy kérjen engedélyt az eszköz átpárosítására és jöjjön vissza. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. február 22. Megosztás Posztolva: 2016. február 22. Mivel ez a hivatalos ügymenet azért. Az hogy szerelővel mit és hogy egyezkedsz az nem fórum téma! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5982 Posztolva: 2016. február 22. Megosztás Posztolva: 2016. február 22. Rendben, akkor intézem tovább egyedül. A Telekom írásbeli válaszára is várok. Majd meglátom. Mindenesetre több segítséget vártam ettől a fórumtól, csalódtam, hogy telekomos munkatársak nem írtak és nagyot csalódtam a hűvös és ellenséges fogadtatásban is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. február 22. Megosztás Posztolva: 2016. február 22. Nincs itt semmilyen hűvös hang vétel le írtuk több ízben hogy csak a T által használt eszközökkel használhatod a szolgáltatást saját boxal nem. Ez a T hivatalos álláspontja ha el fogadod ha nem. Mint minden informatikai rendszerben itt is létezhetnek kis kapuk. Haver ismerős stb T dolgozó megoldja okosba neked. Nem tagadom létezhet ilyen de ez nem fórum téma. Hogy hackeljük meg T szolgáltatásait. Sajnálom de ezen a felületen hivatalos Telekom dolgozókkal nem tudunk szolgálni neked. Írásos levelekre maximálisan 30 nap válaszadási határidő de állatán 5-8 nap alatt szokott válasz érkezni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6039 Posztolva: 2016. március 6. Megosztás Posztolva: 2016. március 6. Sziasztok, Kaonmedia CO-1000 beltérim van, SAT TV szolgáltatásom, A beltérin van egy Ethernet-port, ha beledugok egy UTP kábelt, és lesz internetem, akkor a szolgáltatás Interaktív SAT TV lesz? Megoldható, szabályszerű dolog az ilyen, vagy nem lehet/nem szabad? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. március 6. Megosztás Posztolva: 2016. március 6. Nem fog működni, már próbálkoztam vele. Az ip címet megkapja box, de egy idő után pin kódot kér, ami nem az 1234 szóval nem lehet használni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. március 6. Megosztás Posztolva: 2016. március 6. Megrendeled es ugy menni fog. Arban ugyan annyi mint a sima sattv. Ha beledugsz igy egy utpt akkor a jelszot azert nem fogadja el mert nem vagy intaraktivara regelve a kozpontba igy megtagadja a hozza ferest. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 soulone Posztolva: 2016. április 8. Megosztás Posztolva: 2016. április 8. Üdvözletem! Össze lehet az interaktív sat tv-t valahogy párosítani a Telekom műsorújság/távirányító androidos alkalmazásával? Merthogy az internetes kapcsolat megvan... Vagy csak az IPTV-t lehet? ..és ha igen, nem tervezik, hogy az interaktív sat tv-re is kiterjesztik a lehetőséget, legalább wifin keresztül? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Török Ilona Posztolva: 2016. április 22. Megosztás Posztolva: 2016. április 22. (szerkesztve) MT ügyfél azonosító : ********* Számra Hivatkozva : Sat TV : Készülékem Meg Hibásodott : az írja Ki Nincs Hozzáférés : Szerkesztve ekkor: 2016. április 22. Szerkesztő: ahammer személyes adat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6293 Posztolva: 2016. május 12. Megosztás Posztolva: 2016. május 12. Nem jelentek meg a csatornák és hibaüzenetet írt ki. Rámentem a gyári visszaállításra. Azóta annyi van, hogy kérdezi a nyelvet, rámegyek h magyar. Utána szoftver keresése, beállítások ellenőrzése, csatorna adatbázis ellenőrzése, ezután semmi, hanem megint kezdi elölről h nyelv kiválasztása és stb stb, de nem lép tovább. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. május 12. Megosztás Posztolva: 2016. május 12. Iptv, sat tv Digitális ktv ? Milyen eszköz van nálad? Vagy hogy néz ki? Vagy milyen előfizetésed van ? Hogyan kérdezzek ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6293 Posztolva: 2016. május 12. Megosztás Posztolva: 2016. május 12. Sat tv, alapcsomag. A vevőegység pedig egy szürke szinű INTEK feliratú set top box Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. május 14. Megosztás Posztolva: 2016. május 14. (szerkesztve) Jelentsd hibara. Vagy a tap szalt el vagy antenne/fej hiba. Szerkesztve ekkor: 2016. május 14. Szerkesztő: Attila70 N Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6299 Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. (szerkesztve) Szép napot! Egy jó hír a műholdas vételhez ! Már nem kell a STB-ot használni, egy modul segítségével nézhetőek az adások. Ezúton is szeretném megköszönni a Telekomnak, hogy megoldották ezt a több éves kérést, igényt. (remélem ez nem volt titok) Szerkesztve ekkor: 2016. május 16. Szerkesztő: csikibandita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. (szerkesztve) Képek / leírást hogy mit kaptál ? Kicsit fura ez a fű alatti dolog, ennek biztos hírverést keltene a cég. Szerkesztve ekkor: 2016. május 16. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6299 Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Anonymus! Ha a kérdés hozzám szól, akkor csak annyi, hogy évek óta könyörögtem (meg még sokan mások) a Telekomnak, hogy a műholdas vételnél lehessen ki iktatni a SetTopBox-ot, akinek beépített beltéris tv-je van, úgy is nézhesse az adást. A kifogás az volt, hogy nem lehet, mert párosítva van a SetTopBox a kártyával. Na, most ez végre működik! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6299 Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Btz! Nem kaptam hozzá semmit, csak kipróbáltam és működik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. (szerkesztve) 3 perce, csikibandita írta: Anonymus! Ha a kérdés hozzám szól, akkor csak annyi, hogy évek óta könyörögtem (meg még sokan mások) a Telekomnak, hogy a műholdas vételnél lehessen ki iktatni a SetTopBox-ot, akinek beépített beltéris tv-je van, úgy is nézhesse az adást. A kifogás az volt, hogy nem lehet, mert párosítva van a SetTopBox a kártyával. Na, most ez végre működik! Értelem szerűen neked szól a kérdés. Szerkesztve ekkor: 2016. május 16. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6299 Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. (szerkesztve) Épp most, btz írta: Btz! Igen! Szerkesztve ekkor: 2016. május 16. Szerkesztő: csikibandita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. @csikibandita Hosszab távon működik már ez így neked? De hivatalosan T-s megerősítette, hogy eltörölték a párosítást? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Épp most, btz írta: @csikibandita Hosszab távon működik már ez így neked? De hivatalosan T-s megerősítette, hogy eltörölték a párosítást? Konkrétan ez ki volt próbálva és nem ment az a érdekes a történetbe. Kíváncsi vagyok hogy titokban alkotott e valamit a T az elmúlt napokban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.