Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. augusztus 21. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 21. Ha van családi + hd csomagod akkor igen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Robi Posztolva: 2015. augusztus 21. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 21. Pontosan ez a lényeg,hogy van Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. augusztus 21. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 21. Tudtommal nem kötelező, + nem sok a valós hd tartalom rajtuk de mivel hamarosan meg szűnik a sima családi csomag értékesítése így lassan át kerül majd mindenki a pár száz forinttal drágább családi+hd ba. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. augusztus 21. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 21. *Robi írta:Úgy tudom, hogy a közszolgálati csatikat kötelező hd -ban adni minden szolgáltatónak*A kovetkezo szerint a DW-t nem kell HD-ban adni.http://mediatanacs.hu/dokumentum/167135/6902015mt_dontes.pdfHa megnezed nincs hivatalos HD terjesztese. Ha ez ellen panasszal akarsz elni, irj az nmhh-nak, hogy kotelezze az mtva-t a DW HD eleresi lehetosegere az osztasi platformokon. E9 muhold es a DVB-T. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Robi Posztolva: 2015. augusztus 21. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 21. Azt hogy érted,hogy " átkerül". És aki nem akar hd-t? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. augusztus 22. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 22. Te az a multkori CRT TV fan trol vagy! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Robi Posztolva: 2015. augusztus 22. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 22. Nem tudom miről beszélsz... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. augusztus 22. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 22. *Robi írta:Azt hogy érted,hogy " átkerül". És aki nem akar hd-t?*Családi csomag értékesítését beszünteti a Telekom, helyette marad közszolgálati, alap, és családi+hd csomag. Jelenleg meg lévő családi csomag előfizetők hűségidő lejártáig változatlanul élvezhetik ezt a csomagot szerintem hűséget is lehet rá hosszabbítani egy darabig. De új előfizetők már nem rendelhetik illetve biztos lesz jó pár ember aki be rendeli majd családi+hd-t mert kicsivel drágább sok hd csatorna van benne stb stb Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. augusztus 22. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 22. btz írta:Te az a multkori CRT TV fan trol vagy!Akkor is ha ő a múltkori troll akkor se kéne ilyen stílusban le támadni. Ha tényleg troll majd úgy is le leplezi saját magát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Robi Posztolva: 2015. augusztus 22. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 22. Értem, kösz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Robi Posztolva: 2015. augusztus 22. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 22. Most komolyan miről van szó? Tegnap regisztráltam itt, gondolván hogy értékes infókhoz jutok néhány témában. Lehet,hogy rosszul tettem... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. augusztus 22. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 22. Lényegtelen ne foglalkoz vele. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. augusztus 22. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 22. Ok. Jár az ártatlanság vélelme. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. augusztus 27. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 27. A sat TV , mint minden műholdas TV digitális.A tv funkcióinak elérése nem a set top boxtol függ, A setopp box egy "számítógép" melynek a "monitora megjelenítője a tv.Azok a funkciók érhetők el rajta amit a set top box kiad magából.Az okos tv-k internet kapcsolatot is igényelnek.Ennek hiányába nem tudsz pédául internetezni, alkalmazásokat futtatni. beállítására, ajánlom a tV kezelési utmutatóját. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5229 Posztolva: 2015. szeptember 16. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 16. üdvözletem érdeklödniszeretnék hogy 2beltérivel szeretnék sat tv családi csomagot de nem megy a megrendelés Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. szeptember 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 17. Szia!A weboldalon valóban hiba üzenetet dob rendeléskor."A művelet során hiba lépett fel"Próbáld meg a 1412 telefonszámon vagy személyes ügyfélszolgálaton megrendelni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5346 Posztolva: 2015. október 11. Megosztás Posztolva: 2015. október 11. SAT-Tv családi csomagomból ma eltűnt a Film plussz 2 csatorna.Tegnap este még működött,ma azt írja nincs jogosultsága,hibakód 5.Mi az oka ennek???? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. október 11. Megosztás Posztolva: 2015. október 11. SAT-Tv családi csomagomból ma eltűnt a Film plussz 2 csatorna.Tegnap este még működött,ma azt írja nincs jogosultsága,hibakód 5.Mi az oka ennek????Úgytudom áttkerült a Filmvilág minicsomagba, de ez már régen történt, nem tegnap este. Valami jogosultsági hiba miatt nézhetted eddig. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5349 Posztolva: 2015. október 12. Megosztás Posztolva: 2015. október 12. Okt. 9. reggel kötöttek be SAT TV-t, az aktiválás hosszú órákig tartott, azóta is fekete-fehér az adás, kockásodik a kép. Az első pillanattól ilyen. Mi lehet a hiba? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5346 Posztolva: 2015. október 12. Megosztás Posztolva: 2015. október 12. Hát nekem még szombaton működött,vasárnap viszont már semmi.Próbáltam hívni az ügyfélszolgálatot is,de két telefonnal sem érek el senkit,beleuntam a várakozásba.Majd személyesen érdeklődöm egy T-Pont üzletben.És azt lehet tudni,hogy esetleg raktak helyette másik csatornát??Mert nem találok másikat helyette.És amikor kivesznek egyet,akkor szoktak rakni másikat.A lényeg az,hogy kezd elegem lenni ebből a T-Home-ból pedig már 5 éve előfizető vagyok.Köszönöm a választ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. október 12. Megosztás Posztolva: 2015. október 12. Saturation? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5356 Posztolva: 2015. október 13. Megosztás Posztolva: 2015. október 13. Valami egyedi hibáról van szó.Hívd a 1412. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5356 Posztolva: 2015. október 13. Megosztás Posztolva: 2015. október 13. Igen a Film+2 csatorma kikerült a családi csomagból.Helyette rendeld meg a Filmvilág minicsomagot.A kivett csatorna helyett egyenlőre nem lesz uj. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5373 Posztolva: 2015. október 15. Megosztás Posztolva: 2015. október 15. SziasztokSat-Tv van és szeretnék egy HDMI-s beltérit de nem felvevőset hogyan kérhetnék cserért ?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. október 15. Megosztás Posztolva: 2015. október 15. 1412 hibabejelentés el mondod, utána pedig sok sikert. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.