Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Megint kezdődik a Packet Loss esti órákban...


ati912

Kérdés

Tavaly október/november egészében minden este 7 óra és 11 óra között egy bizonyos hop Magyarország és Amerika között, Párizsban, brutális 50%+ packet loss volt tapasztalható, teljesen ellehetetlenítve az online játszást. később lassan megszűnt és idáig jó volt, de megint kezdődik újra ..

Van-e valami amit a Telekom Hungary tudna tenni, hogy kerülje a magyarországi adatforgalom ezt a hop-ot nyugat irányában?

image.thumb.png.814d9ecd6f269fb92d101a9c953c7f1c.pngimage.thumb.png.9ebf280d2d2408630015e426815c3123.png

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Szia

Az OVH SAS egy szolgáltató. Ha ő bármilyen módon részese az online játéknak vagy szolgáltatója a kapcsolatnak, közvetlenül náluk lenne célszerű érdeklődni.

Sajnos a nemzetközi routing nem annyira egyszerű, hogy egyszer erre megyünk, egyszer arra, az is lehet, hogy ez a csomópont megkerülhetetlen.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sajnos nem csak a játéknál probléma, hanem megint valami hasonló gond lesz, mert konkrétan már éjjeltől egész délelőttig elképesztő válaszidő szokott lenni olyan alap oldalak felé, mint a telex.hu vagy akár egy aboutyou.hu

 

Nálam az látszik, hogy mind egy németországi, mind egy franciaországi csomópontnál ugrik brutálisat (30ms-ről 300ms-re) a történet. Kb egy hete van, már mindent is újraindítottam, kipróbáltam, és fixen a telekomnál lesz valami, hiszen ha vpnezek a másik szolgáltatós magyar hálózatra, akkor meg tökéletesen megy minden.

 

Szóval értem én a dumát, hogy a telekom nem tud mit tenni, csak kár hogy érdekes módon más szolgáltatóknál ez a probléma nem jelentkezik, csak itt, de itt úgy tűnik évente adnak egy hónap szenvedést ezzel.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...