Ugrás a tartalomhoz
  • 0

5G hálózat :)


Brada20

Kérdés

Srácok, ezért kár volt milliárdokat elkölteni. Kapcsoljátok vissza a 3G-t mert az is többet tudott….

De a viccet félretéve, szánalom amit az 5G hálózat tud. Folyamatosan le kell vennem a telefont 4G-re, hogy valami net is csordogáljon, sokszor még Budapesten belül is. Erre nem lennék büszke….

IMG_7221.png

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

6 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Nekem hónapok óta szaggat a wifin a net, tegnap már kritikán aluli volt. Átállították 5G-re a központban, most meg egyáltalán nincs wifi. A mobilnet is szakadozik. Tragédia. Azt mondják, kijönnek, rengeteg pénzért. De hogy én mennyit küzdök vele, azt ki fizeti meg nekem? Ráadásul csak wifis eszközeim vannak, így le kell mondanom a netet, mert ezért nem fizetek több ezret, h wifi net se legyen. 10 éve vagyok előfizető, mióta 5G van, azóta szarakodik. Nyilván akkor a mobilt, vezetékest, mindent lemondok egyúttal, mert fizetek 10 ezerrel többet máshol, csak legyen wifi. Ja! Megvehetem az okosnetet otthonra, x ezerért. Nem érdekes? Úgy egyből lenne wifi. :D Mert persze nem garantálják hétköznapi módon a wifit, csakis plusz pénzért, így most hogy nincs, ez ajándék. Értem, csak így a fogyasztó megtévesztése, mert akkor miért nem adnak wifi nélküli routert ugye...akkor egyértelmű. Akkor minek világít rajta a wifi lámpa. Ez az, amit nem értek. Így elvből inkább fizetek máshol többet, mert ez így nem korrekt, hogy a routertől 50 cm-re nincs net.

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Akinom
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
  • Telekom

Szia! Nagyon sajnáljuk, hogy hibát tapasztalsz.

Abban az esetben, ha nem ilyen eszközt használsz, kérjük, közvetlen kábellel mérd meg a szolgáltatásod sebességét. Ha továbbra is lassulást vagy problémát tapasztalsz, kérjük, hogy keress meg minket, szintén privát üzenetben. Írd meg ott nekünk a szolgáltatáshoz tartozó MT azonosítódat, az elérhetőségi mobilszámodat, valamint a kapcsolat tartó nevét is.

Javasoljuk, hogy tekintsd meg az alábbi két oldalunkat, ahol hasznos tanácsokat érhetsz el a wifi:  https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/otthoni/jonet/wifi és az internet: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/otthoni/jonet beállításokhoz.). Bízunk benne, hogy ezek alapján, sikerül megoldanod a wi-fi problémát. Telekom okoswifi rendszerről honlapunkon (https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/okoswifi?gclsrc=aw.ds&gclid=EAIaIQobChMIot2dgZysgQMVjoVoCR0kcADSEAAYASAAEgL3vvD_BwE) és tájékozódhatsz. ^Rita

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok.

Nemrég vettem egy Galaxy S24 Ultrát. És most először lett így 5G telefonom. Sajnos soha senkivel nem beszéltem erről, hogy milyen gyors az 5G sebbegése Magyarországon. De külföldi videókon láttam hogy iszonyat gyorsak! És a lényeg az, hogy Telekom 5G iszonyatosan lassú! Az a durva hogy 4G többször sokkal gyorsabb mint maga az 5G! Konkrétan voltak olyan speedtest mérések amikor 8* lassabb volt az 5G. Meddig kell várni amíg annyira felhozzák az 5G hálózatot, hogy Budapesten elfogadható sebessége legyen a hálózatnak?

Tisztelettel Ferenc!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
  • Telekom

Kedves Ferenc!

Folyamatosan fejlesztjük hálózatainkat, bízunk benne, hogy egyre gyorsabban és stabilabban használhatod majd! Ha helytől függetlenül mindenhol azt tapasztalod, hogy nagyon lassan működik a mobilneted, az hibára is utalhat, akár a készülék, akár a SIM kártya meghibásodása is lehet ilyenkor a háttérben. Kérjük, hogy indítsd újra a készülékedet és nézd meg, hogy történik-e változás! Illetve amennyiben van rá lehetőséged és ismerősöd, aki szintén 5G-s telefont használ, hogy ugyanazon a területen próbáljátok ki a sebességet, ez segíthet kiszűrni, ha valóban valamilyen hibáról van szó. ^Erika

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...