Lina Posztolva ekkor: január 25. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: január 25. Sziasztok! Van egy huawei mediapad t310-som a párom reset csinált rajta és nem tudom a Google bejelentkezési adataimat! Mit lehet ilyenkor tenni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: január 25. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: január 25. Kedves @Lina! Abban esetben, ha Google-fiókodhoz tartozó e-mail címed felejtetted el vagy nem tudod, akkor lehetőséged van ezen a felületen /kattints ide/ megadni telefonszámod vagy a regisztrációkor megadott biztonsági e-mail címed és azt követően a soron következő kérd adatokat. Amennyiben megadtad, akkor a Google ellenőrző kódot küld az elérhetőségre és kapott kóddal tudsz belépni a fiókodba, de itt a jelszavadat is ismerned kell. Amennyiben a jelszavad se ismered, akkor az oldalon az "Elfelejtettem a jeszavát"-ra kattints és ismét fogsz kapni egy kódot, amivel betudsz majd lépni. Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! ^Zoltán Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: január 26. Jelentés Megosztás Posztolva: január 26. 17 órája, Lina írta: Sziasztok! Van egy huawei mediapad t310-som a párom reset csinált rajta és nem tudom a Google bejelentkezési adataimat! Mit lehet ilyenkor tenni? Vagy ha másik készüléken is használjátok ugyanezt a fiókot, a beállításokban meg tudjátok nézni a fiók nevét. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Fifike2 Posztolva: szeptember 2. Jelentés Megosztás Posztolva: szeptember 2. Sziasztok nekem is lenne egy huawei mediapad t3 10-es tabletem. A probléma az vele hogy ujraraktuk aztán sajnos egy már nem létező email címre van beregisztrálva és csak annak a bejelentkezésével engedné tovább használni. Lehet ezellen tenni bármit ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: szeptember 2. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: szeptember 2. (szerkesztve) 1 órája, Fifike2 írta: Sziasztok nekem is lenne egy huawei mediapad t3 10-es tabletem. A probléma az vele hogy ujraraktuk aztán sajnos egy már nem létező email címre van beregisztrálva és csak annak a bejelentkezésével engedné tovább használni. Lehet ezellen tenni bármit ? Kedves @Fifike2! Amennyiben az a Google fiókhoz tartozó e-mail cím, amellyel a tabletet használtátok nemrégiben lett törölve, akkor még van lehetőség annak visszaállítására. A fiók helyreállítását ezen az oldalon tudod elindítani, ahol további javaslatokat is találsz, ha estleg elakadnál. Bízunk benne, hogy sikerül megoldást találni a problémára! ^Zsolti Szerkesztve ekkor: szeptember 2. Szerkesztő: Telekom szakértő Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Fifike2 Posztolva: szeptember 3. Jelentés Megosztás Posztolva: szeptember 3. Nagyon köszönöm válaszod! Az lenne a probléma hogy az email cim mar lassan 4 éve lett megszüntetve így sajnos nem lehet visszaállítani. Nem tudsz véletlenül egy másik lehetőséget? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: szeptember 3. Jelentés Megosztás Posztolva: szeptember 3. Esetleg nem tudjátok újra regisztrálni a nevezett c ímet? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Lina
Sziasztok!
Van egy huawei mediapad t310-som a párom reset csinált rajta és nem tudom a Google bejelentkezési adataimat! Mit lehet ilyenkor tenni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.