kovacsa Posztolva ekkor: 2015. március 8. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. március 8. Más is járt úgy, hogy online rendeléssel sem kapta meg az ingyenes tokot a táblagépe mellé? Már lassan 2 hónapja tart az ígérgetés... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2015. március 8. Megosztás Posztolva: 2015. március 8. Sajnos előfordulnak az ilyen „hibák” ajándék tablettel jártak többen így hogy késve vagy egyáltalán nem kapták meg, mert közben el fogyott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2015. március 8. Megosztás Posztolva: 2015. március 8. Hát nekem a vásárolt tablet mellé sem jött meg a tok. :( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 kugli Posztolva: 2015. március 11. Megosztás Posztolva: 2015. március 11. jelezted már ezt az ügyfélszolgálatnak? szerintem írj nekik itt, mert a fórumon nincs ügyf.szolgálati tevékenység Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2015. március 11. Megosztás Posztolva: 2015. március 11. Én már jeleztem nekik. Telefonon kétszer is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 kovacsa Posztolva: 2015. március 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. március 15. Online leadott rendelés mellé ígéték, már szóban és írásban is jeleztem, január óta húzódik a dolog. Egyszer már válaszolták azt is, hogy küldik, aztán mégsem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
kovacsa
Más is járt úgy, hogy online rendeléssel sem kapta meg az ingyenes tokot a táblagépe mellé? Már lassan 2 hónapja tart az ígérgetés...
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.