Ugrás a tartalomhoz
  • 2

Hívószám elküldése mobiltelefonon


Magdolna

Kérdés

Szép napot! Azt szeretném kérdezni hogy van egy media-tech MT843 mobiltelefonom ahol a kimenő hívásnál nem jelenití meg a telefonszámomat. Elküldtem a 1430-ra a  +SZÁMKIJELZÉS aktíválást. Visszakaptam egy sms-t hogy a "SZÁMKIJELZÉS" szolgáltatás már be van kapcsolva, de még így is azt írja kimenő hívásnál hogy privát szám. Kikapcsoltam a telefonom egy bő 5 percre hogy hátha később aktívál, de ugyancsak azt írja ki. Mi a teendő? 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

17 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Hello, én úgy emlékeztem hogy a SZAMKIJELZÉS azt állítja, hogy te látod-e a hívót, nem azt, hogy küldöd-e a számod. így megnéztem a Té honlapján. ott nem találtam, de egy régi brosúrát igen, és az alapján bizony rossz kóddal próbálkoztál. Azt kellne küldened a 1430-ra hogy -SZAMTILTAS

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

A szolgáltatónál kell beállítani (nekem ugyanez volt ugyanilyen telefonnál).

Telekom esetén felhívod a 1777-et és ezeken a menüpontokon kell végigmenni: 
2 
3 
2 
1 
2 

Itt pedig: 1 módosítás. 

Ha nem megy, hívd fel a 1414-et (vagy egyéb ügyfélszolgálat, ahova tartozik a telefon) és segítenek. A fenti menüponton én csak azt állítottam be, hogy ha hívok valakit akkor ott mutassa az én számomat.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

A telefon beállitásán belül a hívás beállitásba a SIM kártya hívásbeállitások között ezek az opciók vannak 1.Hívásvárakoztatás 2. Hívásátirányitás 3.Hívástiltás 4. Vonalkapcsolás. Mindenhol probáltam beállitani de nem lehet. Ekkor mondták hogy küldjem el az SMS-t de még így se müködik. De ez ugyancsak másik készülékbe se jelenití meg ahol van olyan opció hogy hívás elrejtése vagy megjelenitése hiába van az beállitva hogy jelenitse meg akkor is PRIVÁT számot ír ki a hivott félnek. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Igen, de azért nem a legjobb minden telefonhívásnál beütni a *31# -et. Beszéltem a szolgáltatóval de ő meg azt mondta hogy a T-mobilenal érdeklődjek mivel a kártya 30-as és mint irtam más telefonba van akkor se mutatja a telefonszámot . Úgy hogy nincs beállitva hogy el legyen rejtve a szám!!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Sajnálom, pedig a helyes készülék és központi beállítás mellett mennie kéne a számkijelzésnek. Arra gondoltam, lehet, hogy a SIM kártya hibás, vagy egyéb tényező áll a háttérben. Próbáltál már másik SIM kártyát betenni a készülékekbe, ha igen, azzal mit tapasztalsz? Érdemes lenne megmutatnod a készüléket és a SIM kártyát együtt egy Telekom üzletben, ott rálátnak a hibára.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...