Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Néhány webszerver gyakorlatilag elérhetetlen az otthoni optikai hálózatról. A munkahelyemen ugyanilyen 1000/1000 optika internet van és ott minden jól működik

petomi

Kérdés

Tisztelt support!

Kérem szakértői segítségüket mivel jelenleg az otthoni internetről nem tudok a saját webszervereimhez hozzáférni normálisan.  Az otthoni optikai hálózat és a webhely közti kapcsolat ADSL szolgáltatást is alulmúló sebességgel bír. Megvizsgáltam minden lehetséges esetet a belső hálózatban is, úgy sem működik ha a modemről mindent kihúzok.
Ami nagyon érdekes VPN ről tökéletesen működik.
SZERINTEM ÁRKATEGÓRIÁJÚ SZOLGÁLTATÁSNÁL EZ NEM MEGENGEDHETŐ HIBA. A webszerver az Mhsotingnál található. néhány IP: 185.111.89.232 ,  185.111.89.173, 92.118.24.75

Köszönöm a támogatást

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0

Szia!

Mit jelent az, hogy "normálisan" (valami szolgáltatás, elérés nem működik vagy csak a lassúságra érted)? Milyen VPN-en keresztül találtad megfelelőnek? Esetleg a szolgáltatónál nem lehet valamilyen ban/restrict szabály a szolgáltató által osztott IP címekre (pl korábbi betörési próbálkozás, spam, stb miatt. A munkahelyed lehet, hogy fix IP címes, ez más tartományban szokott lenni.)? Speedtest milyen értéket mutat? 

A három megadott IP cím tőlem válaszol ping, trace parancsokra, valamint böngészőbe beírva őket, a szolgáltató alapértelmezett kezdőlapja megjelent. A sebességet is rendben találtam, amikor megjelenítette az oldalt, valamint a két parancs válaszideje is szerintem megfelelő volt.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...