Néhány webszerver gyakorlatilag elérhetetlen az otthoni optikai hálózatról. A munkahelyemen ugyanilyen 1000/1000 optika internet van és ott minden jól működik
Kérem szakértői segítségüket mivel jelenleg az otthoni internetről nem tudok a saját webszervereimhez hozzáférni normálisan. Az otthoni optikai hálózat és a webhely közti kapcsolat ADSL szolgáltatást is alulmúló sebességgel bír. Megvizsgáltam minden lehetséges esetet a belső hálózatban is, úgy sem működik ha a modemről mindent kihúzok.
Ami nagyon érdekes VPN ről tökéletesen működik. SZERINTEM ÁRKATEGÓRIÁJÚ SZOLGÁLTATÁSNÁL EZ NEM MEGENGEDHETŐ HIBA. A webszerver az Mhsotingnál található. néhány IP: 185.111.89.232 , 185.111.89.173, 92.118.24.75
Kérdés
petomi
Tisztelt support!
Kérem szakértői segítségüket mivel jelenleg az otthoni internetről nem tudok a saját webszervereimhez hozzáférni normálisan. Az otthoni optikai hálózat és a webhely közti kapcsolat ADSL szolgáltatást is alulmúló sebességgel bír. Megvizsgáltam minden lehetséges esetet a belső hálózatban is, úgy sem működik ha a modemről mindent kihúzok.
Ami nagyon érdekes VPN ről tökéletesen működik.
SZERINTEM ÁRKATEGÓRIÁJÚ SZOLGÁLTATÁSNÁL EZ NEM MEGENGEDHETŐ HIBA. A webszerver az Mhsotingnál található. néhány IP: 185.111.89.232 , 185.111.89.173, 92.118.24.75
Köszönöm a támogatást
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.