Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Tv Box bekapcsolás hiba

Lacikaaa

Kérdés

Üdv! 

olyan problámám lenne hogy az Andriod box  ( még az első szériás SDMC ) 2 naponta esténként nem hajlandó bekapcsolni, se távirányitóval nem reagál, sem pedg a box elején található gomb nyíomására nem csinál semmit,  egyenlőre bejelentést nem tettem ,  de az hogy 2 naponta ki kell huzni mert úgy hajlandó bekapcsolni az kicsit bosszantó... Van erre valami megoldás ? 

gyorsitótárat töröltem , elemet cseréltem mást én se tudok, elvileg jött ki egy kliens frissités novemberben de még az se ért ide egy tv-re sem.. 

Megoldás ? :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
12 órája, Telekom szakértő írta:

Kedves Lacikaaa!

Amennyiben még nem jelezted, kérjük, írd meg nekünk privát üzenetben érintett MT-azonosítódat elérhetőségi telefonszámoddal, neveddel együtt és elindítjuka probléma megoldását. Köszönjük! ^Szilvi

Szia :) nem akartam jelenteni még hátha tudunk rá megoldást találni , tudom hogy egy ilyen problémával a műszaki kolégák sem tudnak sok mindent kezdeni mivel ez belső android hiba, frissités kellene , ez nem a tányéros tv amit meg kell igazitani esetleg.. tegyük fel kijön a srác.. mit csinál? semmit, box csere, amin természetesen ugyanaz a rendszer fut mint ami most van.. igazábol felesleges.. FRISSITÉS  !!! 

sürün .. :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...