Törölt_tag2483 Posztolva ekkor: 2015. április 10. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. április 10. A jótállási jegyet hol kell regisztrálni? Tud valaki segíteni Telekomnál rendeltem online köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Törölt_tag6 Posztolva: 2015. április 10. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. április 10. Szia! Mit értesz regisztráció alatt? Magát a jótállási jegyet a honlapunkon Otthoni előfizetésem menübe lépve a Dokumentumok menüben találod. Üdv: Böbe Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2483 Posztolva: 2015. április 11. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. április 11. Szia! Azt értem regisztáció alatt ami a jótállási jegyre van írva .(Érvényesítse jótállási jegyét az áruházak vevőszolgálati pultjainál!)Ez lenne ami a jótállási jegy 6 oldalán van egy bélyegző Magyat Telekom központi áruraktár Telephely Waberers C1 raktár 1239 Budapest, Európa u 6. És ide van írva tv típusa gyártási szám. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. április 13. Megosztás Posztolva: 2015. április 13. Hello, ha online rendelted, nem kell érvényesítened. a kapott vagy letöltött jótállási jegy vagy a számla elvileg elég az esetlegs garanciális ügyintézéshez. mondjuk én mindig megtartom mindkettőt, abból baj nem lehet, hiszen a letöltött jótállásin valószínűleg nincs dátum, viszont a számlán biztosan megvan minden adat. milyen márka egyébként? ha samsung, akkor kellhet regisztráció, de ekkor sem a garanciához, hanem a kiterjesztett garanciához. lehet persze, hogy a többinél is van ilyen, de én csak ezt ismerem... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2483 Posztolva: 2015. április 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. április 13. LG UHD 40 colos Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2015. április 13. Megosztás Posztolva: 2015. április 13. LG Termékeket itt lehet regisztrálni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 crom79 Posztolva: 2015. május 14. Megosztás Posztolva: 2015. május 14. Sziasztok! Nekem meg olyan gondom van,hogy a jótállási jegy megvan viszont számlát nem kaptam a tévéről.Online lett rendeleve és részletre,de viszont most a szervizbe van és kéne a számla a dokumentumok közt nem szerepel erről semmilyen számla.Na ilyenkor azt honnan tudom beszerezni? Köszi a választ segítséget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. május 14. Megosztás Posztolva: 2015. május 14. Hello crom79, mikor rendelted online? "A Magyar Telekom 2013. október 29-től kizárólag elektronikus formában tárolja a szerződésekkel és a készülékekkel kapcsolatos dokumentumokat, melyeket ezen a felületen keresztül bármikor letölthetsz, illetve szükség esetén ki is nyomtathatod." ha ezt követően, akkor az internetes önkiszolgálón az előfizetésedhez belépve, a dokumentumok között ott kell lennie. ha mégsincs, vagy kényelmesebb, mint nyomtatni, akkor ügyfélszolgálaton kérhetsz másolatot (ennek lehet díja, majd megmondják) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. május 14. Megosztás Posztolva: 2015. május 14. ja, a garanciajegy nem elég? én úgy tudom, annak elégnek kell lennie... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 crom79 Posztolva: 2015. május 14. Megosztás Posztolva: 2015. május 14. Szia! 2014.November végén lett rendelve nálam is volt pár hónap csúszás az ügyben.Igen a többi dokumentum meg is van az online felületen,de kimondottan erről nincs.Egyik ismerősöm is volt bent számla miatt azt mondták nem tudják kinyomtatni mert valami külön kérvényt kell benyújtani,hogy megkaphassa nem értem nem lehet simán csak kinyomtatni egyet.Vicc!Na majd akkor neprobálkozom én is személyesen kíváncsi vagyok mert a tévéhez gondolom addig nem nyúlnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 crom79 Posztolva: 2015. május 14. Megosztás Posztolva: 2015. május 14. Hát ezek szerint nem még az is gond volt,hogy miért nem kézzel tintával van kitöltve mert úgye úgy van rányomtatva.Sőt még garancia is lett hosszabítva rá online 1év puszba.Nem értem én ezeket egymásra mútogatnak majdhogynem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. május 14. Megosztás Posztolva: 2015. május 14. nem vagy távszámlás véletlenül? mert ott is lehet a számla... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. május 14. Megosztás Posztolva: 2015. május 14. jut eszembe, van még egy tippem, amivel megúszhatod az ügyintézést. most valamikor vettünk telefonon intézve, hűséghosszabbítással, részletre egy tabletet, annak a számláját pl. a normál számlák kötött kaptam utólag a Távszámlán. szóval a normál számláid között esetlg? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 crom79 Posztolva: 2015. május 14. Megosztás Posztolva: 2015. május 14. Szia! Nem vagyok.Csekken papír formában jön minden.Akkor lehet ami a T oldalamon nincs akkor ott lehet hogy van....megnézem ezt a távszámlát mi ez Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 crom79 Posztolva: 2015. május 14. Megosztás Posztolva: 2015. május 14. Nemtudom,de egy ránézést megér hátha.Köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 foxylady Posztolva: 2015. május 14. Megosztás Posztolva: 2015. május 14. ha papíros számlát kapsz számlamásolatot minden további nélkül kérhetsz. üzletben vagy telefonon is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 crom79 Posztolva: 2015. május 14. Megosztás Posztolva: 2015. május 14. Köszönöm a segítségeteket a T -nél végre kifogtam egy segítőkész ügyintézőt aki lepipálta a másik 3at ők hárman nem tudtak segítséget nyújtani illetve nem voltak a helyzett magaslatán. Úgye nem én voltam a hibás mert sehol a rendeszerben nem szerepelt semilyen számla és nem is kaptam.Így most levél a nagy Pesti okosokhoz,hogy legyenek már szívesek leküldeni postán egy számlát,mert valahogy el lett felejtve a dolog vagy megfújta a postás kellett otthonra alágyújtani a pörinek :) Most már csak ki kell várni vajon mikor jön meg elvileg pár nap,de a rendszert ismerve tapasztalva sosem lehet tudni,ha már a tévé 3hónapot vett igénybe ez vajon mennyit! Köszi mindent és további kellemes napot kívánok! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag2483
A jótállási jegyet hol kell regisztrálni? Tud valaki segíteni Telekomnál rendeltem online köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
16 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.