tdemeter Posztolva ekkor: 2015. június 1. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. június 1. Tisztelt Illetékes!!Meddig kell még várni az Xperia Z Lollipop frissítésre?? Van tervbe véve időpont?? Már más szolgáltatónál megvan. Tiszteljenek meg vele minket,hogy lassan elérhetővé teszik. Nagyon köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tdemeter Posztolva: 2015. június 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. június 5. Nagyon köszönöm a gyors válaszokat. Tudom kissé elfoglaltak,de a hallgatástól még az is jobb ha azt a választ kapom hogy passz! Kösz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2015. június 6. Megosztás Posztolva: 2015. június 6. Szia a fórum, nem ügyfélszolgálati pont, itt nincs úgy mondd illetékes!A gyártót kell megkérdezni,hogy elküldte -e már tesztelésre a Telekomnak a szoftvert! Ha elküldte és a Telekom nem talál benne hibát, azt jelzi a Sonynak és a Sony publikálja, tehát nem a szolgáltató feladata a frissítés publikálása! :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tdemeter Posztolva: 2015. június 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. június 6. Köszönöm az információt. Kicsit el vagyok keseredve,hogy a Telekom nem működtet olyan fórumot,ahol közvetlen azoktól tudok infót kapni,akik mobil kérdésben valóban,mint szolgáltató segíteni is tudna. Azt hiszem részben választ kaptam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 m_and_m Posztolva: 2015. június 16. Megosztás Posztolva: 2015. június 16. Azt meg lehetne tudni, hogy mira/kire várunk? A konkurencia már rég kiadta.A Sonyra várunk? Tényleg elképzelhető, hogy a T még nem kapta meg tőlük tesztelésre, míg a konkurencia szolgáltató már rég?A T-re várunk? Tényleg elképzelhető, hogy a T még nem végzett a teszteléssel, míg a konkurencia szolgáltató már rég? A Sony supportnak már elküldtem az érdeklődő levelemet, a T-nek ez nem sikerült, mert nem találok ezen fórumon kívűl semmiféle supportot, ahonnét kérdezgetni lehet ilyesmi témában. Tényleg elképzelhető, hogy a T-nek nincs ilyen supportja? Köszönöm, ha bárki is válaszra méltat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. június 16. Megosztás Posztolva: 2015. június 16. levelet itt tudsz küldeniha meg itt barangolsz, előbb-utóbb felugrik egy chat ablak és ott tudsz kérdeznide ne számíts pontos dátumra... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. június 16. Megosztás Posztolva: 2015. június 16. Hello, sokan kérdezték már, többeknek válaszoltam, a Té által tesztelt verziók régen a Sony-nál van, akik a saját terjesztési logikájuk, ütemezésük szerint kiajánlják a különböző típusú, Z szériás telókra... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 m_and_m Posztolva: 2015. június 16. Megosztás Posztolva: 2015. június 16. Köszönöm válaszokat! Akkor ezek szerint a Sonynál a labda, rájuk várunk (közben meg is kaptam tőlük a választ, hogy nézegesem szorgalmasan a frissítést és majd egyszer megjelenik) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. június 16. Megosztás Posztolva: 2015. június 16. Hello m_and_m, igen, náluk van (emlékeim szerint típustól függően vannak már egyébként, akik meg is kapták) :robothappy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
tdemeter
Meddig kell még várni az Xperia Z Lollipop frissítésre?? Van tervbe véve időpont?? Már más szolgáltatónál megvan. Tiszteljenek meg vele minket,hogy lassan elérhetővé teszik. Nagyon köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.