Ugrás a tartalomhoz
  • 0

3 set top box 4 tv


Törölt_tag5234

Kérdés

Ajánlott posztok

  • 3

@oldmumus

Hogy pontos legyek 1 IPTV box után is használhatsz (akár végtelen számú) DVB-C boxokat, TV-ket. 1 IPTV box benne van az iptv szolgáltatásban (ebből max 3 lehet). Kevesebb csatorna jön így be, igen. És egyszer akár kivezetésre kerülhet ez is, így megszűnhet ez a lehetőség.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

@btz Végtelenség ott dől meg hogy véges a jelszint kb 6-7 tv-re elég a jelszint talán, utána lakás erősítő kell. Dvb-c én annyira nem fektetnék nagyon be. Nem vennék sok pénzért beltéri egységet hozzá vagy akár új tv-t. Ország Déli felében dvb-c csatorna is alig van már.

 Iptv esetén ott van az is hogy műszakilag nincs akadály 4-5-6 boxnak csak nem ad T. Ezt a gondolat menetet meg ha szükséges gondold tovább, de én nem fogom le írni a folytatását bocsesz. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

@anonymus

Értem, akkor nem végtelen (mondjuk valahol sejtettem, hogy a végtelen azért fizikai képtelenség :) ) Felénk a 90-es években valahogy így volt megosztva a kábel TV házról házra, ezekszerint ott is volt valami jelerősítés nem csak sima osztó. 

Igen, tudom, hogy IPTV esetén nem technológiai korlát a 3 STB, ahogy a SAT-on sem, viszont 3 STB nél többt ott is csak új előfizetéssel engednek.

@oldmumus

Vásárolható akár műszaki boltban is, ha esetleg a T-nél nem lenne

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Ha csak 10-20 vagy 30 net leehet nagyobb nem akkor réz ha minden csomag elérhető akkor 1412 meg leehet kérdeni. Ha  már élő szolgáltatás van akkor HGW/ modem típusából stb 

Az élő szolgáltatás jelenleg ADSL, ami réz gondolom. Olyan lehet, hogy a házon belül réz, de az utcán nem az, ha régen kötött szolgáltatásról van szó? Vagyis hogy az utcán már más kábel megy, kicserélték, ezért ott már nem réz, de a házon belül maradt a réz? Vagyis a belső szolgáltatásból nem következik, hogy az utcán mi megy, és mit húznának be a házba iptv esetén?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Ilyen nem lehet, de következik.

Ez sajnálatos. Gondolkodtam iptv-n azért, hogy 4 tévén mehesen a dolog úgy, hogy 3 ip tv és egy digitális kábel (tv go nem játszik, mert nincs okostévé), de ezek szerint ha most réz van, akkor az ip tv mellett nem jönne a digitális, úgyhogy ez ugrott.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...