Bokorka Posztolva ekkor: 2015. augusztus 5. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. augusztus 5. Sziastzok,mikor töltódnak fel az augusztusi fizetési határidejű számlák szálaképei? Van valami hiba, vagy csak az enyémeg hiányoznak? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. augusztus 5. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 5. @Bokorkaén tegnap este kaptam meg az e-mail értesítést, hog elkészült a számlám, és most néztem, hogy mind a távszámlán, mind a mobil előfizetésemben megtudom nyitni a számlaképet. te kaptál már értesítő mailt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. augusztus 5. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 5. *Bokorka írta:Sziastzok,mikor töltódnak fel az augusztusi fizetési határidejű számlák szálaképei? Van valami hiba, vagy csak az enyémeg hiányoznak?*Szia!Minden hónap 4-8. között szokták feltölteni a letölthető számlaképet,melyről e-mailben is kapsz értesítést. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bokorka Posztolva: 2015. augusztus 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 5. Sziasztok,kaptam e-mail-t, de nem volt fent számlakép,mostmár alakul :) jelenleg már van csv és xml formátum. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. augusztus 6. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 6. Ez ilyen. Dadogva működik, pedig már évek óta van távszámlaszolgáltatás, kiforottnak kellene lennie, de még nem az. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. augusztus 6. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 6. *Bokorka írta:Sziasztok,kaptam e-mail-t, de nem volt fent számlakép,mostmár alakul :) jelenleg már van csv és xml formátum.*Fura én ilyet még sosem tapasztaltam. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bokorka Posztolva: 2015. augusztus 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 6. Már megvan a pdf is.Nekem rendszeres, hogy kapok értesítőt a számláról, de még nem tudom a felületen megtekinteni pdf formátumban. Most egy kicsit hosszúnak tünt az idő, ezért írtam. De végül is minden OK.A távszámla az más, oda később érkezik meg a számla, és onnan akkor jön az értesítő, amikor már fent van a számlakép is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. augusztus 6. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 6. *Bokorka írta:Már megvan a pdf is.Nekem rendszeres, hogy kapok értesítőt a számláról, de még nem tudom a felületen megtekinteni pdf formátumban. Most egy kicsit hosszúnak tünt az idő, ezért írtam. De végül is minden OK.A távszámla az más, oda később érkezik meg a számla, és onnan akkor jön az értesítő, amikor már fent van a számlakép is.My T-Mobile-ban fizetem a mobil számlákat.Távszámlába csak az otthoni szolgáltatás van be regisztrálva. :)*Lényeg,hogy meg van a PDF-ed! :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Bokorka
Sziastzok,mikor töltódnak fel az augusztusi fizetési határidejű számlák szálaképei? Van valami hiba, vagy csak az enyémeg hiányoznak?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.