btz Posztolva ekkor: 2016. május 25. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2016. május 25. Bejelentkezéskor meg lehet adni, hogy a fórum "emlékezzen "ránk. Magam részéről úgy vettem észre, hogy ez az idő túl rövid (nem tudom, hogy ez csak nálam van így, én érzem e csak túl rövidnek ezt az időtartamot?). A kérdésm az lenne, hogy lenne e lehetőség ennek globális megnövelésére, vagy ha megoldható a fórum beállításokban vagy a bejelentkező "ablakban" a bejelentkezési időtartam egyénileg való megadására? Előre is köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
tks Posztolva: 2016. június 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. június 6. Én is tapasztalom a gyors kiléptetést, ami elég zavaró. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Vendég Posztolva: 2016. június 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. június 8. Sziasztok! Btz, tks, köszönöm a jelzést, valóban nagyon rövid időn belül kijelentkeztetett a rendszer - IPB verziófrissítés okozta -, így módosítottuk 2 órára! Köszönöm, szép napot: István Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2016. június 8. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. június 8. @István Köszönjük! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2017. január 5. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 5. (szerkesztve) Sajnos még mindig előfordul, hogy mire megírok egy hsz-t, már ki vagyok jelentkezve, pedig nem két óráig írok egy hozzászólást. Azt is észrevettem, hogy ha kilépek a böngészőből, majd vissza, akkor rögtön kilép a fiókból, még ha egy perce jelentkeztem be akkor is. Szerkesztve ekkor: 2017. január 5. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
OldMike Posztolva: 2017. január 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 5. 7 órája, btz írta: Sajnos még mindig előfordul, hogy mire megírok egy hsz-t, már ki vagyok jelentkezve, pedig nem két óráig írok egy hozzászólást. Azt is észrevettem, hogy ha kilépek a böngészőből, majd vissza, akkor rögtön kilép a fiókból, még ha egy perce jelentkeztem be akkor is. Nekem úgy tűnik, hogy ez leginkább akkor van, amikor hozzászólást írunk, ha ide-oda lépkedek a fórumban, akkor akár "órákig" is bennmaradok. Talán a hozzászólás írást "passzivitásnak" veszi . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2017. január 5. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 5. @OldMike Pont erre a passzivitásra kéne két óra, de úgy veszem észre, hogy előbb lejár vagy az időtényezőn felül valami más is kilövi bejelentkezést. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Vendég Posztolva: 2017. január 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 12. Sziasztok! Dolgozunk rajta, de kérek egy kis türelmet, mert ezúttal egyszerű beállítással sajnos nem orvosolható Köszi, szép napot! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2017. január 12. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 12. Köszönjük! Szép napot neked is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
alexia Posztolva: 2017. május 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 5. (szerkesztve) Még nem lett javítva a hiba? Engem elég gyorsan kidob a fórum, hiába van bepipálva az „Emlékezz rám” pár percen belül kidob. Már a 2 óra is jobb lenne, de „Emlékezz rám” opcióhoz az is elég kevés. A legtöbb oldalon ilyenkor legalább 30 napig megjegyez az oldal. Szerkesztve ekkor: 2017. május 5. Szerkesztő: nyuszika7h Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2017. május 5. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 5. @nyuszika7h Sajnos még úgy veszem észre, hogy nem lett javítva. A 2 óra lehet, hogy beállításra került, de a cookies úgy néz ki ennek ellenére is érvénytelenednek az idő tényezőt figyelmen kívül hagyva, ha kilépünk a böngészőből vagy megváltozik az ip címünk. A süti biztonságon ha a fórummotor paneljében nem lehet állítani, akkor a kódokba kell valószínűleg belenyulni, hogy megvalósuljon ez a funkcionalitás. Viszont ezzel csökken a fiókod biztonsága is, mivel, ha nem lépsz k a fórumbóli, csak a böngészőből, akkor ha más megnyitja, akkor a fórum bejelentkezve fogadja. Az ip rész esetén pedig több ip címen egyidejűleg lehetségessé válna a használat, ez is a biztonságot csökkenti. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.