Törölt_tag6351 Posztolva ekkor: 2016. május 31. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. május 31. Iphone 5S mobiltelefonom van, Az a problémám, hogy a Facebook és a Viber nem működik mobilinterneten keresztül. Milyen beállítás kell, hogy tudjam ezeket használni mobilneten keresztül is? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 root Posztolva: 2016. május 31. Megosztás Posztolva: 2016. május 31. "A Telekom már nem ennyire gáláns, a legnagyobb magyar szolgáltató a mai napig csak a drágább díjcsomagokban teszi lehetővé a VoIP-telefonálást." Forrás: http://berryblog.blog.hu/2016/05/05/mar_a_*****nal_is_szabadon_mehet_a_voip Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 doky67 Posztolva: 2016. szeptember 22. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 22. Elindult a teszt időszak. Tegnap jelentkeztem, ma jött a meghívó immmr Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. május 31. Megosztás Posztolva: 2016. május 31. Nincs erre tiltás mobil neten? Hallottam valahol fél füllel, hogy már nincs, de az is lehet, hogy más szolgáltatóval keverem. Az biztos, hogy már próbálkoztam én is ilyesmivel és nálam sem működött, de ez már rég volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 root Posztolva: 2016. június 1. Megosztás Posztolva: 2016. június 1. Először meg kéne tanulni egy honlapot üzemeltetni, managelni a jelenlegi szolgáltatásokat - úgy. hogy a fizető usernek ne fájjon kb. kétnaponta valami - és csak utána kéne egy ilyen komplex dologba belevágni:DDDD Csak jelezném, hogy a forgalomban levő Sage rakás funkciója nem működik. Akkor milyen lesz az Immmr? Elképzelem: először is egyirányú a hangkapcsolat. Mondasz valamit a másik meghallgatja, majd leteszitek és visszahív. Elmondja a választ, leteszitek és te hívod vissza a válasszal. Videokapcsolat mikrofos alapon lesz, minimum 128G Ram, és legkevesebb 512G tárhely szükségeltetik a softwarenek. Videokapcsolat csak este 10 és reggel6 között áll rendelkezésre, a sávszél hiánya miatt, mindenkinek heti 3 alkalommal. Hétfőn szünnap, K-CS-SZ a páros végű szig számmal rendelkezők, a másik 3 nap a páratlannal rendelkezők használhatják a szolgáltatást. FIzetni mind a 7 napot kell.:) És persze hétfőn - kihasználva a szünnapot - családilag el kell menni a templomba és mantrázni a nagy immmr istenhez. Magenta ruhában természetesen. :DDDDDD Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. július 11. Megosztás Posztolva: 2016. július 11. @doky67 A sajtóközlemény szerint 2016 második felében várható. Ebben már benne is vagyunk, de nem hiszem, hogy az uborkaszezon hevében ilyesmiket vezetnek be, én őszre tippelek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 doky67 Posztolva: 2016. szeptember 23. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 23. Valahogy jó lenne tartani privátban a kapcsolatot, tapasztalatcsere céljából? Jelenleg még elég beteges a cucc De hát tesztidőszak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. június 1. Megosztás Posztolva: 2016. június 1. Majd ha jön az Immmr Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. június 1. Megosztás Posztolva: 2016. június 1. Jól hangzik. Igazi Magyar startup lesz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 doky67 Posztolva: 2016. július 11. Megosztás Posztolva: 2016. július 11. No de mikor jön már az immmr? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 doky67 Posztolva: 2016. szeptember 17. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 17. Már "nem sok" van hátra 2016-ból és semmi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2016. szeptember 23. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 23. Hello @doky67, jelentkeztem én is, köszi az infót Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6351
Iphone 5S mobiltelefonom van,
Az a problémám, hogy a Facebook és a Viber nem működik mobilinterneten keresztül.
Milyen beállítás kell, hogy tudjam ezeket használni mobilneten keresztül is?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
11 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.