Posztolva ekkor: September 2, 2016 Sziasztok! Újabb kérdés merült fel: a telefonszámaimat milyen formátumban mentsem el? 06-tal vagy +36-tal kezdve? Előre is köszi! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: September 13, 2016 Értem! Köszönöm a válaszokat! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: September 13, 2016 Hello @KatEdi79, belföldi használatnál mindegy, mindkettő jó. külföldön azonban csak a +36-os verzió használható, így egy jó kis külföldi útra készülve jobban jársz, ha eleve +36-tal mentesz mindent... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: September 3, 2016 Köszönöm szépen, nálam is +36-tal kezdődnek a számok. Tudod, azért kérdeztem, mert 1 hete vettem egy új telefont, és azon 06-tal kezdődően voltak elmentve a számok. Voltak benne olyanok is, amiket én nem ismertem, és töröltem. A telefon most talonban van, mert a mostani még működik. Csak kipróbálásra veszem elő a másikat. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: September 2, 2016 Én reflexből mindig +36-tal kezdve mentem el. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sziasztok! Újabb kérdés merült fel: a telefonszámaimat milyen formátumban mentsem el? 06-tal vagy +36-tal kezdve? Előre is köszi!
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon