KatEdi79 Posztolva ekkor: 2016. szeptember 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. szeptember 2. Sziasztok! Újabb kérdés merült fel: a telefonszámaimat milyen formátumban mentsem el? 06-tal vagy +36-tal kezdve? Előre is köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2016. szeptember 13. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 13. Hello @KatEdi79, belföldi használatnál mindegy, mindkettő jó. külföldön azonban csak a +36-os verzió használható, így egy jó kis külföldi útra készülve jobban jársz, ha eleve +36-tal mentesz mindent... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2016. szeptember 2. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 2. Én reflexből mindig +36-tal kezdve mentem el. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 KatEdi79 Posztolva: 2016. szeptember 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 13. Értem! Köszönöm a válaszokat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 KatEdi79 Posztolva: 2016. szeptember 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 3. Köszönöm szépen, nálam is +36-tal kezdődnek a számok. Tudod, azért kérdeztem, mert 1 hete vettem egy új telefont, és azon 06-tal kezdődően voltak elmentve a számok. Voltak benne olyanok is, amiket én nem ismertem, és töröltem. A telefon most talonban van, mert a mostani még működik. Csak kipróbálásra veszem elő a másikat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
KatEdi79
Sziasztok! Újabb kérdés merült fel: a telefonszámaimat milyen formátumban mentsem el? 06-tal vagy +36-tal kezdve? Előre is köszi!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.