Roli82

SUPERUSER
 • Tartalmak

  3128
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Roli82 posztolt

 1. Szia! Hódmezővásárhelyi vagyok, de én nem tapasztalok véletlenszerű szakadozásokat.
 2. Szia! Év végefele várhatón az új felhasználói felülettel érkezik.
 3. Van amikor lehet lefele is menni hűség alatt.
 4. Tipp: Váltsd le kisebb csomagra és 1 héttel később meg vissza akkor már cserélni kellene. Valószínűleg azért kaptál 5655 mert akkor még nem volt bevezetve az 5670 Sagemcom ONT vagy nem volt készleten. Van már Technicolor FGA2233 amin szintén van 2.5GB LAN. Esetleg írj @Telekom szakértő -nek hátha tudnak megoldást arra hogy kitudd használni a 2 Gigabitet.
 5. Higgadj le, felesleges cirkuszolni, azzal sem jutsz előrébb.
 6. Frissült a Telekom TV Record&GO Jogok Szuper HBO Pak és Szuper HBO MAX Pak csomagban található csatornákról is lehet már műsort felvenni, illetve a közszolgálati csatornák meghatározott műsorairól is! Kivétel az M1 és az M4 Sport ezekről nem lehet rögzíteni!
 7. Ha jól emlékszem akkor a TV-s csapat szerint le van adva partnernek javításra, de hogy az mikor készül el vele, azt nem tudom.
 8. Üdv. A TV előfizetésedhez járó, egyedi RTL Most+ aktiváló kódodat a Telekom Fiókodba belépve itt találod meg a Telekom TV GO jogosultságok/Otthoni (TV) részben.
 9. Üdv. A TV előfizetésedhez járó, egyedi RTL Most+ aktiváló kódodat a Telekom Fiókodba belépve itt találod meg a Telekom TV GO jogosultságok/Otthoni (TV) részben.
 10. Pár hete vagy talán már egy hónapja az Apple elérhetővé tette az Apple TV appot Android TV-re. Ennek köszönhetően a Telekom TV Android SmartBoxon is elérhető.
 11. Szia! Igazad van.
 12. Hali. Ki kell, hogy javítsalak , csak koaxos eszközt tud az ügyfélszolgálat át tenni bridgebe, optikait nem. Optikainál az ügyfél tudja átkapcsolni PPPoE passtroughe-ba.
 13. Az új box csak felhőbe rögzít. Nincs benne merevlemez.
 14. Engedélyezett az egy időben 2 PPPoE kapcsolat! De egyébként 2 Gigabites nethez alapból a Sagemcom 5670 vagy Technicolor FGA2233 kellet volna kapnia.
 15. Központi hiba van.
 16. Szia! Ez egy ismert hiba! Meg kell nézni a logokban, hogy mennyivel mutat többet, és értelemszerűen ennyit hozzá kell számolni a kívánt szabályhoz.
 17. Az Eurosport 4K van HDR jel is emiatt tapasztalhatsz furcsa szín árnyalatokat, akár sötétebb képet is a Love Nature 4K-hoz képest, valamiért nem jól kezeli a box a HDR-t ugyan ezt tapasztaltam Youtube 4K HDR videóknál is.
 18. Szia! Cseh nyelven szól angol helyett, szerintem. Továbbítottam az észrevételed. Szerk Megnéztem a kék szolgáltatónál is és ott sem angol az angol.
 19. Nem tudom, hogy lesz -e változás később Szerk " Amint lesz használható EPG amit a "királyi adók" küldenek, ott is lesz felvétel. "
 20. Persze
 21. Telekom TV Record&GO Jogok frissültek. Link Love Nature 4K már Magyar hangsáv is van, persze nem minden műsor szól Magyar nyelven, csak amit leszinkronizáltak.
 22. Kb Május vége Június eleje.
 23. Akkor mindenféle képen jelentsd be hibára 1414-re.
 24. Melyik csatornánál nem működik a felvétel? Record & GO megrendelted hozzá?
 25. A HD adást HD-ban veszi fel, ne tévesszen meg az SD jelölő. Hivatalos válasz rá:" Sajnos innen a jelölőket még nem tudtuk levenni." Sony Movie Channel-ről nem lehet felvenni. Sony Max-ról amit enged a Sony az felvehető.