Roli82

SUPERUSER
 • Tartalmak

  2.953
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Roli82 posztolt

 1. Szia! A kérdésem az lenne, hogy jobban járok, ha kilövöm az instabil wifi jelet és veszek egy jobb gigabites routert, amit a Kaonhoz kötök AP módban? Jobban jársz egy saját eszközzel, szolgáltatós eszközök WIFI-je nem nagy durranás. Jelenleg 2 eszköz van rákötve kábellel AP módban és mindkét LAN port pirosan világít zöld helyett, feltételezem azért, mert gyenge a kapcsolat vagy valami hibás (a kábelek nincsnek megtörve). Erre esetleg tudtok megoldást vagy magyarázatot? Biztos, hogy pirosan világít? Nem inkább narancssárga? Utóbbi esetben 100 Mbps kapcsolat épül fel a Kaon és a saját eszközöd között, aminek oka lehet az, hogy a saját eszközöd nem tudják a Gigabites kapcsolatot és ezért nem zöld a Kaon ledje az adott LAN csatlakozásnál, másik opció, hogy CAT5 UTP kábelt használsz CAT5e helyett.
 2. Szia. Tipp: Connection triggert manualra tedd, wifi-t is kapcsolod ki a Sagemen hogy ne szórja feleslegesen a jelet, és indítsd újra. Asus-ban PPPoE felhasználó neved és jelszavad be írod és elvileg a router fogja felépíteni a kapcsolatot.
 3. Szia! Ha Digitális TV alatt a klasszikus Digitális Kábel TV-t érted akkor a válasz az, hogy nem lehet kötni, mert nincs már a Telekomnak Digitális Kábel TV szolgáltatása. IPTV van (szintén digitális) ami úgy működik, hogy koax kábel bemegy a HGW-be (modem router egyben) és onnan UTP kábellel tovább az IPTV set-top-box-ba!
 4. Üdv! A Domino egyenleg nem vész el, az automatikusan jóváíródik a havidíjas előfizetés számláján.
 5. Beragadt a lemez? Ne csak írj, hanem olvasd is már el azt amit írnak neked válaszként....
 6. Szia! Sagemcom F@st 3890 V3 vagy Kaon CG3000 adnak. IPv6 tiltást szerintem hibabejelentés útján megoldható.
 7. Szia! Telekomnál erre nincs lehetőség, nincs szerződésük az RTL Most+-ra,illetve ha egyszer lesz is, akkor a kódot biztos, hogy nem a fórumon kell kérni!
 8. @sdavid Közben utána kérdeztem a MoCA-nak. A válasz: "Nem támogatunk MoCA-t"
 9. Szia! Egyedi kérések teljesítésére nincs lehetőség, azt adják ami a lakóhelyedhez legközelebbi raktárban van. 1000/25 és 1000/200-as ( utóbbi csak átépített területek ) csomaghoz mindenféleképpen Sagemcom F@st 3890v3 vagy Kaon CG3000 eszköz közül valamelyiket kötik be, előfordul, hogy kisebb csomaghoz is ezeket adják ha nincs a másik két Sagemcom F@st 3686AC v1 és v2-ből!
 10. Kaon CG3000 a legújabb 2020 Márciusától van az eszközparkban.
 11. Kiegészítelek Noel. Kaon CG3000 eszköz is van kábel technológián a Telekomnál!
 12. Inkább a hivatalos utat választanám, mert ha nem csináltál még úgy szoftver felrakást ahogy az a Sammobile oldalán le van írva, akkor tégla is lehet a telefonodból és akkor a gari is ugrik. Jobban jársz ha igényelsz egy Mobilfutárt viszik - hozzák a telot nem kerül semmibe és 2-3 munkanap alatt kész van a márkaszerviz vele.
 13. Ezt én sem értem, mert ha Sammobile oldalán ott van a TMH (T-Mobile Hungary) akkor az ki van adva hivatalosan is. Esetleg, márkaszervizt meg lehetne kérni tegye már rá garancián belül a legújabbat.
 14. Szia! Sammobile szerint már nagyon régóta ki van adva. Link
 15. Szia! Telekomnál erre nincs lehetőség, nincs szerződésük az RTL Most+-ra,illetve ha egyszer lesz is, akkor a kódot biztos, hogy nem a fórumon kell kérni!
 16. Üdv! Hol olvastál ilyet, hogy a Magyar Telekomnál is van RTL Most+? Telekomnál továbbra sincs ilyen szolgáltatás, csak az alábbi szolgáltatóknál:
 17. Üdv! Telekomnál nincs ilyen szolgáltatás!
 18. Üdv! Telekomnál nincs ilyen szolgáltatás!
 19. Üdv! Telekomnál nincs ilyen szolgáltatás!
 20. Üdv! Telekomnál nincs ilyen szolgáltatás!
 21. Üdv! Telekomnál nincs ilyen szolgáltatás!
 22. Üdv! Telekomnál erre nincs lehetőség, mert nincs szerződése az RTL Most+ -ra! Ha másik cégtől (*****fonetól) kapott kódot akkor meg nem is értem miért a Telekom fórumán teszi fel a kérdést...
 23. Üdv! Telekomnál erre nincs lehetőség, mert nincs szerződése az RTL Most+ -ra!
 24. Üdv! Telekomnál erre nincs lehetőség, mert nincs szerződése az RTL Most+ -ra!
 25. Üdv. Pontosítsa a kérdést. Mert semmi nem derül ki abból, hogy mi a probléma. Mihez kapott kódot?