Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

vpeti22

Tag
  • Tartalmak

    14
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

vpeti22 eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  1. vpeti22

    IPTV távirányító probléma

    Nekem is ilyen van, dupláz! Roli82 leírása alapján a Tatung box nem szereti ezt az új felületű szoftvert. Távirányító probléma kizárva, hisz a régivel kifogástalanul ment. Egyik fórumtárs valahogy vissza tudta kérni a régebbi szoftvert.
  2. vpeti22

    IPTV távirányító probléma

    Nagyszüleimnek is ez az új távirányító van Technicolor ISB2201 box-szal. Amikor náluk voltam és a csatornasorrendet állítottam, duplázást akkor nem tapasztaltam. Elégedettek a szolgáltatással. Viszont a mi Tatung boxunk (ugyanez a STB-3112CDA) az egyel előbbi univerzális távval dupláz rendesen. Csatornaváltáskor és a menüben való navigáláskor is. Amikor először bejelentettem hibára, elmondtam a szerelőnek, hogy mióta ez az új szoftver van az új felülettel, azóta csinálja ezt. Azt mondta nekem, hogy a Tatung boxokhoz lett igazítva az új szoftver.
  3. vpeti22

    TV GO

    Sziasztok! Mai nappal kíváncsiságból újra feltelepítettem az LG telefonomra a TVGO alkalmazást és láss csodát, működnek a TV csatornák!!! Nagyon meglepődtem! Úgy látszik valamit csinálhattak vele, hogy most működik más készülékeken is.
  4. vpeti22

    rossz képarány

    Szia! Annyi biztos, hogy nem nálam van a hiba, mert az összes többi csatorna képaránya jó. Nem nagyítom ki a képet - mert lehetne - de akkor az összes többi képe meg bazi nagy lenne, a széle kilógna a képből. Nincs kisebb tv-m 80cm-es LED.
  5. vpeti22

    rossz képarány

    Sziasztok! Pár napja vettem észre, hogy a Boomerang csatornánál nem stimmel a képarány. Én ugye nyújtva szoktam nézni a 4:3-as adásokat, úgy állítottam be a boxot. Ennél a csatornánál viszont a 16:9-es képarányt is középre rakja alul-felül gyászkerettel, így már alig látni a képet. Nem vették volna észre, vagy a Boomerang állt át a napokban rossz képarányra?
  6. vpeti22

    TV GO

    Sziasztok! Boldog újévet mindenkinek! Feleségem most kapott új készüléket karácsonyra, azon megy most a TVGO. Aztán sok agyalás után rájöttem, hogy mi lehet a gond. Volt már más applikáció is ami nem működött a telefonomon. Ott megoldották a problémát. Ugyanis az volt a hiba, hogy bizonyos felbontás alatt hibásan működött az app. Itt hasonló probléma gondolok. Az én telefonom felbontása csak 480x854 és valószínűleg azért dobja lejátszáskor a hibaüzenetet. Könnyű mondani az ügyfélnek, hogy mert rootolt, meg ki tudja milyen a telefon, fogalma sincs róla. Az enyém nem az, gyári LG készülék, úgyhogy engem már nem tudnának olyan könnyen lerázni, HA foglalkoznának vele. Szerintem foglalkozniuk kellene a problémával, ha már a szolgáltatás része. Meg is látszik hogy milyen értékeléseket kap az applikáció a Play áruházban, de az sem érdekli az applikáció készítőit.
  7. vpeti22

    IPTV

    Erre én is kíváncsi lennék! Lesz-e javítva az új szoftverrel ez a bug, vagy szenvedhetünk még ezzel tovább???
  8. Csak épp nem Budapest belvárosban, hanem vidéken. Itt marad a max. 15 Mbit/s. A Telekom oldalán is ellenőriztem, hogy nem is várható itt fejlesztés. Talán azért mert van másik szolgáltató is.
  9. Köszi! Éppen ma küldtek e-mailt a változásokról. Én is úgy gondolom, hogy nem valami nagy eresztés a mostani változás az elmúlt évekhez képest... Főleg mivel még lehetett volna bővíteni a kínálatot, mert van mivel. A Heti TV-nek vagy a Shorts TV-nek nem hiszem, hogy olyan sok nézője lesz.
  10. Tavaly ilyenkor már tudtuk milyen csatorna változások lesznek jövőre. De ez a mostani számlaértesítőből sem derül ki. Úgy tűnik, hogy még húzódnak a tárgyalások, most a következő ÁSZF-ig várni kell.
  11. vpeti22

    Előleg fizetés

    Köszönöm! Majd év vége fele lehet aktuális lesz! De telefont semmiképp nem vennék szolgáltatótól, egyrészt mert lehúznának előleggel, másrészt meg nem éri meg havonta azért többet fizetni + még a telefon részletét ha van. Most egy másik szolgáltatónál vagyok, és ott is ugyanazt mondták amikor bementem hozzájuk! Inkább akkor megveszem üzletben vagy üzletben részletre.
  12. vpeti22

    Előleg fizetés

    Sziasztok! Ha már előleg, akkor most megkérdezném, hogy abban az esetben is kell ilyet fizetni, ha már 1 éve otthoni előfizető vagyok és kötnék egy mobil előfizetéses csomagot, természetesen készülék nélkül! Köszönöm!
  13. vpeti22

    Új IPTV felület

    Remélem hamar megcsinálják, mert már hónapok óta ilyen sz...! Ha valakinek ez öröm ott a Telekomnál, hogy minden második csatornát átugrik, minden elismerésem! Más gond nincs is a felülettel és nem is volt, ezt az egyet ilyen nehéz kijavítani úgy látszik!
  14. vpeti22

    vissza lassított net

    Szia! Látom neked is Speedport Entry 2i van. A napokban jött rá új szoftver, a képek alapján az látom, hogy neked is már az új van fennt (Wifi FON képes). Azt kell, hogy mondjam, nekem is lassabb lett az internetem a napokban. Először nem tudtam mitől, de gyanítom az új szoft a ludas. A vonal adatok is teljesen mást mutatnak, mint eddig... Valaki ezt nagyon elbaltázta... Nem szeretném ha a Wifi FON szolgáltatás a sávszélességem rovására menjen.
×
×
  • Új...