Ugrás a tartalomhoz
  • 3

SIM-kártya átíratása az én nevemre


KatEdi79

Kérdés

Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? 5 éve használok egy SIM-kártyát, amit azelőtt a legkisebb húgom, Petra használt. Mivel ő akkor még kiskorú volt, ezért a középső húgom, Gabi(Katona Gabriella) nevén volt a kártya. 2011 decembere óta én használtam, akkor még havidíjas Mix csomagban volt, de miután nem használtam ki, domino 5 díjcsomagra módosítottuk. A kártyát jelenleg is használom, de még a középső húgom nevén van, és szeretném átíratni a saját nevemre. Mi ennek a menete? Előre is köszönöm!!!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

6 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Annó még úgy volt, hogy ha nem a tulajdonos kéri az átírást, akkor a felhasználó nevére kerül automatikusan, amennyiben 30 napon belül a tulajdonos ez ellen kifogást nem tesz. Elvileg a tulajdonos kapott valami értesítést és ha 30 napon belül nem reagált akkor a tiéd lett a szám. Ilyenhez közöm még nem volt, csak hallottam, hogy valaki látott már ilyet. Leginkább előfizetésre váltásnál lehet hasznos ez az infó. Amit most írtam az úgy lehet még? Tehát a felhasználó tulajdonossá válhat X idő után?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Szia!

Domino előfizetéseknél az előfizető személyének módosítására nincs lehetőség.
Ha a SIM-kártyát időközben az előfizetőtől eltérő személy használja, lehetőség van őt felhasználóként rögzíteni rendszerünkben, díjmentesen. Ennek igénylése telefonon, a 1430-as számon, illetve Telekom üzleteinkben lehetséges.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...