Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Chat Helpdesk!


Törölt_tag6823

Kérdés

Sziasztok! A legnagyobb találmány volt a Tűz óta, a Chat-es Helpdesk a Telekom oldalán! Csak én nem találom, vagy befagyott a dolog..., mert Mobil számlám jött lakossági Net TV nem, és meg akartam kérdezni hogy várható e vagy ingyen TV-ztem szeptemberben??? (Bár egy profit orientált Világban ahol 15. bőrt is lehúzzák rólad gyanúsnak tartanám:) )

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Hello @Darnion, van még chat, viszont nincs fix linkje, hanem a Té honlapját böngészve ugrik fel itt-ott, ha van szabad ügyintézőjük. nekem a múltkor szolgáltatásbeállítással kapcsolatban is segítettek (talán az elérhetőségek oldalon voltam, mert már éppen írni akartam nekik). ha nem jön fel a kis chat gomb jobb oldalt vagy középen, akkor 1412, ahogyan zoli62 javasolta.

a konkrét okkal kapcsolatban meg jól gondolod, ne reménykedj, talán egy évre visszamenőleg számlázhatnak (többen írták, hogy akár hosszabb ideig nem kaptak számlát, aztán visszamenőleg megjött) :) persze nem kell rögtön erre készülnöd, szerintem még csak korán van a szeptemberi számlához. az enyémet hó közepén szokták kiállítani, tehát én sem kaptam még meg. viszont ha szeptemberben abszolút nem kaptál számlát (az az augusztusi, és azt szeptember végéig meg kellett volna kapnod), az persze más tészta, azt tényleg érdemes egyeztetni velük...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...