Deino Posztolva ekkor: 2016. október 28. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2016. október 28. (szerkesztve) November 2-tól: Szerkesztve ekkor: 2016. október 28. Szerkesztő: Deino Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Deino Posztolva: 2016. október 28. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. október 28. Érdekes... mert az 1000 olcsóbban van az ÁSZF-ben mint az XXL, viszont csak optikán érhető el, előzetes felmérés eredményében. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2016. október 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. október 28. (szerkesztve) Sebességverseny... Szerkesztve ekkor: 2016. október 28. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag2493 Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. De mikor less fennt a T oldalán vajon? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Ma kellene felkerülnie. 1412 meg lehet rendelni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag2493 Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Megvárom még felkerül. Van telefonom is, látni akarom mennyi pénz 1 év hűséggel, stb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Egy táblázatot készítettem itt megnézheted. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Deino Posztolva: 2016. november 2. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. 19 perce, Roli82 írta: Egy táblázatot készítettem itt megnézheted. Inkább ezt a táblázatot használd @mukkelek, ne a weboldalt mert ha fel is kerül nem biztos hogy jó árakat mutat... ez a T sajátossága Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag2493 Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Hát vakuljak meg én hiába kattintok rá, ott cask hozzászólások vannak.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Mert a moderátor most szidott le Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag2493 Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Erről ennyit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Deino Posztolva: 2016. november 2. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. (szerkesztve) De ha a normál havidíjak az tuti nem szabályszegés, szóval: Hűség nélküli árak: 1 szolgáltatás: 10.500 2 szolgáltatás: 8.400 3 szolgáltatás: 7.875 1 éves hűséggel: 1 szolgáltatás: 9.500 2 szolgáltatás: 7.600 3 szolgáltatás: 7.125 2 éves hűséggel: 1 szolgáltatás: 9.200 2 szolgáltatás: 7.360 3 szolgáltatás: 6.900 Szerkesztve ekkor: 2016. november 2. Szerkesztő: Deino Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. (szerkesztve) Szerintem a speciális sem... a promociós XL és XXL is kint van május óta az valahogy senkit nem zavart, Magenta 1-ről nem is beszélve... 1 órája, mukkelek írta: Erről ennyit Engem nem érdekel a moderáció max nem segítem tovább a közösséget. Ennyi. Szerkesztve ekkor: 2016. november 2. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag2493 Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Kössz, átjött. Hát, néhány helyen egész jó. Kérdés mikor kiínálják speciálisként. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Deino Posztolva: 2016. november 2. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Épp most, mukkelek írta: Kössz, átjött. Hát, néhány helyen egész jó. Kérdés mikor kiínálják speciálisként. Ha van konkurencia a két nagy közül... 3 és 4 betűs. U és D kezdőbetűvel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Ha van nagy konkurencia az utcában Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag2493 Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Ja úúúgy. akkor nálam normal. Ha van telom, t-s drótos, meg netem az 2 szolgáltatás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Szoljál max kötünk valami jót neked, hó végéig van engedélyem. Elég is volt a sales.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag2493 Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. 5 minutes ago, anonymus said: Szoljál max kötünk valami jót neked, hó végéig van engedélyem. Elég is volt a sales.. Csábító :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
okostojás Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. A sima huawei 8245, a feket az jo ehhez az 1Gbit-hez? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Deino Posztolva: 2016. november 2. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. 1 órája, okostojás írta: A sima huawei 8245, a feket az jo ehhez az 1Gbit-hez? Ha ahhoz jó is (nem tudom 1 gigabites-e a portja vagy nem), IPv6-ot nem támogatja így január-március környékén mindenképp cserélnék. Ha van rá lehetőséged szerintem most cseréltesd. Más: T oldalán egy ideje "nincs adat" látható a TV előfizetéseknél az árban, erős munkálatok folyhatnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
okostojás Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Aha, nálam se dob semmit se címre. Szerintem most nem cserélik. 1Gbit-es a WAN portja úgy látom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
okostojás Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Megjelent csomagváltásnál a telekom fiokomban az 1000Mbit-es csomag. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
okostojás Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Most má csak azt tudnám, hogy jo-e ez a fekete HG8245 vagy nem. elvileg jó, meg felőlem cserélhetik is, csak akkor intézkednem kell, hogy itthon legyek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. 3 órája, anonymus írta: Szoljál max kötünk valami jót neked, hó végéig van engedélyem. Elég is volt a sales.. Amennyiben a lakcímemen kötsz nekem optikai, de legalább VDSL előfizetést, akkor ügyes vagy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.