Törölt_tag3948 Posztolva ekkor: 2017. január 5. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 5. szeretném lemondani az elofizetésemet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. január 5. Megosztás Posztolva: 2017. január 5. Mobil vagy otthoni előfizetésről van szó? Előbbi esetben a 1430-as, utóbbinál a 1412 telefonszámot kell hívni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3948 Posztolva: 2017. január 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 12. Köszönöm ezt mind tudom. ? de Németországban vagyok és innen ha felhivom őket akkor akár a fizetesemet is kidobhatom. Állandó várakozás miatt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Djrush Posztolva: 2017. január 12. Megosztás Posztolva: 2017. január 12. Szia Ha otthoni akkor azt írásban is letudod mondani.http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/471/hogyan_tudom_lemondani_otthoni_szolgaltatasomat_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. január 12. Megosztás Posztolva: 2017. január 12. (szerkesztve) Ekkor: 2017. 01. 05. at 10:45, tündi írta: szeretném lemondani az elofizetésemet. Kedves Tündi! Ha mobil előfizetésről van szó, akkor fogsz egy darab papírt és az alábbiakat leírod majd aláírásoddal hitelesíted Megszüntetni kívánt telefonszám: Előfizető, illetve a számlafizető családi és utóneve: Anyja neve: Lakcím: Személyigazolvány száma: Előfizetés Folyószámlaszáma: Kapcsolattartó telefonszám: Megszüntetés kért dátuma: Megszüntetés oka: ha tudod be szkenneled, ha nem akkor lefotózod a telefonoddal ügyelve arra hogy jól olvasható legyen és küld el itt. Szerkesztve ekkor: 2017. január 12. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag3948
szeretném lemondani az elofizetésemet.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.