abc Posztolva ekkor: 2015. március 16. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. március 16. Sziasztok, tudja valaki, hogy miért nem lehet kábelTV-hez minicsomagot választani? Fog ez változni a jövőben? Mindenképpen muszáj IPTV-re váltanom ahhoz, hogy minicsomagom legyen?Köszi előre is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 GDav Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Szerintem akkor tegyük valóban helyre ezt a helyzetet. Az, hogy Te nem vagy hajlandó olyan berendezést alkalmazni, ami képes a felkínált alternatív vételi módokat kezelni, az szíved joga. Elmondtuk lentebb többször is, hogy az előfizetők 99% ának az az igénye és érdeke, hogy a hálózaton nagyobb adatátviteli kapacitás álljon rendelkezésre és a Telekom ennek megfelelően dönt a hálózat fejlesztéséről. Nem fogja érdekelni nagyon helyesen, hogy Te nem vagy hajlandó olyan végberendezést cserélni, aminek több mint 10 éve van STB MENTES alternatívája. Van ki nem szeret civilizációban lakni, ezért kiköltözik az erdőbe. De utánna nem veri a fák oldalát, hogy márpedig neki járjon oda ki busz, mert az kell! A részemről a témát lezártam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 heimdallr Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Teljesen igazad van! Sőt szerintem a hétfői műsorszünetet is vissza kéne állítani.... jóember ne viccelj már, ez nem egy jótékonysági szervezet, ez egy kereskedelmi cég. (attól tekintsünk el hogy hogyan miként került ilyen monopolhelyzetbe, blabla) Bízom benne ezt a kérdést az állam szolgáltatónak is felteszed, hogy miért szüntették meg az analóg sugárzást... mondjuk szerintem meg az echo tv és társait kéne megszüntetni az AXN helyett... Válts szolgáltatót ha nem felel meg, ennyi a történet.. (a boxmaffiához pedig annyit, hogy szerintem senki nem lelkesedik érte, de jelenleg ezt tudja nyújtani a telekom, az efik meg felfogták hogy a fillérbaszás nem nyerő, és örülnek a nagyobb net kapacítás lehetőségnek, azzal hogy az analóg megszűnik, ezzel teret biztosítva a kábel jobb kihasználására) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Megint a szomszéd tehene dögöljön meg neked nem kell sport de kell duna world, de a többi ember igénye nem érdekel. Lehet hogy nem szeretnél meg válni a mostani terminológiától de meg fogsz válni nincs választás marad egy start csomag és helyenként egy alap csomag aztán T megint be indul és kukázza ezt is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. szerintem ne állapítsd meg te, hogy melyik csatorna alacsony nézettségű. én pl. a te kedvenc csatorndat nem nézem (sőt az ismeretségi köröm sem nagyon). de az AXN-t meg nézem, és az ismerőseim is. mégsem modom azt, hogy az echo tv-t dobják ki a kukába.a nézettség megállapítására több, komolyabb mérés létezik, biztos vagyok benne, hogy a csatornaváltozásoknál ezt figyelmbe veszi minden tv szolgáltató. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Nézetség jó meg állapításának jó módja az iptv ott percre pontosan le van vezetve melyik csatornát mennyire nézik Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 heimdallr Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Nézetség jó meg állapításának jó módja az iptv ott percre pontosan le van vezetve melyik csatornát mennyire nézik itt off: de mondjuk erről pl nekem vannak adatvédelmi gondolataim, hogy bárki személyre szabottan monitorozza mit mikor nézek, ez olyan... hogy is mondjam... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Ez is olyan kérdés mint a hgw van egy tábor aki használja okés másik tábor meg rá nézni se mert Telekomos nem ő felügyeli és biztos leskelődik a T. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 heimdallr Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. hgw más tészta, de itt másról van szó, itt konkrét mérésről mégpedig dedikáltan efire bonthatóan, ráadásul beismert, szerintem erősen problémás, de mondjuk ez legyen a legnagyobb probléma, de nem offolom itt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Megint a szomszéd tehene dögöljön meg neked nem kell sport de kell duna world, de a többi ember igénye nem érdekel. Lehet hogy nem szeretnél meg válni a mostani terminológiától de meg fogsz válni nincs választás marad egy start csomag és helyenként egy alap csomag aztán T megint be indul és kukázza ezt is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 heimdallr Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. felmerűlt egy kérdés:- a topiclakók közül (az érintetten kívűl) így hirtelen, tud valaki mondani műsort az elmúlt pár hónapból a DW adó kínálatából amit nézett? vagy bármit az adóról? :) (vagy forma 1-en kívül bármit amit közszolgálatin néz? (szándékosan, a véletlen kapcsolás nem számít) ui: távol álljon tőlem, a telekom védelme, hiszen komoly problémák vannak náluk, de jelen esetben 100% helyesnek tartom a lépésüket Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3739 Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Én nem ezt mondtam hanem, hogy egy kevéssé nézett, reklámgyár kereskedelmi szennycsatorna essen ki a rostán. Hosszú távon az MTV4 nem is eshet ki, hiszen egy közszolgálati csatornáról van, ami védelmet élvez. Én most csupán azt mondtam, hogy egy élő, nézhető, élvezhető közszolgálati csatornát ejtettek ki most egy egy napi 24 órás monoszkóp csatornáért. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Szerinted 24 órában monoszkóp megy és ennyi ? És sehol senki semmit nem csinál ? Így gondolod ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3739 Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Nem tudom, hogy hallottál-e már a Kossuth-díjas Séra Séndor rendezőről? A Duna Worldon éppen most játszanak tőle több olyan dokumentumfilmet, amelyek korszakos értékűek. De ne menjünk bele ízlés vitába, hanem maradjuk csak a közszolgálati csatornákra vonatkozó törvényi kötelezettségeknél! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3739 Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Az MTV4 jelenleg még napi 24 órás monoszkópot ad és ez még vagy 2 hétig így is marad.A Duna World pedig napi 24 órában értéket sugároz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Kinek a pap kinek a papné, biztosíthatlak róla hogy háttérben folynak a munkálatok az új csatorna el indítását illetően. Duna tv meg ki lett szórva ez van. Még mindig nem érted hogy nem csak te vagy egyedül hanem rajtad kívül van még pár ezer tv néző és nekik is szem elött kel tartani az igényeiket. Ott a 4 betűs kft mért vagy még itt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3739 Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Churchill is csak annak a statisztikának hitt, amelyet ő maga hamisított.Ezeknek a nézettségi statisztikáknak sem szabad hinni sohasem maradéktalanul. De itt még fontosabb dologról van szó! A média törvény rendelkezéseinek a betartásáról a közszolgálati csatornák közvetítéséről. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Keresd már ki kérlek itt a településed és nézd meg mit tartalmaz a start csomag. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3739 Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Nem csupán rólam van szó, hanem még arról a 15 millió magyarról, akikhez a Duna TV szól. De ismét csak azt mondom, hogy nem ízlés vita topic. Itt most a média törvény betartásáról van szó! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3739 Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Itt most nem a start csomagról van szó, hiszen nekem extra csomag elfőfizetésem van, abba csak bele kell férnie. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Kérlek írd le mit tartalmaz a média törvény és neked az mit jelent érdekel! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3739 Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Egy külső szemlélőnek csak ez látszik.De azt a nagyon "fontos" háttérmunkát csak egy kötelezően sugárzandó közszolgálati csatorna helyén tudják elvégezni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Figy el mondtuk neked már többször is többen hogy mi mért történik ez van ezt kell szeretni. Nem fogom ismételni magam és többi fórumlakót. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3739 Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Ha van "analóg" nézhetési lehetőség, akkor az IPTV nézettségi adat semmit sem árul el. Én pl. mindig és kitzárólag csak "analóg" módon nézem a Duna World-öt, az IPTV-n sohasem! Akkor az én nezettségemet ki méri? És még hányan lehetnek így! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. De nem lesz lehetőséged analóg nézni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3739 Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Az Echo TV-t sajnos már rég kidobták a kukába az idegen tulajdonú és szívű multuik (leginkább csak emiatt van IPTV előfizetésem). Ez is egy nyomós ok a négy betűs szolgáltató mellett! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
abc
Sziasztok, tudja valaki, hogy miért nem lehet kábelTV-hez minicsomagot választani? Fog ez változni a jövőben? Mindenképpen muszáj IPTV-re váltanom ahhoz, hogy minicsomagom legyen?
Köszi előre is!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
105
92
70
37
Népszerű napok
2015. Július 8.
65
2015. Július 7.
40
2015. Július 20.
32
2015. Október 14.
27
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 105 poszt
fgabor87 92 poszt
Törölt_tag3739 70 poszt
Törölt_tag2428 37 poszt
Népszerű napok
2015. Július 8.
65 poszt
2015. Július 7.
40 poszt
2015. Július 20.
32 poszt
2015. Október 14.
27 poszt
546 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.