zoli62 Posztolva ekkor: 2017. május 16. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. május 16. (szerkesztve) https://www.hwsw.hu/hirek/57245/telekom-flip-triple-play-dijcsomag-vezetekes.html https://www.flip.hu/ Szerkesztve ekkor: 2017. május 16. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2017. május 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 17. Hello @zoli62, igen, és nem is rossz, ahogyan nézem (két gondom van, nálunk nincs, de ha lenne, a jelenlegi hűségem miatt akkor sem tudnék váltani) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2017. május 17. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 17. lSzerintem sem rossz kezdeményezés, az internet szolgáltatásban a 100 Mbs névleges sávszélességet célozzák meg, ahol ADSL van, ott hibrid technológiával oldják meg, hogy ehhez az értékhez közel legyen, de elsősorban az optikai és a koaxos területekre összpontosítanak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2017. május 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 17. Szemfülesek észre vehetik hogy itt demozák a Dt féle 50+50 csomagot. Remélem hamar át kerül az MT-hez is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2017. május 17. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 17. 1 órája, anonymus írta: Szemfülesek észre vehetik hogy itt demozák a Dt féle 50+50 csomagot. Remélem hamar át kerül az MT-hez is. Gondolom erre gondoltál: http://www.telekom.de/zuhause/tarife-und-optionen/hybrid-internet/magenta-zuhause-l-hybrid?wt_mc=alias_9998_zuhause/tarife-und-optionen/internet/magenta-zuhause-l-hybrid Egyébként remélem, nem kizárólagosan csak azokat a címeket célozzák meg, ahol az 50-es VDSL elérhető. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2017. május 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 17. Igen erre, egyedi vonal vizsgálat és amit el visz egy érpáron az lesz a döntő. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2017. május 17. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 17. (szerkesztve) Egyelőre kizárólag csak olyan területeken lehet megrendelni, ahol a Telekom egyedül van jelen, 100 Mb-et tud adni, és nincs előfizetője. Ez pedig elég szűk keresztmetszet. Versenyterületekre egyelőre nem mennek be, ez azt jelenti, hogy a Telekom házon belül hozott létre magának konkurrenciát, amivel a bruttó bevétele nem nő. Ez engem arra emlékeztet, mint amikor elkezdték a koaxot építeni, azzal a különbséggel, hogy most nem kell hálózatot építeni. Szerkesztve ekkor: 2017. május 17. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2017. május 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 17. Ez pont nem igaz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2017. május 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 17. @zoli62 Pont hogy egy másik fórumon egy tag összehasonlította a címlistát egy másik szolgáltató szolgáltatási területének címlistájával és házszám pontosan ugyan ott érhető el a Flip is. Szóval valamit benéztél ezzel a versenyterülettel ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2017. május 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 17. (szerkesztve) Én két címet néztem csak meg, egyik enyém csak T van koaxon meg rézen, nincs Flip másik meg egy Szegedi társszolg terület egy bizonyos cégé ott van flip. Szerkesztve ekkor: 2017. május 17. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2017. május 17. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 17. (szerkesztve) Akkor szokás szerint szerint félretájékoztatás van, nekem egyértelműen ezt mondták, amit leírtam. Egyébként én is megnéztem Pesten pár kerületet, meg Nyíregyházát, és itt nálam. Versenyterület mind és flip nincs. Szerkesztve ekkor: 2017. május 17. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2017. május 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 17. @zoli62 Később előfordulhat, hogy ott is elérhető lesz, ha az a bizonyos konkurencia az a stolgáltató, amelyik D-vel kezdődik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2017. május 17. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 17. (szerkesztve) Meglátjuk, mennyire lesz életképes ez az üzleti modell. Mindenesetre az lett volna a bátor lépés, ha kizárólag versenyterületeken indult volna el. Szerkesztve ekkor: 2017. május 17. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
acel Posztolva: 2017. május 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 25. Ekkor: 5/17/2017 at 22:05, zoli62 írta: Meglátjuk, mennyire lesz életképes ez az üzleti modell. Mindenesetre az lett volna a bátor lépés, ha kizárólag versenyterületeken indult volna el. Nálunk versenyterület van egy éve, és van flip, bár kevés az előfizető, az utcában talán csak én maradtam T mostanra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2017. május 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 25. Mész át Flipre? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
acel Posztolva: 2017. május 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 25. 40 perce, anonymus írta: Mész át Flipre? 14óra vezetékes hívással? Az 1mbit garantált kitétel is aggasztó. Ha a család átáll skype-out hívásokra csak akkor. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2017. május 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 25. De lehetne 200 as neted. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
acel Posztolva: 2017. május 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 25. (szerkesztve) Annyi szám nincs :-) az 14m-es ethernet kábelem csak 100-on szinkronizál a dlinkkel és 80mbitet visz, A dlink wifije 20mbit max, mit csinálok a maradék 100-al? De ha megint sérül egy kábel vagy csatlakozó az oszlopon , és 1mbit marad megint akkor a fliphez kijön a szerelő? Értelmetlen és riasztó (ha nem tevezett hogy lassú lesz akkor maradhatna a mostani) a garantált sebessége a flipnek. Mosógépet se veszek csak 1év garanciával, mac Kínából olcsón) Szerkesztve ekkor: 2017. május 25. Szerkesztő: acel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2017. május 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 25. Gondolom ez a tuti amit mind három platformon tudnak tartani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.