Törölt_tag1705 Posztolva ekkor: 2014. december 10. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2014. december 10. Téma indítónak gondoltam ezt a cikket, ettől jobban úgyis nehéz lenne megfogalmazni. http://dtvnews.hu/hirek/exkluziv-tartalmak-tobb-mint-1200-oraban-a-moziklubban Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2016. november 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 30. December 3-4 0.00 -24.00 között minden IPTV és Interaktív Sat TV illetve regisztrált TVGO ügyfél, korlátlanul kölcsönözhet a MoziKlub mappában található filmekből. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. április 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. április 17. Különleges meglepetéssel várja ezen a hétvégén a filmrajongókat a Telekom MoziKlub. Itt az alkalom próbára tenni magunkat, hány filmet tudunk megnézni két nap alatt!A hazai piacon elsőként bevezetett, folyamatosan frissülő és bővülő tartalmú filmkölcsönző-szolgáltatás segítségével több mint 1200 mozifilm, hollywoodi és mesesorozat várja a tévéképernyőn a filmkedvelő Telekom TV-előfizetőket (amennyiben IPTV és interaktív funkciót biztosító SAT TV előfizetéssel rendelkeznek) – április 18-19-én teljesen díjmentesen.A MoziKlub növekvő népszerűségére jellemző, hogy havonta már több mint 100 ezer tartalmat kölcsönöznek a filmrajongók: köztük Disney Movie on Demand sikeres alkotásait (mese- és mozifilmeket, pl. John Carter, A Boszorkányhegy, Karib tenger kalózai 1-4.), változatos mesesorozatokat (pl. Dóra, a felfedező, SpongyaBob KockaNadrág, Lego Ninjago, A nagy ho-ho-ho horgász, Frakk stb.), vagy a magyar televíziózás klasszikusait. E hónaptól a Szupercella és Az éhezők viadala filmek is megtalálhatók a MoziKlubban.Aki kipróbálta és a későbbiekben is szeretne korlátlan moziélményt otthonában, most kedvezményesen, 990 Ft-os havidíjért előfizethet a MoziKlub szolgáltatásra – Családi+HD TV díjcsomaggal történő együttes igénybevétel esetén, 1 vagy 2 éves hűségidő vállalása mellett. Forrás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. április 17. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. április 17. http://dtvnews.hu/hirek/kodolatlan-hetvege-a-moziklubban Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2016. december 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. december 3. Amúgy a sok jól fizetett "szakember" között olyan is akad, aki fel tudja mérni bizonyos cselekedetek várható hatását? Nekem valahogy nem úgy tűnik, bár talán előfordul, de azokra meg biztosan nem figyelnek oda. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. december 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. december 3. Én most néztem végig egy filmet a moziklubból és mindenféle technikai probléma nélkül végigsikerült nézni, szerintem nem egy rendszer szolgálja ki a két szolgáltást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Mazdarobi Posztolva: 2017. március 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 8. Sziasztok! A rendelés után mennyi idővel lesz használható a moziklub szolgáltatás? Köszi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. március 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 9. Szia! Telefonon vagy személyes ügyfélszolgálaton rendelted akkor pár percen belül aktívnak kellene lennie. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Mazdarobi Posztolva: 2017. március 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 9. Nem,online rendeltem meg.Gondoltam úgy gyorsabb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. március 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 9. Inkább hívd fel őket, az a biztosabb! Ui: Egy box újraindítást nem árt ha csinálsz! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. április 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. április 17. Csináltam már neki pár órával korábban topikot. :) Link Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. április 18. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. április 18. Már 4 hónapja van, felesleges több. :smileyvery-happy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. április 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. április 18. Óóóóó francba nem néztem a dátumot,hogy mikor hoztad létre. Nem baj akció, így az akció topikba elfér :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tsteve Posztolva: 2016. december 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. december 3. lehet hogy emiatt halt le ma (3-án) az egész iptv orszagosan? esik szét minden... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. december 3. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. december 3. 1 órája, tsteve írta: lehet hogy emiatt halt le ma (3-án) az egész iptv orszagosan? esik szét minden... Megtamadtak az efik a Telekomot. Felerhet egy ddos tamadassal. ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Mazdarobi Posztolva: 2017. március 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 9. Felhívtam a 1412-t.Látják a rendelést,de nem tudják aktiválni. (online rendelést manuálisan aktiválni 2017-ben?) Az mondják várjak max 15 napot a hozzáféréshez. Mennyit??? Mondják,hogy nem tudják üzemelteti az online felületet,s inkább hívjam fel őket.Az normális lennel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 pflumtamas Posztolva: 2017. április 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. április 29. Sziasztok! Én is két napja rendeltem meg online, de semmi nem történt. Az itt írtak miatt felhívtam őket és mondták, hogy látják a megrendelést, pár óra és aktív lesz. Két percre rá működött is. Köszi! ☺ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag1705
Téma indítónak gondoltam ezt a cikket, ettől jobban úgyis nehéz lenne megfogalmazni.
http://dtvnews.hu/hirek/exkluziv-tartalmak-tobb-mint-1200-oraban-a-moziklubban
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
16 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.