Posztolva ekkor: June 15, 2017 Sziasztok! Ez a Telekom oldalán elvileg létező chat ablak nálam miért nem jelenik meg? Próbáltam több böngészőt, imádkoztam, de semmi. Anya fiókjánál sem jelzi. Ez csak legenda akkor? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: June 16, 2017 Hello @magdolna25, a hozzászólásod ideje alapján szerintem az volt a gond, hogy este, éjjel nincsenek, így hiába kerested. egyébként a Té honlapjának aloldalain találod (pl. ott, ahol btz írta vagy a telóknál) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: June 16, 2017 Reklám blokkolót - ha van - nem árt kikapcsolni. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: June 15, 2017 @magdolna25 Sajnos nekem sem sikerült előkeríteni. Az ügyintézés menüpont alatt régebben mindig felugrott egy popupban. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: June 16, 2017 3 órája, Roli82 írta: Reklám blokkolót - ha van - nem árt kikapcsolni. Talán inkább a felugró ablakok tiltását kellene kikapcsolni, mert az a legtöbb böngészőben alapból bekapcsolva szokott lenni. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: June 16, 2017 @OldMike Csak ez Javascript popup nem a tradicionális felugró ablak. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: June 16, 2017 9 perce, OldMike írta: Talán inkább a felugró ablakok tiltását kellene kikapcsolni, mert az a legtöbb böngészőben alapból bekapcsolva szokott lenni. Nem! Ha be van kapcsolva a reklámblokkoló nem fog elő jönni tapasztalat! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: June 16, 2017 Értem, ennyire nem ismerem a lélektanát. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sziasztok!
Ez a Telekom oldalán elvileg létező chat ablak nálam miért nem jelenik meg? Próbáltam több böngészőt, imádkoztam, de semmi. Anya fiókjánál sem jelzi. Ez csak legenda akkor?
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon