Törölt_tag8427 Posztolva ekkor: 2017. június 15. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. június 15. Sziasztok! Ez a Telekom oldalán elvileg létező chat ablak nálam miért nem jelenik meg? Próbáltam több böngészőt, imádkoztam, de semmi. Anya fiókjánál sem jelzi. Ez csak legenda akkor? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. június 15. Megosztás Posztolva: 2017. június 15. @magdolna25 Sajnos nekem sem sikerült előkeríteni. Az ügyintézés menüpont alatt régebben mindig felugrott egy popupban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2017. június 16. Megosztás Posztolva: 2017. június 16. Hello @magdolna25, a hozzászólásod ideje alapján szerintem az volt a gond, hogy este, éjjel nincsenek, így hiába kerested. egyébként a Té honlapjának aloldalain találod (pl. ott, ahol btz írta vagy a telóknál) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. június 16. Megosztás Posztolva: 2017. június 16. Reklám blokkolót - ha van - nem árt kikapcsolni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 OldMike Posztolva: 2017. június 16. Megosztás Posztolva: 2017. június 16. 3 órája, Roli82 írta: Reklám blokkolót - ha van - nem árt kikapcsolni. Talán inkább a felugró ablakok tiltását kellene kikapcsolni, mert az a legtöbb böngészőben alapból bekapcsolva szokott lenni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. június 16. Megosztás Posztolva: 2017. június 16. @OldMike Csak ez Javascript popup nem a tradicionális felugró ablak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2017. június 16. Megosztás Posztolva: 2017. június 16. Értem, ennyire nem ismerem a lélektanát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. június 16. Megosztás Posztolva: 2017. június 16. 9 perce, OldMike írta: Talán inkább a felugró ablakok tiltását kellene kikapcsolni, mert az a legtöbb böngészőben alapból bekapcsolva szokott lenni. Nem! Ha be van kapcsolva a reklámblokkoló nem fog elő jönni tapasztalat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag8427
Sziasztok!
Ez a Telekom oldalán elvileg létező chat ablak nálam miért nem jelenik meg? Próbáltam több böngészőt, imádkoztam, de semmi. Anya fiókjánál sem jelzi. Ez csak legenda akkor?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.