Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Sundance


zirl

Kérdés

Néhány napja a Sundance felirata hiányzik, a két vevőegység közül egyiknél sem működik. Az "Options" lehetőség "Felirat nyelve" menüpontjában továbbra is lehetőség van "magyar", illetve "kikapcsolva" lehetőségek közül választani, viszont többszöri ki-be kapcsolás esetén sem jelenik meg magyar felirat.

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

22 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

BTZ: Nem igazán vagyok még otthon a fórumozásban,  küldtem Neked üzenetet, de akkor ide is leírom, ha már a topicban itt lehet válaszokat küldeni. Szóval, bocsánat a tudatlanságomért, de amennyiben a készülék hátulján lévő "Advanced Digital Broadcast" ezt a három betűt takarja (márpedig mi mást takarna...), akkor igen. Őskövületről van szó, már vagy tíz éve vagyunk előfizetők, emlékeim szerint azóta még egyszer sem cseréltek dobozt nálunk.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

@zirl

Ez a cucc olyan régi, hogy emellett már egy kicsivel újabb generáció Intek is kihalt, és már az Intek után jövő ECS...-ket is kezdi kiszorítani a legújabb Kaonmédia eszköz. Lehet, hogy egy szoftver frissítéssel keletkezett benne ez a bug, lehet, hogy megoldják egy következőben (jön erre még egyáltalán frissítés?)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

@nevada

Két eset va itt, a tiéd és zirl-é. Mindketten ADB-t használtok. Ennyi infóból arra következtetek, hogy a hiba az ADB-hez köthető és ahhoz, hogy tavasz óta, a T állíthatott valamit, az újtípusú boxok megkapták hozzá a frissítést, így alkalmazkodhattak az új beállításhoz, az ADB nem, mivel nem ftissült. Ez csak egy feltételelezés, hogy kb miért nem működik ADB-n. Ha jönne egy 3. ADB-s user, akinél megy, akkor borulna az elmélet.

Nincs már interaktív sat, így sima sathoz is adnak Kaont. Nekünk is az egyik ilyen, a másik meg valami ECS.....nemtom mi (fejből nem tudom, de ebből is van két fajta). Az ECS szokott néha rakoncátlankodni, csatornaváltáskor laggolni, de egy hardreset hosszú időre megoldja.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2
Épp most, nevada írta:

Mi a Sat Tv-n várjuk hiába a feliratozást a Sundance csatornán, egyik beltérinken sem jön.

Attól tartok, hogy valamiért nem a "magyar" sávon jön a felirat, hanem a "Kiegészítő felirat" sávon, amit Saton valamiért nem hoz fel lehetőségként.

1414-en jelentsétek be, szerintem.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Zirl-hez hasonlóan én is végigcsináltam tegnap este a gyári visszaállítást az ADB boxainknál, valamint kártya ki- kártya vissza, felirat továbbra sincs a Sundance csatornán.

Utoljára 2011. augusztusában érkezett frissítés az ADB boxainkra, ebből az következik, hogy már nem várható rá újabb frissítés. Ugyanezen szoftverrel viszont ez év tavaszán jó párszor néztem a Sundance Tv-n felirattal filmeket. Nem tudom, hogy mi változhatott azóta.

Az ADB - még ha időközben el is járt fölötte az idő - stabil, jó beltéri vevőnek számított, nem emlékszem, hogy bármilyen problémánk lett volna vele, egy darabig hármat is nyúztunk. Hacsak a magas készenléti fogyasztását nem említem, ami 30 W körüli. Az idős szomszédunk pár évvel később viszont egy olyan vacak készüléktípust (Sa..m márkajelűt) fogott ki, hogy nem győztem átjárni hozzá életre kelteni a folytonosan lefagyó beltérijét.

Nem tudom, hogy érdemes lenne-e az ADB boxainkat más típusra cseréltetni a hiányzó feliratokra hivatkozással. Ezek szerint Kaonmedia néven érhető el a Telekom legújabb beltérije, ez a CO1000-es típusú?  Ezt nem csak interaktív vételhez adják? (Bár úgy emlékszem, hogy az időközben a Sat Tv-nél meg is szűnt az interaktív lehetőség.)

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...