KatEdi79 Posztolva ekkor: 2017. augusztus 31. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. augusztus 31. Sziasztok! Kérdésem a következő: ha esetleg díjcsomagot váltanék, azt a feltöltés előtt vagy az után tegyem? Köszönöm! Edina Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. augusztus 31. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 31. Üdv! A részleteket nem ismerve azt mondom, hogy szerintem mindegy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 KatEdi79 Posztolva: 2017. augusztus 31. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 31. Hm... Milyen részletek? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. augusztus 31. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 31. Milyen díjcsomagról milyen dílycsomagra stb stb... De szerintem ez a téma szempontjából nem hiszem, hogy fontos lenne, de hátha mégis valakinek más infója van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 KatEdi79 Posztolva: 2017. augusztus 31. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 31. Értem! Nekem Domino5 díjcsomagom van, és átváltanám Domino Fixre. De be van kapcsolva a Domino Most, ami elvileg ma le fog járni(egyébként visszavonásig érvényes). Azt nem értem, mit jelent egyébként, hogy valami a "visszavonásig érvényes"?! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. augusztus 31. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 31. (szerkesztve) Mindegy mikor váltod át, a váltás nem kerül pénzbe. Nem jár le ma a Domino Most, amit az online felület mutat azzal nem kell foglalkozni nincs frissítve, azt jelenti a visszavonásig érvényes, hogy amíg vissza nem vonja le nem zárja ezt az opciót a Telekom addig megy, de ha ilyen történne arról sms-ben kapnak értesítést az érintettek. Szerkesztve ekkor: 2017. szeptember 1. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. augusztus 31. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 31. @KatEdi79 Nemrég olvastam a Telekom Facebook oldalán, hogy nem fog lejárni. Amennyiben valamikor lefog, arról majd SMS-ben tájékoztatják a felhasználókat. Visszavonásig, azt jelenti ebben az esetben legalábbis, hogy megadnak egy dátumot, ameddig biztosan igénybevehető és ezt kitolják. Ha a visszavonása mellett döntenek, akkor értesítenek, hogy ennyi volt. Tulajdonképpen meg van tartva rá az esély, hogy bármikor kivonható legyen a forgalomból, míg egy stabil díjcsomaggként nem lenne ilyen egyszerű. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 KatEdi79 Posztolva: 2017. augusztus 31. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 31. Ez hasznos Infó volt! Köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2017. szeptember 4. Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 4. Hello, két dolog: Domino esetén feltöltésenként egyszer válthatsz csomagot (ha még soha nem váltottál vagy az utolsó váltás óta töltöttél, akkor nem számít, hogy mikor váltasz). Domino 5-ről Fixre válthatsz, de vissza már nem fog menni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
KatEdi79
Sziasztok!
Kérdésem a következő: ha esetleg díjcsomagot váltanék, azt a feltöltés előtt vagy az után tegyem?
Köszönöm!
Edina
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.