dptrsk Posztolva ekkor: 2017. szeptember 28. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. szeptember 28. Egy ideje nem jönnek meg az oldaltól az e-mail értesítések. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2017. szeptember 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 28. @dptrsk Nekem jönnek Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
dptrsk Posztolva: 2017. szeptember 28. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 28. 2 órája, btz írta: @dptrsk Nekem jönnek gmail? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2017. szeptember 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 28. Igen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2017. szeptember 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 28. Nelem is jönnek az értesítések, szintén gmail. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
dptrsk Posztolva: 2017. szeptember 29. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 29. 17 órája, zoli62 írta: Nelem is jönnek az értesítések, szintén gmail. 18 órája, btz írta: Igen Akkor csak engem nem szeret a fórum. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2017. szeptember 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 29. 1 órája, dptrsk írta: Akkor csak engem nem szeret a fórum. Profil beállításokban minden rendben van ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
dptrsk Posztolva: 2017. szeptember 29. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 29. 6 órája, anonymus írta: Profil beállításokban minden rendben van ? Elvileg igen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
dptrsk Posztolva: 2017. október 24. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 24. Meg lett a ludas, egy gmail szűrő volt, ami felcimkézte (volna) a fórumos leveleket, habár nem kértem, de a beérkező levél címkét levette róla, s bónuszként a saját címkét rá se tette. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.