Roli82 Posztolva ekkor: 2017. október 16. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. október 16. (szerkesztve) A Telekom már a törvényben megjelölt határidő előtt, október 20-tól biztosítja a díjmentes hálózat-függetlenítést lakossági ügyfelei számára, és erre egy olyan megoldást biztosít, ami a nap 24 órájában rendelkezésére áll az ügyfeleknek, és amivel a sorban állást is elkerülhetik. A lakossági szerződéses ügyfelek és a Domino kártyás ügyfelek egyaránt a 1414-es telefonszámon, az automata menüben tudják jelezni igényüket a hálózat-függetlenítésre, amihez csak a készülékük IMEI számát és egy mobilszámot kell megadniuk, ahova a típustól függő feloldó kódot és a feloldás menetéről szóló tájékoztató linket SMS-ben küldi a Telekom. Amennyiben a szükséges adatok rendelkezésre állnak, ezt az SMS-t az igény leadásától számított egy munkanapon belül, de minden esetben a lehető leghamarabb megkapja az ügyfél. A Telekom üzleti ügyfelei szintén október 20-tól kérhetik a készülékeik díjmentes hálózat-függetlenítését a fent leírt módon a 1400 és 1435-ös telefonszámon, az automata menün keresztül. A cégnél a mobilkészülékek döntő többségét már most is SIM lock nélkül értékesítik, és ez így is marad a jövőben is. A korábban vásárolt készülékek esetében a termék cikkszámában szerepelő „SL” betűk jelzik, ha nem hálózat-független készülékről van szó, a fenti folyamatot tehát csak ezekben az esetekben kell elindítani. A cikkszámot az ügyfelek a vásárláskor kapott számlán tudják ellenőrizni. Fontos tudni, hogy Az iPhone 7 és korábbi verziók esetében technikai okok miatt a cikkszám még minden esetben tartalmazza az SL betűket, de ettől függetlenül már minden iPhone típust hálózat-függetlenül értékesít a Telekom. Forrás Szerkesztve ekkor: 2017. október 16. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2017. október 20. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 20. (szerkesztve) ÚTMUTATÓ KÉSZÜLÉKEK FÜGGETLENÍTÉSÉHEZ Hogyan juthatok hozzá díjmentesen a hálózati korlátozás feloldásához szükséges kódhoz? Hogyan végezhetem el a Telekomos mobil modemek és/vagy routerek hálózati korlátozásának feloldását? Szerkesztve ekkor: 2017. október 20. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2017. október 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 20. Hello @Roli82, próbáltad már? hétvégén szakítok rá időt, megnézem én is, így előzetesen csak arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire stabil Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Roli82 Posztolva: 2017. október 20. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 20. (szerkesztve) Persze kész vagyok vele ( S7 Edge / Tab S2 VE ). Nem árt tudni, hogy az is függetlenítheti akinek aktív hűség ideje van. Automata be is mondja hogy "díjmentesen hűségidőtől függetlenül" bla bla bla Szerkesztve ekkor: 2017. október 20. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2017. október 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 24. Hello @Roli82, köszi, kipróbáltam az asszony telóján, és flottul ment minden (igaz, kódot még nem kaptam, mert "a feloldó kód még nem áll rendelkezésre, felvettük a kapcsolatot a készülékgyártóval") Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ferenc Szûcs Posztolva: 2017. október 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 29. A függetlenítés utáni állapotról lenne kérdésem. Telefon Windows mobile 1. A függetlenítéshez kell egy másik szolgáltató kártyája és úgy kell beírni a kódot. Csak erre függetleníti a készüléket, vagy a harmadik szolgáltatóra is? 2 A szoftverfrissítések eddig a telekom felülvizsgálata, módosítása révén jöttek, a függetlenítés után a frissítésbe belenyúl-e a Telekom, illetve a függetlenítéssel eltünnek-e a Telekom spcifikációk? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2017. október 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 29. 1. Igen 2 Remélem nem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2017. november 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 16. Azóta hány fórumtársnak sikerült a függetlenítés? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ferenc Szûcs Posztolva: 2017. november 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 17. Lumia 950 sikeres. Másik Windows Phone régebbi, arra nem tudtak kódot adni, felveszik a gyártóval a kapcsolatot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.