Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Korlátlan TV és film opció lemondása

bargergo

Kérdés

Sziasztok!

Bár nem kértem, valamikor kaptam a Magenta1-be bevont mobil előfizetésekhez ilyen Korlátlan TV és film opciót, amivel nem kell a TV GO mobil internetes adatforgalma után fizetni. Ez mobilonként havonta kb 10 000 Ft-ba kerülne, ha nem lenne Magenta1 kedvezmény.

Ha megszűnik a Magenta1 kedvezményem, akkor megszűnnek ezek a Korlátlan TV és film opciók is a mobil előfizetéseken, vagy külön le kell ezeket mondani?

Milyen módon lehet lemondani? (Telefonon, írásban, emailben?)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

13 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 2
  Ekkor: 2018. 01. 05. at 19:26, btz írta:

@dptrsk

Én még dominós voltam, mikor ezek az opció csomagok virágkorukat élték, nem úgy emlékszem, hogy napi díj lett volna 990ft, de persze az is lehet, hogy én néztem be anno

Expand  

2015. szeptemberben ezek az árak voltak:

ab.PNG

(én úgy emlékszem megjelenéskor is ennyibe kerültek)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
  Ekkor: 2018. 01. 05. at 6:44, anonymus írta:

Most megkötötted a hűségedet a magentára amíg le nem jár a hűség addig kapod ezt így. Ha meg lejár hűség akkor eldöntöd hogy lemond nem mond vagy új hűség stb stb

Expand  

A Magenta1 kedvezménycsomag igénybevételéhez határozott időtartamú szerződéskötés nem szükséges, a kedvezménycsomagra vonatkozó szerződés határozatlan időtartamú.

Itt az 1.1 pontban írják Ez alapján Magenta kedvezménycsomagra nincs hűségidő, csak a részeire lehet.

Az egyik kérdésemre megtaláltam ugyanebben a fájlban az 1.6 pontnál a választ . Ha megszűnik a Magenta kedvezménycsomag, akkor díjazottá válik.

Itt azt írják, hogy sms-ben meg lehet rendelni, kipróbáltam akkor  -TVFILMHAVI szöveggel hátha le lehet mondani, de nem.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1

Hiába írtam bele lemondásba, rajta maradt mindhárom mobil-előfizetésen. Ebből kettőnél levonták a Magenta1 kedvezménnyel, amikor már nincs semmilyen otthoni előfizetésem náluk.

Szóval erre oda kell figyelni.

Beszéltem az ügyfélszolgálattal, leszedik a mobil-előfizetésekről Korlátlan TV és Filmopciót, és jóváírják a következő számlán a hiba miatt befizetett díjat.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...