Deino Posztolva ekkor: 2018. március 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. március 6. Többször adódott már, hogy amennyiben egyszer véletlen elütök egy billentyűt, 10 perces korlátozást kapok az újbóli bejelentkezéssel. Elég szigorúnak tűnik ez a beállítás, hogy csak egyszer lehet próbálkozni a bejelentkezéssel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. március 6. Megosztás Posztolva: 2018. március 6. @Deino Nem tudom nálad mi van, de nálam nincs ebből gond. Nem kapok tiltást, pedig előfordul hogy elütöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
dptrsk Posztolva: 2018. március 6. Megosztás Posztolva: 2018. március 6. @Deino Nálam @btzhez hasónlón nincs gond ha néha mellé ütök. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Deino Posztolva: 2018. március 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. március 8. Nekem mindig 10 percet ad Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2018. március 8. Megosztás Posztolva: 2018. március 8. Hello @Deino, nálam sincs ilyen gond. a korábbi jelszavamnál bele-beleszaladtam ugyan, de minden ilyen esetben többször elütöttem (egynél feldob egy rossz jelszót adtál meg ablakot, és ha jót adok meg, azonnal beenged) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2018. március 8. Megosztás Posztolva: 2018. március 8. Teszteltem a másodiknál tilt ki. megkérdezem Istvánt, hogy tud-e (akar-e) ezen emelni mondjuk 3-ra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. március 8. Megosztás Posztolva: 2018. március 8. Szerintem is érdemes lenne a 3 Mondjuk nálam a keyboardban a mail cím egy gobnyomással beíródik, a jelszót inkább nem bíztam rá Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
dptrsk Posztolva: 2018. március 8. Megosztás Posztolva: 2018. március 8. szerintem a külföldi "barátaink" miatt lett ilyen szigorú. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Vendég Posztolva: 2018. március 10. Megosztás Posztolva: 2018. március 10. Sziasztok, köszönöm a jelzést! Jelenleg 3 hibás jelszómegadás után 10 perc kitiltás a beállítási séma. Ezen lehet, de a dptrsk által írt biztonsági ok miatt nem célszerű enyhíteni. Azt megnézem még, hogy mi lehet a rendellenes - 1-2 próba után kitilt - működés mögött. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. március 10. Megosztás Posztolva: 2018. március 10. Ekkor: 2018-3-8 at 22:32, dptrsk írta: szerintem a külföldi "barátaink" miatt lett ilyen szigorú. Arra már valahol írtam, hogy elég lenne a kínai karakterek tiltása. A trollok így nem tudnának írni, a rendes kínai felhasználók sem hiszem hogy zokon vennék, hogy nem társaloghatnak itt az anyanyelvükön ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2018. március 12. Megosztás Posztolva: 2018. március 12. Hello @btz, az ötlet jó, de az ázsiai barátaink szerintem vannak annyira találékonyak, hogy akkor file-ként dobnák be a szemetüket (azt nem tudom, hogy a fórum tudja-e, majd István megmondja) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
dptrsk Posztolva: 2018. március 12. Megosztás Posztolva: 2018. március 12. Ekkor: 2018. 03. 10. at 16:18, btz írta: Arra már valahol írtam, hogy elég lenne a kínai karakterek tiltása. A trollok így nem tudnának írni, a rendes kínai felhasználók sem hiszem hogy zokon vennék, hogy nem társaloghatnak itt az anyanyelvükön ? Ez megoldaná a kínai karakteres posztok gondját. Helyettük jönnének a lorem ipsumos postok... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. március 12. Megosztás Posztolva: 2018. március 12. @dptrsk Akkor a lorem ipsum szót is ki lehet tiltani. Aztán már nem hiszem hogy külön erőfeszítéseket tennének a spammerek, hogy csak ezen a fórumon is spammelhessenek, szerintem továbbálnának. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Vendég Posztolva: 2018. március 19. Megosztás Posztolva: 2018. március 19. Sziasztok, köszönöm ezt is! Az első spammerek megjelenésekor megnéztem, illetve megnézettem, sajnos nem tudjuk tiltani a kínai karaktereket - ha tudnánk, akkor is kijátszható lenne pl. a teherwagon által írt módszerrel Két fegyverünk van, az egyik a fórummotor spammer szűrője, a másik az idei platform update. Utóbbiig türelmeteket kérem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
tsteve Posztolva: 2018. október 4. Megosztás Posztolva: 2018. október 4. (szerkesztve) az eredeti problémára visszatérve: továbbra is 10 perc tiltás az elütés jutalma...tényleg akkora feladat ezt megoldani a 21. században? (tudom hogy 7 hónapos már a poszt, de a probléma nem oldódott meg) Szerkesztve ekkor: 2018. október 4. Szerkesztő: tsteve Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
abit Posztolva: 2019. január 6. Megosztás Posztolva: 2019. január 6. Sziasztok, Mostanában nálam is előjön ez, hogy ha 2x elírom a jelszavam, 9 percig nem léphetek be. Remélem idővel majd ezt is sikerül megoldani, vagy valóban fel lesz emelve 3-ra ez a szám, mert így elég gáz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2019. január 8. Megosztás Posztolva: 2019. január 8. @Abit Tervben van sokminden, majdcsak lesz valami. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
abit Posztolva: 2019. január 9. Megosztás Posztolva: 2019. január 9. 22 órája, btz írta: @Abit Tervben van sokminden, majdcsak lesz valami. Remélem minél hamarabb. Na mindegy, figyelni kell a pontosságra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.