Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Adategyeztetés


Varga Erzsébet Erika

Kérdés

15 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 5

Üdv!

Új típusú személyi igazolvány esetén pontosan ugyanúgy kell beírni minden adatot, ahogy az okmányban szerepel. Sok esetben a város mellett zárójelben Magyarország is szerepel. Ilyenkor a felületre is így kell beírni.

Ha így sem sikerül akkor az adategyeztetést díjmentesen hívható 06 (80) 630-045 telefonszámon is elvégezhető (minden nap 7 és 22 óra között ebben az esetben a hívást arról a telefonszámról kell kezdeményezni, amivel kapcsolatban egyeztetni szeretne) vagy pedig üzletben.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Hello @Gulyás, adategyeztetéssel kapcsolatban kérdezed? azért lényeges, mert ott állambácsi adatbázisa az alap, így ha ott nem stimmel valami, az kihat az adategyeztetéses adatokra is. ha általában kérdés, akkor én a helyedben megkérdezném a Té chatjén, hogy ez mégis mi (a Té honlapján böngészd a telókat, és megjelenik)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Hello @anonymus, olvastam, és fogtam is a fejem :( a bünti egy dolog, de újra adategyeztetni mindenkivel. az az igazi büntetés mindenkinek :(

Hello @Gulyás, azért mert nem a törvényi előírásoknak megfelelően adategyeztettek. nem derültek ki a részletek pontosan, de emlékeim szerint itt a fórumon reklamált egy tagtársunk, hogy náluk bezzeg milyen egyszerű az egyeztetés, elég egy okét nyomni a felkínált adatokra. nem vagyok jogász, de már akkor írtam neki, hogy ez a vonatkozó szabályozások szerint nem kóser. a másik oldalon oké, hogy rendnek kell lennie, de az NMHH döntés elsődlegesen nem a pirosakat bünteti, hanem az ügyfeleiket :(

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

hello,felhivtam az ügyfélszolgátot.Már az is elég lenne nekik ha küldök egy fényképet a lakcimkártyáról.Majd ha lesz idöm bemegyek egy üzletbe de nem nagyon akarok mert mindenki mást mond a számlákkal kapcsolatba.Azt is számláznak összevissza,az ö hibájukból nem kaptam számlát de +8000kiszámláztak korlátozásért amiröl nem is tudtam.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...