Varga Erzsébet Erika Posztolva ekkor: 2018. május 24. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. május 24. Nem tudom az adategyeztetést megcsinálni,mert új személyigazolványom van.Ezt nem fogadja el a rendszer.Mit kell most csinálni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 Roli82 Posztolva: 2018. május 24. Megosztás Posztolva: 2018. május 24. (szerkesztve) Üdv! Új típusú személyi igazolvány esetén pontosan ugyanúgy kell beírni minden adatot, ahogy az okmányban szerepel. Sok esetben a város mellett zárójelben Magyarország is szerepel. Ilyenkor a felületre is így kell beírni. Ha így sem sikerül akkor az adategyeztetést díjmentesen hívható 06 (80) 630-045 telefonszámon is elvégezhető (minden nap 7 és 22 óra között ebben az esetben a hívást arról a telefonszámról kell kezdeményezni, amivel kapcsolatban egyeztetni szeretne) vagy pedig üzletben. Szerkesztve ekkor: 2018. május 24. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 teherwagon Posztolva: 2018. május 28. Megosztás Posztolva: 2018. május 28. Hello @Varga Erzsébet Erika, ha van, akkor próbáld a jogsival, útlevéllel (és fontos, amit Roli82 írt, engem pl. azért dobott vissza a felület, mert a nevem csupa nagybetűvel szerepel a jogsin, és állambácsi adatbázisa csak úgy fogadta el) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Gulyás Posztolva: 2018. augusztus 20. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 20. Hello hogy lehet hogy olyan cím szerepel a szerzödésmbe ahol már nem lakom 8éve? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. augusztus 20. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 20. @Gulyás Esetleg úgy hogy elfelejtetted tájékoztatni a a szolgáltatót a lakcímed változásáról Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Gulyás Posztolva: 2018. augusztus 21. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 21. Amikor áprilisba kötöttem a szerződést csak a mostani címemet adtam meg, nem szerepel a régi címem a lakcimkártyán. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2018. augusztus 21. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 21. @Gulyás A régi címeddel is volt szolgáltatás régebben? Ha igen, akkor lehet valaki benézett valamit és az került rá az új szerződésre is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2018. augusztus 22. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 22. Hello @Gulyás, adategyeztetéssel kapcsolatban kérdezed? azért lényeges, mert ott állambácsi adatbázisa az alap, így ha ott nem stimmel valami, az kihat az adategyeztetéses adatokra is. ha általában kérdés, akkor én a helyedben megkérdezném a Té chatjén, hogy ez mégis mi (a Té honlapján böngészd a telókat, és megjelenik) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Gulyás Posztolva: 2018. augusztus 22. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 22. Helló,az a baj hogy felhivtam at ügyfélszolgálatott de álitsák hogy én vagyok a hunyo,mivel az ügyintézö nem szivatta ki a kisujjából.Csak az a gond hogy én nem mondtam azt a lakcimet nekik,minek mondanám nem lkom ott 10-éve.Nagyon kitolt velem most a t-home. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2018. augusztus 30. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 30. Hello @Gulyás, írd le nekik itt, vagy menj be üzletbe, ha van a közelben, és helyrerakják (utóbbi gyorsabb) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 30. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 30. @teherwagon Olvastad hogy a piros céget megbüntette az nmmh. Mert nem ugy csinálták ahogy kell? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Gulyás Posztolva: 2018. augusztus 30. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 30. hello,felhivtam az ügyfélszolgátot.Már az is elég lenne nekik ha küldök egy fényképet a lakcimkártyáról.Majd ha lesz idöm bemegyek egy üzletbe de nem nagyon akarok mert mindenki mást mond a számlákkal kapcsolatba.Azt is számláznak összevissza,az ö hibájukból nem kaptam számlát de +8000kiszámláztak korlátozásért amiröl nem is tudtam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Gulyás Posztolva: 2018. augusztus 30. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 30. 5 órája, anonymus írta: @teherwagon Olvastad hogy a piros céget megbüntette az nmmh. Mert nem ugy csinálták ahogy kell? Nem olvastam,miért kapot büntetést? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2018. augusztus 31. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 31. Hello @anonymus, olvastam, és fogtam is a fejem a bünti egy dolog, de újra adategyeztetni mindenkivel. az az igazi büntetés mindenkinek Hello @Gulyás, azért mert nem a törvényi előírásoknak megfelelően adategyeztettek. nem derültek ki a részletek pontosan, de emlékeim szerint itt a fórumon reklamált egy tagtársunk, hogy náluk bezzeg milyen egyszerű az egyeztetés, elég egy okét nyomni a felkínált adatokra. nem vagyok jogász, de már akkor írtam neki, hogy ez a vonatkozó szabályozások szerint nem kóser. a másik oldalon oké, hogy rendnek kell lennie, de az NMHH döntés elsődlegesen nem a pirosakat bünteti, hanem az ügyfeleiket Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2018. augusztus 31. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 31. 20 órája, Gulyás írta: ...az ö hibájukból nem kaptam számlát de +8000kiszámláztak korlátozásért amiröl nem is tudtam. Ha a címmizéria miatt volt mindez, akkor egy füst alatt reklamáld meg ezt is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Gulyás Posztolva: 2018. augusztus 31. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 31. Már reklamáltam de állitják hogy nekik van igazuk csak a gond hogy se e-mail se csekk formájában nem kaptam semmit.A befizetett számlák nincsenek feltüntetve a befizetettek közzöt.Ennyi erövel azt állitanak amit akarnak.Az ügyintézük összevissza beszélnek,mindegyik mást mond. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Varga Erzsébet Erika
Nem tudom az adategyeztetést megcsinálni,mert új személyigazolványom van.Ezt nem fogadja el a rendszer.Mit kell most csinálni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
15 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.