géza22 Posztolva ekkor: 2018. május 28. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. május 28. mikor lesz optika fejlesztes szeged rőszke ruzsa őtőmős ásothalom morahalom domaszek telekom 20 eve nics optika vezetek telekomnak nagy hatranyba van hogy fogja teljesitteni kormány es unio 2018 elvárást szuper gyors internet Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 anonymus Posztolva: 2018. május 28. Megosztás Posztolva: 2018. május 28. (szerkesztve) Szép napot neked is! Szeged ED3 által lefedett terület, amivel TELJESÍT minden Uniós elvárást. Többi település is ED3-al ellátott terület szerintem. Emlékeztetőül A Kormány a Nemzeti Infokommunikációs Stratégia célkitűzéseként, összhangban az Európai Unió Digitális Menetrendjével vállalta, hogy 2020-ra minden háztartás számára elérhető legyen a legalább 30 Mbps sebességű interneteléréshez való hozzáférés lehetősége és hogy a háztartások legalább 50%-ában 100 Mbps-os internet-hozzáférés álljon rendelkezésre. A Szupergyors Internet Program (projekt)-szervezeti kialakítására a KIFÜ-ben került sor 2014-ben. Jelenleg a Telekom Maximum 500/22 Mbit sávszélt biztosít Budapest II., III., X., XVI., XVII., XVIII., XX., XXI. és XXIII. kerületei, Apátfalva, Balástya, Baracs, Bernecebaráti, Budakalász, Dévaványa, Domaszék, Dunabogdány, Dunakeszi, Esztergom, Ferencszállás, Fót, Füzesgyarmat, Göd, Gyál, Gyula, Hódmezővásárhely, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Kemence, Kisapostag, Kismaros, Kisoroszi, Kistelek, Kóspallag, Köröstarcsa, Letkés, Létavértes, Makó, Márianosztra, Mezőberény, Mezőfalva, Nagybánhegyes, Nagybörzsöny, Nagykarácsony, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagyvenyim, Perőcsény, Piliscsaba, Pomáz, Pusztaszer, Remeteszőlős, Solymár, Szegvár, Szob, Szokolya, Tahitótfalu, Tésa, Vámosmikola, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Zebegény. Ezeken a településeken, a többin pedig 250/20 vagy 100/10 maximális sebességet biztosít és törekszik a 500/22-es csomag bevezetésére. Ezáltal a Koax hálózat bőven teljesíti az elvárt paramétereket, ahol pedig vdsl -van ott vagy azt fejlesztik vagy cserélik optikára. Szerkesztve ekkor: 2018. május 28. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2018. május 29. Megosztás Posztolva: 2018. május 29. Szegeden az 500-as net az év második felében várható. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2018. május 29. Megosztás Posztolva: 2018. május 29. Nálunk sincs optika 20 éve Géza. A vicc az hogy ha nem lenne lassan 2 éve valami problem a DSL-el, akkor nekem még vígan megfelelne az 50/15-ös sebesség. Persze feltöltésből jó lenne 40-is, de még ezt is bírná a jóöreg réz., Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 géza22 Posztolva: 2018. június 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. június 6. ezért kelene lecserélni koaxot telekomnak optikára telekom érdekes ad kormány és unio fejlesztésre pénzt 2018 csak nem jut 20 éve szegedre ásothalom rőszke ruzsa őtőmős morahalom domaszék politika van bene aszért nem fejleszt telekom nem nézi lakoság igényét 21 szászad moder tegnologiát it forumba amit irnak lakoság nem veszi komojan telekom és nem jut el telekom vezérigasztonak irások Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. június 6. Megosztás Posztolva: 2018. június 6. Mi a kérdés ? Mire nem válaszoltunk még ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 géza22 Posztolva: 2018. június 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. június 6. amit irnak lakoság forumba nem veszi komojan telekom nem adnak választ kérdésre kedves anonymus ot kérdés mért nem fejleszt telekom optikát én hányszor irtam telekomak süket fülekre szol de sportra tőb milliár van pénz telekomnak de pénz nics optika fejlesztésre telekomnak nem érdekli lakoságot mi igénye igénybe tudja moder 21 szászad intennetet 2000 megabit internete telelom hirdeti honlapon 2000 megabit intenet csak asz baj hogy szeged ásothalom rőszke őtőmős morahalom domaszék nem tudja elérni szolgáltatás 50 év mulva fogja elérni nem kel hirdetni telekomnak szolgáltatást 20 év alat nem csinált fejlesztézs ezért vagyun megkúlőmbószte vagyunk és sérelmezem eszt telekom részéről Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 géza22 Posztolva: 2018. június 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. június 6. és valaki leirja igáságot megvan sérdőve Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. június 6. Megosztás Posztolva: 2018. június 6. Igen megvagyok sértődve, mert ha leírom a választ. Nem reagálsz rá semmit, nem mondasz rá semmit. Leírtam már sokszor hogy, ED3 koax teljesít minden elvárást. Nem lesz kiváltva optikával... Előbb legyen ott normális hálózat ahol, most csak szakadozó sz*r adsl-van. Megnyugodhatsz hogy koaxra nem kap pénzt a Telekom. Sportra több miliárd jut, ez meg vagdalkozás csak valjuk be .... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 géza22 Posztolva: 2018. június 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. június 6. mért fejleszt optikát budapesten nyirenyháza nagyob városba csinál optikát telekom nem vagdalkozás amit irok mert unio ad pénzt és magyarkormány optika fejlesztésre ahol már koax van ot nem fejleszt telekom érdekes ara adjál válasz kedves anonymus hogy mért nem csinálta meg fejlesztes 20 évalat telekom szeged őtőmős ruzsa zákányszék morahalom domaszéken optikák budapesten hányévevan optika nagyob városokba van holvan optika falvakba én mindig moder tenikára vagyok hive én akor hogyan fogom elérni 2000 megebit internete már van ojan szolgáltato 2017 szeptemberbe csinálja optika fejlesztés látod van ojan szolgltato aki már halgato lakoságra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. június 6. Megosztás Posztolva: 2018. június 6. Unios pénzek felhasználásának szigorú szabályai vannak, ahol nincs semmi, ahol nincs meg a 30 mbit meg majdani 100Mbit első sorban ott használható fel. Koax hálózatra nem használható fel unios pénz. Általad sorolt helyeken koax van ha jól tudom, Szegeden biztosan. Az meg teljesíti az elvárásokat. Budapesttől szakadjunk el szerintem,,, optikázott a T Szentendrén, Velencén és másik 1000+ helyen az elmúlt években, pl 29-es körzet. Illetve nem árt tudnod, hogy Budapesten se fenékig tejfel... Bp 13 pici részében koax, többiben adsl max 20mbit de az már a plafon. Most optika van ott. 12 ker egészében Telekom adsl 10Mbit.... Borzalmas állapotok voltak, most optika van...... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 géza22 Posztolva: 2018. június 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. június 6. akor mértnem jut el telekom lakoság üszleti felelős igaszgatonak eszek irások egyszer se jőtle telekom vezére falvakba és városokba elmodják panaszukat kérést ami lakosok adnak Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. június 6. Megosztás Posztolva: 2018. június 6. Legfőképpen azért, mert akkor évekig nem dolgozna. Helyette járná csak az országot, ami nem lenne olyan jó a cégnek. Ha huzamosabb ideig nem töltené be a vezérigazgató a feladatát. Pont- pont optikát bármikor visz bárhova a T, De erre a Telekom Nagykereskedelmi igazgatóságtól kell árajánlatot kérned. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 géza22 Posztolva: 2018. június 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. június 6. jol tudom telekom lakoság pénzéből gazdálkodik telekom kel kiépiteni optikát igénybe tudja veni szolgáltatás kőszőm szépen anonymus válaszoltál amit leirtam igaszságot montam nem irtam volna ha telekom megcsinálta volna optika fejlesztés 20 éva alat továbi szép napot kivánok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. június 6. Megosztás Posztolva: 2018. június 6. Nem feltétlen fedi az igazságot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
géza22
mikor lesz optika fejlesztes szeged rőszke ruzsa őtőmős ásothalom morahalom domaszek telekom 20 eve nics optika vezetek telekomnak nagy hatranyba van hogy fogja teljesitteni kormány es unio 2018 elvárást szuper gyors internet
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
14 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.